Avatar i 3D

Har varit på bio och sett en av de bästa filmerna på länge dels för att det var en bra historia, dels för den var i 3D och dels för att den var så annorlunda!


Filmen är dessutom ressigerad och producerad av James Cameron som stått bakom filmer som ”Aliens”, ”Terminator 2” och ”Titanic”. Med en budget på cirka 237 miljoner dollar kommer filmen bli världens fjärde dyraste film genom tiderna
Filmen har dessutom fått massor av nomineringar får se om det följs av en oscar!?

plot:
"Historiens protagonist, Jake Sully (Sam Worthington), är en före detta marinkårssoldat som efter strider på jorden blivit förlamad från midjan. Jake blir utvald till att delta i Avatar-programmet, genom vilket han ges möjligheten att åter kunna gå. Genom Avatar-programmet reser Jake till Pandora, en måne täckt av grönskande djungel, fylld av fantastiska livsformer - vissa vackra, men många skrämmande. Pandora är även hem för Na’vi, en humanoid ras som anses primitiva, men som är fysiskt kraftfullare än människor. Na’vi har svansar, blå hud och en längd på tre meter och lever i harmoni med deras oförstörda värld. Då människorna tränger djupare in i Pandoras skogar på jakt efter värdefulla mineraler tvingas Na’vi att strida för sin överlevnad.

Jake har ovetandes blivit rekryterad för att fortsätta med övergreppen. Eftersom människor inte kan andas luften på Pandora har människan genetiskt skapat Avatarerna, vilket är hybrider av människor och Na’vi. Genom sin Avatarkropp kan Jake åter gå och han sänds in i Pandoras djungel som spanare för de soldater som kommer att komma efter honom. Där upplever han Pandoras skönhet och faror och möter en ung Na’vi-kvinna, Neytiri (Zoe Saldaña).

Med tiden blir Jake allt mer införlivad i Na’vi-klanen och han förälskar sig i Neytiri. På grund av det finner han sig vara fångad mellan det militär-industriella styrkorna från jorden och Na’vi och han tvingas välja sida i en strid som kommer att avgöra Pandoras öde för alltid." - Wikipedia


Här har ni trailern på filmen! Spoiler alert! Tycker jag!



Betyg: EEEEE (fullpott!)

3D Glases
Vad jag gör mig snygg i 3D glasögon!


Kommentarer
Postat av: JENNY

Ja du verkade ha väldigt fint hår!

Glansigt och så! :D



Kram

2009-12-31 @ 09:30:25
URL: http://gucciime.blogg.se/
Postat av: Maria

Har inte sett Trailern förrän nu, den verkar jättebra! Måste se :P

2009-12-31 @ 12:07:16
URL: http://marrakarra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0