Fettisdag och bröllops klänning köp

Idag har jag ätit semlor och köpt min brudklänning.  Jag var som vanligt i skolan idag och igår. Nu är jag på jobbet och eftersom jag börjar klockan 16.00 både måndag och tis (idag). Annars hade jag det mysigt på alla hjärtans dag men en promenad med Christian till Therese och fikade massa go fika. Av henne fick jag låna alla harry potter filmer så nu blir det potter-potter framöver. Jag har varit dålig på att skriva vad jag gjort men jag har faktiskt inte gjort så mycket annat än det och att gå i skolan, praktiken, tränat och jobbet.  Såhär ser iaf min bröllops klänning ut. Jag valde en klassisk modell som satt åt över höften just denna satt väldigt bra ppå mig med. Behöver knappt fållas. Bara korta av axelbanden.

Min bröllops klänning!




Kommentarer
Postat av: Lisa

Du kommer nog att se jättevacker ut i den :)

2010-02-16 @ 20:48:52
URL: http://forsner.blogg.se/
Postat av: Lisa

Haha, ja.

Jag gick på 6 st intervjuer förra veckan - och fick ja på alla! Så i fredags ringde jag runt och tackade nej till de jag inte ville ha, och ja till Frösunda.



Hampus jobbar på UPS, en budfirma typ :)



2010-02-17 @ 11:59:52
URL: http://forsner.blogg.se/
Postat av: Maria

Den kommer bli jättefin på dig! :) Har du bestämt frisyr också?

2010-02-17 @ 12:51:26
URL: http://marrakarra.blogg.se/
Postat av: Zweety

Haha..Ja jag får fan göra det nån dag så det blir ordning på min kassa form nån gång ;) Du kommer blir sjukt fin i din klänning snygging!

2010-02-19 @ 19:30:33
URL: http://metrobloggen.se/zweety

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0