Nya skor! (igen)

0-5739e359b18017922ee4aab8cbb908f7.png

Kolla varifrån!

Nya skor! När jag skulle äta mat på stan på hittade jag ett par skinnskor på rea för 124 kronor. Det var totalutförsäljning och halva reapriset. Är jättenöjd med dagens fynd. Jag älskar brunt skinn. Har en förkärlek för det. Söker sedan länge perfekta skinnjackan i brunt läder. I samma färg som skorna kanske mörkare, nån som har något tips? Är på jobbet. Har varit på muaythaiträning gick bra men stukade stortån. Kram


working girl

Är på jobbet nu, jag och brukaren har nyss sett måndagens avsnitt av Dexter. Spännande! Längtar till imorn då forstsättningen går!  Imorgon är det Thai-träning och jag jobbar från 16.00. Det vill säga att det krockar. Jag fick fara för brukaren på träningen eftersom det ligger just brevid och tar inte mer än 1.30min. Jätte shyst! Går i skolan i morgonbitti schemat är ju på 08.30-16.00 men vi börjar 09.00 och slutar lite olika. Få se när det blir imorgon då. Hoppas jag hinner vara hemma ett litet tag!

Eftersom på tisdag kommer jag att gå av på morgonen klockan 08.00, börja skolan 09.00-?(hoppas jag får sluta tidigt), jobba 16.00- 08.00 på onsdag då min praktik börjar kl 08.00. TOKIGT!

working girl pinupp Pictures, Images and Photos

Kommer nog inte hinna skriva så mycket under dagen imorgon men nu vet ni vad jag kommer att syssla med :)

Kram


Saknar solen!!


Så här då det börjar bli höst börjar jag sakna värmen. Då tänker jag mig tillbaka till Thailand. Jag saknar min bränna och solen. Tänk om man hade tid att fara utomlands. Bilderna är ifrån när vi var i Thailand i våras.

Dagens outfit 30/8-09


Dagens kläder:
tunika från Gina tricot, leggings från only, skor från skopunkten.


Shoppat på Budo och fitness

har en text på sidan av sig där loggan står, syns ej på bilden.
Lite nya träningskläser från Better Bodies som jag skrev att jag hade köpte i tisdags. Har redan tränat i båda plaggen och jag ger dem tummen upp. Sitter super och inget som glider eller jäklas.
Jag köpte en vit!damsusp!
Köpte även dessa saker till Muay-thai träningen och två saker till: poteinpulver och vriststöd.

Housewives


Igår skrev jag att jag hade börjat göra blåbärskaka och förvälla svamp. Visseligen gjorde jag en soppa på svampen på en gång igår istället men som bilderna över såg det ut när det var klart. Svampsoppan åt jag och Christian till lunch idag. Den var i världsklass om man får skryta lite ;) Jag har dessutom gjort en helgrillad kyckling som var stoppad med massa gott, guccamole och  lågtempad lax nu på morgonen med ungsbakade rotfrukter.

Sedan har jag och christian Packat ihop hela köket. Det vill säga porslin, mat, möbler, kastruller, gardiner och bestick. Allt asså. Vi har dessutom tvättat en tvätt och flyttat hela ekipaget till vardagsrummet som är aningen övermöblerat nu medans köket ekar. Nu har vi nyss fikat lite blåbärskaka och tar en liten vila.

De har dessutom ringt från Renyi (muay-thai klubben) jag och lisa fick plats i måndagsgruppen trotts allt!
Superskoj!

Hönan Adga - Cornelis Vreeswijk

skön låt ;)


Baka blåbärskaka



Nu ska jag och Christian baka blåbärskaka, Han är lite sjuk men det ska nog gå bra. Det är ju bara vi som ska äta :) Jag gör alltid blåbärskaka på utkavlad bulldeg, med sockrade blåbär och som är blandat med potatismjöl. Ska också förvälla lite svamp jag fick av mamma.

Annars har vi sett filmen nedan idag, sovit, betalat räkningar, allmänt varit degiga och ätit ostbågar! (fyfy!) Var så jätte matt efter veckan behövde slappa.


"Che" del två

Jag och Christian har haft mys dag idag. Vi har sett "CHE del två" som handlar om Che Guevaras tid efter revolutionen i Kuba vi visste inte att den var i två delar när vi hyrde den och det fanns bara del två att hyra bland bredbands-bolagets filmer. Trotts det får den

Betyg: EEEE




Jag hade skrivit ett långt fint och smart inlägg men det blev något konstigt med bloggen nu.


Idag har jag haft praktik igen. Ha

3d83ef4a210bce453d005315d0977560.png

Kolla varifrån!

Idag har jag haft praktik igen. Har varit på thaiträningen. Har bara skrivit in mig i tjejgruppen eftersom gruppen jag och lisa skulle vara i blev plötsligt full. Skulle börja 16.00 men björn var snäll och tog min kväll. På jag börjar snart. Dvs 22.00. Jag och killen per på sagan mm ringen nu. Sköt att på mm varandra en liten stund. Har vårt mycket nu.


26/8 & 27/8 -09

igår var jag dötrött så jag orkade inte skriva nått i bloggen.

Igår...
.. så hade jag iallafall praktisk mellan 08.00 och 16.00 men Fick sluta 15.15. På praktiken vick jag prova rimma griskind och fisk :) Det var lite nytt :) När jag kom hem var jag så död att jag ville sova men det fick jag inte för Christian som skulle ha med mig på Budo & Fitness för att köpa hanskar och benskydd. Innan vi for till Budo & Fitness så var jag tvungen att pumpa upp däcken. Christian blev förvånad över hur lite luft det var. Han hade tidigare avfärdat mig då jag gnällt över att cykeln gått tungt, "det är inte konstigt att du får träningsvärk av att cykla" sa han. När vi kom till Budo och fitness så fick vi jätte bra hjäp. Det slutade med att jag köpte på mig boxnings-hanskar, benskydd, Thaiboxningssockar, lindor, tandskena, proteinpulver, träningsbyxor från Better Bodies och två träningstoppar från Better Bodies. Kul med nya träningsprylar! Sedan cyklade vi till Iksu och sparrade lite med varandra med mina nya grejjor! När jag kom hem dushade jag och kastade mig i sängen! Iof hjälpte jag Christian med ankan som han stoppade i ugnen men det gills knappt!

Idag...
...Så har jag haft praktik som igår. Sedan när jag kom hem så for jag och Christian och storhandlade. Det blev 6st påsar med mat :) Nu behöver jag inte gå hungrig! Men vi var hungriga efter handlingen så vi åt på det första bästa som blev Frasses. Vi delade på en stor combo meny. Jag sa att jag ville ha rågbröd och sallad istället för vittbröd och strips. Jag fick det senare alternativet fast jag sa till. Men jag hade inte hjärta att säga till tjejen i kassan som hade tagit beställningen eftersom hon var uppenbarligen ny och pratade inte så jättebra svenska. Hon kanske inte ens visste vad rågbröd var? Det kanske inte ens var hennes fel. Men jag säger till nästa gång, då hon är bekvämare i sina kläder. Sedan delade vi på en glass och en våffla. Så nu mår jag som en mätt tjockis. Drack lite kaffe till maten så jag är lite hypad med. Nu har jag packat in all mat, vilket var ett dagsjobb skall jag säga dig. Nu ska jag göra en fisk fond på grejset som följde med fisken då jag köpte en hel lax. OM jag orkar.

Puss hej!

Go Natt

Natii på er Alla! SKA LÄGGA MIG NU!
Har praktik imorgon! Ska upp tidigt! Ska bli kul att börja igen!

Natt pussar!

en shopaholics bekännelser

Jag tycker det var en rätt så okej tjejfilm. Inte så mycket mer.



"New York-bon Rebecca Bloomwood (Isla Fisher) har hamnat i en liten svacka; över en natt är hon både arbetslös och jagad av kronofogden. Efter att halvhjärtat ha stretat på sitt otillfredsställande journalistjobb på en trädgårdstidning, får hon till sin stora skräck reda på att tidningen gått i konkurs. Men det är inte bara vännen Suze (Krysten Ritter) som förväntar sig en månatlig check från sin inneboende. På dörren knackar även vad som ser ut att vara en oändlig rad av diverse kreditkortsföretag. Ni förstår, Rebecca har en liten fäbless för shopping och denna shopping får hennes fyrkantiga små vänner av plast bekosta.


"En shopaholics bekännelser" baserar sig på de framgångsrika chiclitböckerna skrivna av Sophie Kinsella. Storyn i sig är inte originell på något vis; den utspelar sig på Manhattan i New York och handlar om en modeintresserad ung kvinna, som drömmer om att en dag kunna titulera sig som journalist på det stora modemagasinet Alette."

Betyg: EEE


Gran Torino

Detta var en film helt i min smak! Rekommenderar alla att se den!
Både ballt och vackert?!


"Walt Kowalski krigade i Korea i tre år, sedan jobbade han mest ett helt liv i bilfabriken. Nu är han bara en grinig gubbe som vårdar sitt inbodda hus och sina ingrodda fördomar med nästan lika stor energi som han sköter sin käraste ägodel - en fabriksny Ford Gran Torino från 1972.
Andra bilarbetare har sedan länge flytt trakten, i deras hus bor asiatiska invandrare. Att Kowalski avskyr gulingar hymlar han inte med.
Han har inte mycket till övers för andra heller - hans kärva repliker kryddas av rasistiska floskler och spottloskor. De egna sönernas kontaktförsök är dödsdömda - de kör ju inte ens amerikanska bilar - och tonårsbarnbarnen ser han som missfoster från någon annan planet."

Betyg: EEEE+

Träningsvärk!!


Imorse vaknade jag med träningsvärk i vader och lår! Blev lite muskler som var ovana igår tydligen! Kung! Dum nog som jag var så tog jag högklackat i skolan idag. Vilket jag kände mig som bambi i. Som tur var så skulle vi vara i köket. Med mig hade jag skön sköna crocs!! Vi fick göra Gulash och rullader. Blev jättebra! Fick sluta tidigt idag med! Slutade halv två. När jag kom hem var jag utslagen. Power nappade 30 min sedan fikade jag och Christian och sedan blev det städning. Nu på kvällen har vi fikat med Christians morbror och hans fru som kom förbi på ett besök.

24 Augusti. Skolstart

Igår började jag skolan igen. Jag hade jobbat en veckas natt (sovande) på mitt vanliga jobb så jag var lite sliten när jag kom till skolan ( jag går viva vux; Mat och måltidsservice). Där fick vi lära känna våran nya lärare och de nya studenterna för den här terminen. En av de nya var min gammla barndomskompis som har bott i dalarna ett tag. Det var ganska trevligt att träffas där! Sedan var det inte så mycket mer! Så då fick vi sluta!  Christian hade även upprop då han ska  börja läsa upp sina betyg på vindelns-folkhögskolan.

Båda fick sluta kring lunchtiden så vi åt lunch på angelini. Jag passade på att prata med Kökschefen eftersom jag ska fortsätta min praktik där. Inna lunchen hade jag hittat de nya skorna, jag köpte även ett par mys-knästrumpor från Indiska jag spanat in. Kommer nog lägga in dem sedan då jag har på mig dem i höst! Sedan for jag hem och tog en powernapp inför  Muay-thai prova på träningen jag och Lisa från jobbet skulle på.
Det var skoj på träningen, men väldigt trångt eftersom det var 67 (tror jag)  som ville börja. vi fick skuggboxas och köra cirkelträning.

Efter träningen  cyklade jag och Christian hem och hyrde två filmer Gran torino och en shoppoholics bekännelser.  Lägger in en reccension var på dem.

Holmsund 23 Augusti

Den 23dje var jag i  Holmsund hemma hos mamma och pappa, vi gick på FramtidsMässan på Västerbacken, sedan käkade vi på kajutan och hälsade på farmor och farfar.

Tog lite bilder under dagen. Här är lite av dem.


Syrran lekte med min nya kamera, andra bilden tog jag då min syster satt och spelade piano.

Jag och Familjens hund Vitae.                   Mamma, pappa och Christian på väg till mässan

Västerbacken & syrran med hennes kille markus.


Markus och frida, Mamma och Pappa på Kajutan. Pappa har som vanligt svårt att se normal ut på kort.

Sedan hälsade vi på mina älskade farmor och farfar!

Sedan åkte jag och christian med min mamma till iksu- spa och tränade. Sedan badade jag och mamma.

Nya höstskor


Mina nya älsklingar från skopunkten. 349 vardera. Tokbilligt! Då är det ju halvapriset en ena om man köper två.

muaythai prova på träning

Nu ska jag fara på en prova på träning med Lisa som jag jobbar med på Christians klubb :)


Hörs!


Go kväll!

Ikväll gjorde jag god-middag till Christian! Det blev lax med västerbottensås, pasta sparris, broccoli och sallad.

Här hittar ni receptet på min sås.
Västerbottenssåsen

Sedan for vi på en liten tur, jag cyklade och Christian sprang. Snart ska jag fara på jobbet. Godnatt!

Kram


Dagens outfit 22/8-09


Detta hade jag på mig idag!
Älskar min nya kamera tihi! Blir så underbara bilder!!


Helt utpumpad!

Ja!
 Eftersom jag vart på Body Pump nu på morgonen!!
Nu väntar jag att mina ägg jag kokar ska bli klar! Ska äta en eller två äggmackor och sedan ska jag ta tag i och städa lite och hänga tvätt! Sedan ska jag laga lite lunch!



Elin

Mornings!

Godmorgon!!
Jag slutade jobba klockan 08.00 imorse, har sett på biggest loser nu på morgonen. Dom är ganska hårda mot deltagarna :) Haha!

Nu ska jag fara på iksu och köra Body Pump!

Puss

Rebound

Ser på en film nu på jobbet:



Som ni ser är det en basket-komedi! Jag älskar ju basket så det passar mig!
Jag spelade basket själv då jag 10-15 och var tränare mellan 14-18år!!

Amerikansk komedi från 2005. Tränaren Roy var en gång i tiden collegebasketens största geni, men på senare tid har han börjat fokusera på belöningarna istället för på nästa match. Dessutom har han tappat kontrollen över sitt humör och bannlysts från jobbet tills han kan demonstrera självkontroll - det vill säga inte explodera varje gång han sätter foten på spelplanen. Roy väntar och väntar på ett lämpligt jobberbjudande, men han får vänta förgäves. Motvilligt accepterar han dock det enda erbjudande han får - från Mount Vernon Junior High School basketlag.

I rollerna: Martin Lawrence, Wendy Raquel Robinson, Breckin Meyer, Oren Williams, Eddy Martin. Regi: Steve Carr.

Betyg:EEE


Träningsdag

Idag slutade jag jobba 09.30 imorse så jag var hemma kanske vid 10-tiden. Vi åt frukorst sedan cyklade vi till Iksu! Jag tog lite bilder på mobilen. Ska lägga upp imorgon.  På Iksu började jag med att springa 1km som uppvärmning efter  tränade jag lite Muay thai- sparring med killen min och sedan åt vi lunch. Jag åt Karré med potatis och bearniésås (inte så nyttigt, jag vet) men det blev en stor tallrik sallad till! Sedan Var vi så laddade med energi så vi gymmade lite till. Jag körde 10minuter i crosstrainer i grym fart (hann med 2,5km, rmpet låg på ca 185) sedan körde jag ett magpass. Kolla träningsbloggen om du vill veta mer!

Sedan var jag tvungen att fara! Klockan var då 15.15 och jag började jobba klockan 16.00. Så jag cyklade direkt till jobbet!
Christian ska komma med en massa saker ikväll eftersom jag tänkte fara och gymma direkt imorgon då jag slutar jobba och för er som inte vet så kan jag berätta att jag jobbar som personlig assistent (natt: sovande jour). Just nu sitter jag i assistent rummet och tar det lungt, ska snart diska efter middagen då jag har ätit kyckling gryta och strips här.

Föresten så är jag jätte nöjd med min nya kamera och mobil!!



Elin

På kvällskvisten!

Har nyss kommit tillbaka från min springtur (8km idag), ska snabbt in i dushen innan jag drar på jobbet men nu ska jag dricka Gainomax (och en ny smak för mig:Blåbär).

Imorgon ska jag och christian fara och träna på Iksu! Är skit peppad! Träningen har inte varit på topp så jag e pepp på att träna hårt nu!!

Min kamera!!!

Har äntligen kommit!! Och det var en gammal skolkompis som kom med den! Jag blev chockad! På riktigt!


Darin - MJ tribute

Såg ni inte när Darin uppträdde på sommarkrysset så missade ni något. Men som tur är så har jag varit så gullig att leta reda på det!
Jag brukar inte gilla Darin, men gisses detta gjorde han bra!! Sitter och diggar om och om igen!
Fick lite goosebumps!!!!!!

Vackert Från Zara Home/ Ellos

Hittade jätte mycket vackert från ellos.se som samarbetar nu med Zara Home.
hittade en häftig hatta, kudde, påslakan och massor med snygga ramar!
Hur snygga saker var inte detta!!!???

Dagens outfit 20/8-09


Svart linne: H&M
Jeanslegging: pieces (only vår09)
Kofta: H&M (hösten09)
Bälte: Gina Tricot (sommar/vår09)
Klocka: Jetset san Remo

Kim Kardashian, Blonde?



Det går mycket rykten om att Kim har färgat håret "blont", det är inte sant. Det är faktiskt en peruk! Det skriver hon i hennes blogg. Det är tydligen många som trodde på det i allafall!
Jag tycker hon är supersöt i det! Vad tycker ni?
Vad är snyggast blont eller svart? Jag tycker hon passar i båda!!

Sushi-middag

Igår var vi bjuden till middag hemme hos de nygifta Therese och Per! Som vanligt Hade Therese gjort jätte god sushi!
Therese hade även gjort citronvatten till som är underbart till! Tips till sushi älskare!

Klockan 22.00 började jag jobba så vi han inte vara där så länge!

Ny kamera och telefon Baby!

Har fixat ny mobil och en ny kamera nu! De gamla gick sönder ju!! Har beställt från cyberphoto som ligger i Umeå där jag bor så då borde jag få det fort! Valde dessutom att få det utkört! Så det borde vara här ganska snart!

Köpte en digital systemkamera:
Canon EOS 450D + EF-S 18-55/3,5-5,6 IS
med tillbehör
Köpte även en ny mobil:
Sony Ericsson C903 Techno White
och den med lite tillbehör

Nu är jag fattig!!! Men det går inte att klara sig utan mobil eller kamera! Och är båda trasig så är de!


Stor Chans!

Efter att ha sökt min mobil i 2dagar så hittar jag den! MEN trasig!!
Så nu måste jag köpa en ny digitalkamera och en ny mobil!!! Dyra utgifter ju!!!!!!


Har i övrigt lagat mat: Blev Oxjärpar, stekte lövbiff, gjort buljong (reduceras till fond nu), kokat ägg och quinoa. Nu finns det matlådor! Till lunch smakade jag oxjärparna!

God morgon!

Sa jag att jag stegrade med cykeln igår morse? På samma sätt som nedan men mitt framdäck tog tvärstopp eftersom min handväska som hängde på styret for in i cykeldäcket!  För mig regnade det inte dock och jag höll inte i ett paraply utan jag valde att ta imot mig med händerna. Har fått lite blåmärken nu på knäna :( Är lite öm i armarna med men jag tycker det känns mer som träningsvärk (men av vad, jag har bara sprungit).
A photographer has come under fire in China for his pictures of a man falling off a bicycle /Lu Feng

Idag tror jag att jag ska börja packa ur skåpen lite putsa dem lite och målartvätta! Killen ska få se att tjejer kan!!!
(måste också påpeka att jag har målat bakom elementen och elementen i vårat vardagsrum och inte han och det är också jag som målat om vårat linneskåp!

Men först ska jag göra lite matlådor. Kan vara bra när köket är out of reach ett tag. Tänkte ta mikron till vardagsrummet och matbordet... Osv.


Hade gott!!

Vigsel Therese & Per (15/8)


Blev ett lyckat bröllop! Jag och Maria var tärnor, tostmasters och värdinnor som jag sagt. Funkade bra var lite nervigt först men det blev en riktigt lyckad dag. Therese syster lovisa var även tärna. Jag skrev även en dikt till Paret. Det du behöver veta är att Per friade på Kebnekaise, per blev lite av kär vid första anblicken och att de flirtade ett bra tag innan det blev något.

Min dikt till brudparet:

"Er kärlek vi är här för att fira idag

En dag ni alltid skall minnas

Njut av festen,

Njut av maten

Ja Varje liten Timma.

  

Viktig är varje liten timme, varje liten stund

För att i nästa sekund kom per att finna

Hans kärlek, hans vän och nu hans kvinna.

  

Likt många kärlekssagor skrivna före den här

Så fick prinsen uppvakta sin prinsessa

Innan när de till kyrkan gick kär.

  

Ja vi samlas här i dag för att må gott eftersom Prinsen i denna saga

Friade till prinsessan i dimman på högsta topp!

Ja nu hans Therese Per äntligen har

Och de skall leva lyckliga i alla sina dar!"



Elin


Massor av nytt!

Idag har jag ätit lunch hos Moa. Sedan gick vi på stan. Som vanligt så hittade jag nått på stan idag på Indiska (vanligt då jag är med moa. Fick dessutom lite av kläderna från H&M som jag skickat efter. En sak som de hade skickat var dock fel så det måste skickas tillbaka så jag får en ny. Har varit nyss på krauta och köpt lite färg mm.. nu ska köket stylas om!
Dessutom fick jag ett paket från inkclub idag..ehmm..


Thereses möhippa i bilder. 12/8


Morgonen började med en champagefrukost då vi åt vindrovor, clubsandwich och kladdkaka.
Therese hade även ett uppdrag: "Marias sexkunskaprunda" där hon skulle genom att svara rätt på frågorna få ut ett ord som skulle bli "poledance". Bruden fattade dock inte att det var det som komma skulle :)

Bruden ovetande om vart hon ska. Iväntan fick hon ha ett litet framträdande: Hon fick sjungalite på Vasaplan och dansa lite och dessutom leka lite photoshoot. Då kan lite uppfriskning behövas :)

Poledancingen var skoj och efteråt så bastade vi ett tag :) Sedan for vi hem till Moa och gjorde oss iordning:

Och kvällen på Oleary's då:

Sen var kvällen slut!

Yearbook

Tips på en sida om ni har lite att göra :)
Det som ni kan göra är att ta en bild på er och se hur ditt skolfoto skulle sett ut 1950,1964 eller kanske 1986 ja vilket som. Här är några jag gjort:

Vilken tror du hade varit mitt årtionde?


Bröllopet klart!

Nu har bröllopet varit. Flöt på jätte bra :)  Jag lovar att jag ska lägga ut en lång sammanfattning från möhippan och bröllopet och festen sedan! Men nu är jag trött as hell!

Elin

Festfix

Nu skall vi styra ordning lokalen bröllopsfesten skall vara i imorgon! Höres senare. Just ja har fått bilderna av Anna nu. Lägger upp lite senare.

-------------------------
laggt upp 18 aug




kram

Foton i mitt hem(!)

Har fått bilderna från Thailand som jag har äntligen framkallat! Ska hänga upp tavlan men gör det inte nu eftersom jag har några fler ramar som jag måste fixa förstorningar till. Jag vill att det ska se snyggt ut när alla är upphända så jag inte måste göra nya hål i tapeten. Vi har även fixat en bild på oss till nyckelhållaren i hallen :) På skylten står det "Home".

Igår

Igår var det möhippa. Jag har tyvärr inte fått bilderna än. Hade tänkt lägga upp idag men gör det sedan. Maria har skrivit en mycket bra sammanfattning. Där kan ni läsa lite och kika i förväg ;)

I skuggan av värmen

Bra film. Såg den Idag nu under dagen. Är oftast känslig  när jag varit ute och festat och då är jag lättrörd och den träffade de rätta punkterna om man säger så.. Så det blev nån tår :P


Handling:

Lotta Thells delvis självbiografiska romansvit är på fem delar, varav den andra nu alltså filmatiserats av Beata Gårdeler - I skuggan av värmen.

Malin Crépin spelar Eva som har ett förflutet som missbrukare, men nu kämpar för att få vardagen att fungera som för alla andra. Hon är väktare och extremt skicklig på att dölja att hon fortfarande missbrukar. Kollegorna misstänker inget. Hon har brutit med vännerna från missbrukartiden så hon firar jul och nyår ensam med sin hund. På ett väktaruppdrag en kväll träffar hon på en polis som heter Erik, spelad av Joel Kinnaman. Kan hon behålla sin hemlighet?

Betyg:
EEE(+)

The gal can sing!

Nån som tror att inte Lady Gaga kan sjunga? Här har du motbeviset. Du måste höra hela!
Poker face - unplugged - vid piano

Me likey! Hon är så härligt cool!

Min frisyr-frossa thru the times

Har haft lite olika frisyrer genomtiderna.

09

NU & när jag lekte med löshår & superblonderat

Hitills 09 ordningen är senate---> äldre

08:

November 08 klippte jag mig i page, sommaren 08 då jag hade färgat håret efter mitt expriment året innan.

07:
dec 07 mycket extensions, nov 07, feb 07: jag hade låååångt hår.

06:
Året jag provade vara brunett och mörkbrunhårig för första gången, jag hade med långt blont hår med snedlugg.

Hade även färgat med ljusbruna slingor i det blonda(uppe), hade superblont och super långt med lugg (nere)
 i både kallare och varmare toner.


05 -
Blont och lånt (lockade håret mycket 05/06)


04:
brun/blond och blond


03:
blond och rastafläter


Sen har jag inte gammlare bilder på min dator :/
Vilket var det bästa klippet eller det värsta??

Löpa eller cykla till iksu och träna?

Vet inte vad jag vill göra. är sugen på att fara till Iksu på nått pass men det var inget skoj förrän vid middagstid. Känner ju för att fara nu och träna. Ska man löpa då? Får se vad det blir. Står nu melllan:
VSHome Exercise Equipment

Nån som har tips på nån bra musik?? Ska lägga in lite nytt på min ipod. Här är en bra låt tillsvidare:

Dead by april - losing you

KICK - Ge mig lite mer


 
Ännu en skön låt ;)

Elin

Beyonce - Diva

 

Har varit en av mina favoriter hela tiden på albumet I am... sasha fierce som i övrigt är ett grymt bra album :) Jag tycker det är ett av hennes bästa :) I övrigt har jag stor respekt för henne hon är så grym och duktig. Nån att se upp till.Verkligen nån som har jobbat sig dit och har haft sin familj med sig som stöd hela vägen. Och nej hon är ingen diva tycker jag.

Love Elin

Inför möhippan

Har handlat lite med Maria nu inför möhippan. Men allt är hemligt. Man vet ju inte vem som läser!! Nu ska jag iaf äta något. Vad vet jag inte. Ska annars bara ta det lungt. Kanske fara på stan ett tag ;)

 Elin

Ajaj!

Christian rammlade då han han skulle gå ned från stolen som han stod på när han skulle ta bort listen. Han fastnade med byxbenet i stolsryggen och inte nog med att han rammlade utan han hade brytit bort taklisten med en kniv och den rammlade på fingret och han skärde sig djupt! Jag fick påminna mig själv att andas när jag plåstrade om eftersom jag är lite känslig för blod.

Men det blödde så mycket och det var så pass djup att vi fick lov att ringa Christians bror André som skjutsade oss till akuten där han fick sy 3 stygn. Vi hade tänkt att fara och träna egentligen men det blev inget av då... Annars har jag äntligen tagit mig för att framkallat bilderna från thailand. Det är svårt att välja vilka man vill ha och det slutade på 220 kr..
Dvs en heldel bilder.

Annars så blev det inget solande idag. Blev på tok för molnigt för min smak. Så Jag vilade lite och det var skönt! Sov ett bra tag! Sedan har jag städat i akvariet.

Nu ska jag sova iallafall! Natt!

Morgon!

Har varit i kyrkan och kollat hur det ser ut, jag har  fått lyssnat till Maria och hennes mamma som ska sjunga respektive spela en låt på Thereses bröllop. Jag och Christian ska hämta lite tapetlim hos christians pappa idag. Sen tror jag det blir att sola, det blev bra väder idag med. Förresten fågeln på bilderna nedan var en blåmes :)

Mammut!

Igår såg jag Mammut. Jag tycker faktiskt att den var bra! Den berörde mig. Med i filmen är bland annat Michelle Williams.


 

I samarbete med Filmtrailer.se
 

FILMINFO

Drama

Regi: Lukas Moodysson

Manus: Lukas Moodysson

Skådespelare
Gael Garcia Bernal, Michelle Williams mfl


Lånat av bio.nu:
"Leo är som grundare av en framgångsrik spelsajt ofta på resande fot långt bort på andra sidan jordklotet i jobbet. Ellen har också fullt upp som kirurg vilket gjort att paret anlitat en barnflicka. Gloria har tagit jobbet för att kunna förbättra livet för sina två barn hemma i Filippinerna. Parets dotter Jackie får därmed upptäcka världen med henne. Så vävs denna historia ihop om den moderna människans globala liv. Moodysson har i sina tidigare filmer ofta behandlat barns utsatta situation, inte minst i succéerna Fucking Åmål, Tillsammans och Lilja 4-ever. Mammut är inget undantag. Här har föräldrarna satt karriären och att försörja familjen före tid med barnen. Det är knappast känslokalla föräldrar, tvärtom. De skulle göra vad som helst för att få spendera mer tid med sina barn men ekvationen går helt enkelt inte ihop. Eller är det prioriteringarna det är fel på? Mammut är plågsamt vacker och emotionellt väldigt stark. Intrigen är kanske inte så märkvärdig och lider av en hel del övertydlighet, men karaktärernas inre resa är filmens drivkraft och vad som gör Mammut så speciell. Den fångar också en stämning när Leo befinner sig i Bangkok på affärsresa som påminner en del om Lost in Translation. Sysslolös och med hemlängtan försöker han få tiden att gå på ett hotell innan han till slut ledsnar. Filmens titel kommer från en penna gjord av Mammutben som kostar 3000 dollar. Leo får en sådan penna av sin kollega, vilket triggar igång tankar kring människans existens och den egna livssituationen. Michelle Williams befann sig mitt uppe i inspelningen av filmen i Sverige när hon fick besked om fd partnern Heath Ledgers död som hon har en dotter med. Efter begravningen i Australien fortsatte inspelningarna några kvarter från lägenheten i New York där Heath Ledger hittades. Michelle Williams är precis som övriga skådespelare helt fantastisk i starka Mammut. "

Betyg:EEEE

Min Nya vän

Idag har jag varit väldigt aktiv. Efter jag ätit frukost och vilat efter nattens jobb så cyklade jag och Christian till Iksu och tränade lite. Efter det (ca klockan 3) for vi till nydala och låg och solade. Jag hade tagit med lite små pengar och vi var hungriga men Christian vägrade gå och köpa nått han grinade bara och trodde att man inte fick nått för 60kr. Jag gick ist och köpte två st 60g hamburgare. Sen började det blåsa så mycket att vi cyklade hem. Undrar hur långt jag cyklat idag? Lätt 2mil iaf. När vi kom hem Gjorde jag helstekt fläskfilé med kantarellsås och råris blev gott! Men innan vi skulle äta så flög en fågel in genom balkongdörren som vi brukar ha öppen. Han var inte alls rädd för mig. Tyckte så synd om han eftersom han fattade inte vad ett fönster var och flög in i det några gånger. Tillslut så satte han sig på en av mina orkideér. Då tog jag blomman till balkongen och han satt där ett bra tag. När jag gick ut igen och skakade lite på bladet flög han iväg. Han ta lite bilder på min nya vän.



Min nya vän.

Nu ska jag se på mammut! todeloo!

Apornasplanet

Igår såg jag apornas planet på tv4film. Klassiker! Nu förutsätter jag att alla har sett den eller vet vad den handlar om så jag sätter bara ett betyg som får tala för sig själv;
EEEE(+)

Collage roadtrip

Har sett Collage road trip på tv1000 nyss. Var ganska skojig
.

Handling: Att välja college kan vara en av de mest spännande sakerna i en ung kvinnas liv... Om inte din överbeskyddande far är redo att släppa dig.
Rachel ser framemot sitt första steg mot självständighet, och planerar en bilsemester för bara tjejer, för att kolla in olika universitet. Men när hennes polischef till far, insisterar på att eskortera henne, så förvandlas hennes drömresa till en mardröm istället...


Betyg: EEE

Diskmaskin!! YEY!

Nu har vi fått våran diskmaskin! Jättebra! Vi har inte kopplat in den än har lite el att dra om och ett skåp att snickra om. Vi fick en Elektro helios. För er som tycker den ser smal ut så kan jag berätta att vi inte har plats för nått större än en 45cm bredd. Efter Min kompis har gift sig så kommer vi (jag & Christian) börja renovera lite. Ska bli så skönt att slippa handdiska!!!

O soliga dag!

Jag hänger i fotbollsmålet

Idag har jag solat ute på gräsmattan med Christian. Moa kom förbi också förbi. Jag har nyss ätit luch och nu väntar vi på mamma och pappa som skulle komma förbi med våran nya disk maskin. Jippie! Hade tänkt att träna då men jag får fara dit ikväll istället. Jag har annars haft ont i huvudet. Har druckigt en del vatten men det hjälpte bara lite granna. Ska gå och ta ett glas vatten till nu.

Hej på ett tag!

Vägen ut

Har sett Vägen ut med Björn Kjellman på svt1. Det var inte första gången jag såg den men den är bra ändå. Jag hittar ingen trailer på youtube är jag ledsen men den handlar om Reine (Björn Kjellman) som är en driven skådespelare, som av en händelse förlorar sitt välbetalda jobb på en av de finaste teatrarna i Stockholm och tvingas ta nytt jobb som fritidspedagog - på ett fängelse. Då han får se fångarnas ganska meningslösa tillvaro, som fylls av biljardspel och kort, så frågar han om han inte skulle kunna få sätta upp en pjäs med fem av dem. Fängelsechefen (Seldahl) tycker idén verkar ganska bra, men fångvaktare Jakobsson (Haber) är emot allt som kan störa den eviga rutinen och det gör det inte lätt.

Det blir också svårt till en början att få med folk, men snart inser ett gäng fångar (Nyqvist, Dieng och Ragnerstam) att denna uppsättning kanske kommer att spelas utanför fängelsets grindar. Och då kommer helt andra tillfällen upp - nämligen att fly! Men alla ser inte lika positivt på saken, den hårdnackade "ledaren" bland fångarna, Ekman (Hanzon), vill ha full kontroll på allt som händer i fängelset, även över sina "skyddslingar" (Loftéen och Roney) som faktiskt vill vara med i pjäsen av ren lust.

Betyg: EEE(+)

Jäkla finne!

Jag har fått en stor finne på hakan! Inte en som syns så mycket utåt utan en som ligger djupt och gör ont!! 
Jag brukar exfoliera och tvätta ansiktet. Tror jag petar där mycket utan jag tänker på det eftersom det är obehagligt!
Hatar att ha finnar! Nån som har något bra tips?

Dessutom: var just clerasil reklam på tv:n. Ironi?

Ny design!

Har börjat bemästra HTML! Super stolt!! Har lagt in en översättare med, bytt klocka och inte minst lagt till en till sido-meny!!  Ska göra en ny banner, eller kanske be syrran :) Vad tycker du? Nu är jag på jobbet.

kram

Ciara ft Missy Elliott - Work



Härlig låt ;)

Rapunzel?

Nej bara Lindsey Lohan som färgat håret blondt igen och satt i kanske lite för mkt löshår :)
Lär hom sig inte av sina misstag?

Bildern är lånad från improveme.se
Lindsey Lohan pozadí na počítač
Brun-röd eller blond? . Jag gillar orginal färgen :)



Nostalgi!

Saved by the bell!

Kommer ni ihåg?

Min kusse


Bilden lånad från vk.se
Min Kusin var med i tidningen idag efter att ropat in ett lass koskit för 200kr på bondauktion på Stora Nolia .
Blev lite förvånad när jag skulle läsa tidningen imorse när jag fick se henne  :) Undrar vad hon ska ha det till?

Ikväll

Ikväll har jag sett du blir vad du äter. Christian drog även med mig på en löptur. Blev 8km. Kolla in träningsbloggen. Drack ett glas standard mjölk då jag kom hem. Det var typ den godaste mjölken nånsin! Jag brukar inte ha mjölk hemmma så det blev supergott!

Sen har vi sett på Equilibrium, svenska titeln verkar heta Cubic. Jag små såg den. Men killen satt bänkad. Nu ska jag lägga mig och sova!

Natti!

Kika in hemma hos mig!


Min hall

Mitt Kök (mörbild ni få ursäkta ska ändå måla om) Lilla byrån vi matplatsen

Min matplats (kommer också målas om, blir vita väggar)

Badrummet

Tv bänken i vardagsrummet (vi brukar normalt inte ha en fläkt på den ;))

Soffan

Akvariet

Fönstret

Våran smarta Minikontor lösning ;)

Sovrummet (ska tapetseras om) & Klädkammare/förvaring & tavlan på väggen

Min sida av klädkammaren, min fullproppade byrå med bland annat väskor, kläder &smink. Tavla: arvegods


Lite av min balkong


Våran nya matta

Följde mamma och pappa upp till Mariedahl för att kolla på diskmaskiner (förlovningspresent) då vi gick in på Rusta också eftersom syran skulle få en stavmixer därifrån som kostade bara 69:- (ett tips) som hennes brukare hade som tydligen skule fungera rätt så ok. Eftersom jag saknar en så tackade jag ja till en och hoppas nu att den ska fungera bra.
Jag hittade även en ny matta till vardagsrummet. Har tidigare haft en vit Rya i ull men den är lortig så den ska kemtvättas. Mattan Kostade bara 499:- vilket jag tyckte va rätt ok pris.

Ändrat i Beställningen från H&M

Ändrade från:




Tänkte att jag skulle Prova dem på stan (axelbandslöst kan vara knepigt) 

Till detta settet:
Fanns inte i min storlek jag brukar ha, tog en mindre eftersom brösten börjar vara bortdeffade.. :( Funkar nog.
Men åt andra hållet kan jag köpa BHn eftersom dom har blivit midre.
Och jag gillar Settet mkt!


Kom igen!

Snälla säg att inte jag måste köpa en ny digitalkamera. Står nått att stabilistarorn inte fungerar då jag startar den för att ta kort. Nu har jag lagt den i laddning (jag är desperat) och hoppas på att den ska vara glad då. tror inte det.. Är det nån som vet vad det kan vara för fel? Har grävt fram Christians gamla kamera ihop om att den funkar tillsvidare.

Imorse var mamma och Pappa förbi och sa Hej och tackade för gårdagens middag. Jag höll på att sminka mig med mitt Id minelals smink så jag sminkade mamma med. Hon blev jätte nöjd (och jag såg hur hon trivdes), hon tyckte att jag skulle följa och hjälpa henne köpa smink. Jag upptäckte också att jag sminkar på samma sätt som mamma då jag skulle lägga eyelinern och jag drog inte ut "vingarna då jag trodde mamma skulle tycka att det skulle se för våpigt ut eller rättare sagt ungdomligt. Men Mamma högg i penseln och visade hur hon "brukade måla". Sådan mor sådan dotter. Jag antar att mamma vill också förlänga sina runda ögon precis som jag. Pappa blev lite generad, jag tror han insåg hur fin mamma är :)

I övriga har jag varit och ätit Lunch hos Thessan som hade lagat quesadillas. Där blev det mkt brudsnack (i dubbel bemärkelse) eftersom hon ska gifta sig. Jag och Maria blev briefade angående våra uppgifter som värdinnor. Trevlit!

Jag som Southpark gubbe?


Jag och en av mina guldfiskar antar jag :P

Förlovningsmiddag!

Har nyss haft förlovningsmiddag med familjen, farmor, farfar och christians familj. Det serverades:
Entrecôte, rödvinssås, Västerbottenssufflé, bryntakantrareller och klyftpotatis. Jordgubbstårta blev efterrätten.
Vi fick bra presenter :) Nu är jag proppmätt!!

Nolia

Idag for vi från Betness på morgonen där vi övernattat i Christians föräldrars stuga. Vi lånade deras bil och for och handlade på Maxi inför förlovningsmiddagen. När jag kom hem så pratade jag med Maria en stund i telen om möhippeplaneringen (som är hemlig). Efter det hoppade jag in i dushen, sminka mig osv. Dvs gjorde mig i ordning för att gå på Nolia (för er som inte vet vad det är: det är en mässa som håller till varannat år i Umeå och annars i Luleå). På Nolia Hittade vi bara ätbara saker. Iof fanns det grejor jag hade gärna köpt men man får hålla i börsen när man ska styra upp bröllop jue ;). Vi köppte malax-limpa, mjukkaka alá samer, Chevré liknande getost, den obligatoriska godis remmen likväl som den obligatoriska Camenbere med hjortronsylt, souvas och en glasskula var. Det är ganska skönt att nolia låg några meter från min dörr. Iaf då man gått och kikat runt i platta skor! Christian har nu sommnat för länge sedan då han däckade nästan direkt då vi kommit hem. Och nu ska jag joina han ;)

Natt natt

Ligger på bettness. Ska vara här i

7768a177ed785b153fc4fe7004a420b5.png

Kolla varifrån!

Ligger på bettness. Ska vara här idag. Christian har spanat in Anja Pärsson med cykeln sin. Han trodde hon var starkare än mig. Det tror jag med. Är ganska härligt väder, för kallt i havet för bad dock. Men skönt på stranden. Kram <3


Dead calm

Såg Dead Calm igår på jobbet (tror den heter lungt vatten på svenska). Vilket är en av Nicole Kidmans genombrottsfilmer.
Handling:
 Marinofficeren John Ingram och hans hustru Rae befinner sig ombord på sin segelbåt Saracen, utanför de australiska barriärreven. Tillsammans försöker de läka såren efter deras sons tragiska död. De är helt ensamma med det lugna kristallblå havet. På tre veckor har de varken sett eller haft radiokontakt med en enda människa. En morgon upptäcker de en svart skonare som verkar vara helt övergiven tills en man kommer frenetiskt roende i rak kurs mot Saracen.

Regissör

Phillip Noyce

Medverkande

Nicole Kidman, Sam Neill, Billy Zane, Rod Mullinar, Joshua Tilden, George Shevtsov

Betyg: EEE

Middag och drömmar

Igår var jag på middag i bettnes fast hos Christians morbror och moster. Det var jätte trevligt! Hans kusiner var också där, vilket var skoj eftersom de bor i Uppsala respektive Nacka. Kvällen avrundades med att vi spelade Kubb (tjejerna mot killarna), killarna vann men jag gissar på att de var helt enkelt väldigt revanchsugna.

Sedan på jobbet fick jag tårta av en vikarie som snart gjort sista dagarna. Hur gulligt är inte det? Jag är ju som jag är också, jag gillar inte att ha söt smak i munnen så jag var tvungen att ta några finncrisp efteråt. Gissa om jag blev mätt då?!  Sedan såg Vi på film. Det är inte alla som får se film på jobbet. Det blev en senare natt så jag gick och la mig kl 02.00 på jobbet. Vaknade trött på morgonen 07.20.

Var tvungen att ta igen lite sömn efter jag kommit hem. Drömmde lite knasig: Jag drömmde att jag var i Tijuana och där träffade jag en gammal kompis, vi blev vänner igen efter lite bråk och började festa. Sedan efter att ha åkt nån konstig version av en bergochdalbana lärde vi känna några Mexikanare och plöstligt skulle jag sjunga "La bamba" inför alla. Vilket jag gjorde 2ggr och ägde. Även om jag inte är så duktig själv på sjunga. Det är bra med drömmar. Man är bäst på allt. Fast jag tappade bort mig en gång i drömmen. hihi

at IKSU. Har löpt lite och kört ma

5fc37a43921c29b1a54dc4f0e98c2481.png

Kolla varifrån!

at IKSU. Har löpt lite och kört mage. Nu ska jag och säcken ta en omgång. Skriver upp hela passet i träningsdagboken sedan. Men när jag kommer hem är det bara att hoppa i duschen. Eftersom vi ska till christians morbror på middag.


Material girls

Ska se denna film medans jag äter lunch :) Går nu på tv1000 family



Amerikansk komedi från 2006. Systrarna Ava och Tanzie marchetta har allt. Som arvtagerskor till ett multimiljondollar kosmetikimperium, är livet en enda stor fest. Men när en skandal kring en av deras produkter uppdagas, förlorar flickorna allt - både pengar och hem. De skulle, naturligtvis, kunna göra det lätt för sig och sölja företaget till deras största konkurrent, något som skulle få deras framlidne pappa att vända sig i graven. Istället beslutar de sig för att skydda sin egendom. Men detta kräver något som de aldrig tidigare har tänkt sig att bli: vuxna. I rollerna: Hilary Duff, Haylie Duff, Maria Conchita Alonso, Anjelica Huston, Brent Spiner.

Betyg EE+


Nya Kläder från H&M


Lite av kläderna jag beställde frå H&M har kommit.
Den svarta långa koftan var lite stor fast den va i S, skulle nog valt den i XS ist. Mest nöjd blev jag av den beiga tröjan.

RSS 2.0