Arlanda

sitter på arlanda de kommande veckorna kan du följa med i  min resedagbok

Imorgon bär det av

imorgon far vi (jag och killen) till thailand, har kommit in på utbildningen mat och måltidsservice :) Den börjar den 23dje så jag får plugga på planet! Har fixat lite läsning som jag kan läsa undertiden!

Packar

Jag håller på att fixa det sista innan lördag. Försöker att packa lätt så jag får shoppa lite ;) 2dagar till thailand nu skitskoj!  Har packat ett paket sportbröd med :)

At work

Sitter på jobbet. Har skurat golven och rengjort toan. Städdag. natt 4 av 8 innan thailand :)

skalman den 15mars

Man skulle kunna säga att jag har haft en egen är och sovklocka idag..
Idag har jag:
-ätit frukost
-sovit
-ätit godis (typ after eight)
-sett på film (moskva tror inte på tårar)
-ätit pizza (uch)
-sett på mera film (man about town)
-ätit päron
-sett Lost
-jobba (natt)
-sova (på jobbet)

Imorgon blir det ätt göra nått vettigt


Hål i sikte

Jag har varit hos tandläkaren idag. Det var faktiskt jag som bokade tiden.. jag blev inte kallad. Denna tid bokade jag för att jag var bergis att jag hade hål.. vilket var rätt.. så den 17april ska jag laga.. Innan tandläkaren hade jag varit ute och sprungit så det var bara att kasta sig i dushen,klä på sig och fara. När jag kom dit så eftersvettades jag fortfarande.. det är inte så särskillt nice..och nu ska jag till jobbet!

hoy

Idag har min kompis moa varit här och ätit jag lagade chicken nuggets med sötpotatis och en grönsallad. Annars sov jag ut på morgonen. nu har jag varit med killens hos hans föräldrar och hälsat på. Jag har dessutom börjat plocka i vilka kläder jag ska ha med mig till thailand. Det blir inte allt för mkt..

Städning och nya gardiner

Idag har vi städat och tvättat  lite och jag har satt upp nya gardiner vid matplatsen och i köket. Nu sitter vi och ser mannen som talar med hundar...tufft.. :) Snart ska vi till iksu och jag ska på funk.

Go'natt

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket, borsta tänderna och lägga mig och läsa ett tag innan jag somnar. Ska sova ut imorgon tror jag.

Night night sleep tight, don't let the bedbugs bite.

Kär i en hatt

Vill ha denna i Thailand. Skulle va så snyggt. Kär kär.. men är det nödvändigt?

Ojoj

De hära dagarna har jag haft fullt upp hela dagarna, har inte hunnit skriva.
Idag:
Har jag klivit upp tidigt och varit och tränat. Sedan bar det full rulle hemmåt, hoppat in i dushen, käkat och iväg till holmsund till farmor som fyllde år. Jag måste bara säga att farmor och farfar är de snällaste och finaste människorna som finns och att jag beundrar dem så. Det är så kul att höra dem berätta om då de var unga och hur de har jobbat och stått i. Sedan har vi ätit middag hos mamma och pappa i holmsund. På väg från holmsund for vi och handlade. Då var klockan 16.00... Sedan packade vi in maten och for på bibloteket på grubbe. Det var så länge sedan man va i ett biblotek. Lånade en bok och en film sedan for vi förbi killens föräldrar. Nu har jag tagit på mig myskläderna och ser på halv 8 hos mig. Sedan blir det house. 11 dagar till thailand!!

Igår:
Jag gick av jobbet igår efter att ha jobbat natt en vecka. Efter jobbet for jag förbi polisstationen och hämtade mitt pass. Han komma hem, äta frukost och packa sakerna. Sen stod min kompis Therese nedanför. Sen for vi hem till henne och lekte lite med hennes hund Mercedez som längtat efter henne. Vi skulle laga lax, potatis och romsås till middag så vi var tvugna att fara iväg för att köpa matlagningsgrädde. Det slutade med att vi for förbi hennes killes mamma och kollade på ett gäng nykläckta små söta kattungar.. Där fick vi fika och satt och pratade med hans mamma ett tag. Hon skickade med oss gräslök vilket va supersnällt. Sedan körde vi och köpte matlagningsgrädden. Jag fick sitta och hålla i mercedez som följt med. Hon slickade mig i halva anisiktet. Laxen blev iaf så god att båda tog en ports till. Där hängde jag kvar en timme sedan prommenerade jag till iksu och tränade. Det va så grymt skönt att få träna efter 2 veckors förkylningar. Sen skulle jag ta bussen men det var ett tag till den skulle gå så jag tänkte att jag skulle gå till sjukans bussterminal där alla bussar gick förbi.Men nej, dörren till min favorit genväg (den vägen man slipper gå runt hela sjukhuset (vilket inte är litet i umeå) var stängd och rädd som jag var att jag skulle missa bussen fick jag spurta till närmaste busshållplats (vilket är universum, vid universitetet) vilket var i onödan eftersom bussen var sen. Sen då jag skulle byta buss på vasaplan så var det 12 minuter till bussen skulle gå och eftersom jag var så svettig ansåg jag att det är värre att stå stilla och vänta än att gå hem. Det tog 5 minuter mer än om jag hade tagit bussen men det var det värt. Skönt att slippa frysa! När jag kom hem hade pojkvännen fixat creps! och det var gott!

påväg till jobbet. Har sett S

MMS

påväg till jobbet. Har sett Stepbrotheres ikväll. Skojig film.


Stadstur

Har vart på stan nyss med killen. Vi var och åt på Saga mi (en ny sushi resturang i Umeå) för första gången. Kollat lite på bok rean, jag hittade massor av kokböcker som jag hade lust att köpamen jag lyckades hålla mig. Istället köpte vi en present till Christians mamma som vi ska på middag till ikväll. Det blev en kokbok som Markus Aujalay (åretkock 2004) hade gjort.Vi hittade också kappor som ajg ska fixa till matplatsen och köket.  Innan jag for på stan ansträngde jag mig faktiskt med håret idag. Jag lockade hela håret och satte upp snyggt. Nu har jag nyss dushat kroppen så nu ska jag byta kläder inför middagen.
Dagens frippa

Tjopp

idag har jag tränat,sovit och varit på kalas hos min kusin som fyllde 11. Han fick ett tvspel. Ska snart till jobbet. Men nu sitter jag och ser lyx fällan. Skadjeglädje kan va riktigt kul.. hehe.. im so evil..

påväg hem från jobbet. Nolia g

MMS

påväg hem från jobbet. Nolia gott om snö. Men inte på kallt tur nog. Nu ska jag äta frukost.


natti

ligger och försöker sova på jobbet. Jag jobbar natt med sovande jour för de som inte vet. Det gör att det kan vara svårt att sova, det är ju inte som att sova i en egen säng. Ligger bara och tänker på playsiuts vill ha en fin till thailand. Skulle vara nice. Man som har ett tips? Har inte hittat nån jag älskar.. Godnatt puss


stadstur next

Nu sticker jag på stan!! hoho orkar inte fixa nån egen mat! :O
Sen är det bokrea ju.. och sen kanske man hittar lite grejjor...  få se..

Maxfactors nya mascara "False Lash Effect Mascara"


Jag har fått mina saker från eleven.se nu.. Beställde False Lash Effect Mascara och lite andra grejjor. Nu har jag iaf provat mascaran och jag är lika nöjd som jag brukar vara med max factors mascaror. Men nu är det så att jag föddes med långa ögonfransar också ;) Och nej jag är inte naken på bilden upp till.. har bara tubtopp :) hehe


Not another teenmovie

Tänkte se lite på another teen movie den börjar om några minuter på tv1000 +1 (tv1000 med förskjutning 1h). Jag måste nog tyvärr erkänna att jag gillar sånna filmer ibland.. typ highschoolfilmer.. kanske inte denna dock men jag ser den ändå..tragiskt jag vet. Men jag gillar de flesta filmerna.. Har bara svårt för svenska filmer för jag brukar inte höra vad de säger.. men endel är bra och har bra ljud så de gillar jag med :) ooops nu börjar den. höres på ett tag.

RSS 2.0