Blir en fattigmans månad

Var nyss inte på internetbanken såg att efter helgens shoppande och två utekvällar består inte mkt av lönen.. har fört över till sparkontot pengar jag är skyldig mig själv.. så det ska jag spara nu.. nu har jag bara pengarna jag tog ut igår (som ligger i plånboken) som jag har att leva på..tjohej!

una angeltyckte bilden blev så fin ser lite ängla lik ut. Jag hade tänkt att visa vad jag skulle ha nu till ikväll på morsdagsmiddag.
Klänningen är från bruuns bazaar, köpt förra året och bältet från gina tricot köpt för några veckor sedan. Nu ska jag gå och diska!

sola!

MMS

härligt i solen. Ligger och solar i innergården hemma. Ska till betness ikväll till killens mamma på morsdag. Min egen mamma blir att fira då syster kommer hem från skellefteå. Hoppas att oh har en lika härlig morsdag!


Pubrunda igårkväll 30/5

Förfest i broparken

Moa och Gubben min

killen och jag

Luftballong i sikte!

På Bishop's:

Jessica , Cedric och moa drack en Irish coffe..

Jag och moa på bishop's..


Moa och jessica på Costasinnan stängning..

Sedan for vi till Tapas och drack och åt en tapasbricka..gottgott!


Moa och Cedrik går och pratar...lulliga på väg hem..

..och soligt var detNu har sommaren äntligen börjat komma till Umeå på allvar! har legat och solat hela dagen! Jag har värrlden bästaste och finaste innergård måste jag säga! Brukar ligga och sola på en kulle bokom trädet i mitten på sista bilden. Dessa bilder är tagna då killen kommit hem från jobbet och klockan va ca halv fem.


yesterday..


jag och moa på stan efter vi varit på lottas krog bland gammlingarna. Jag har på mig läppstiftet,skorna och tröjan jag köpte igår med moa på stan.


full rulle

fram tills nu har jag inte haft en stund i ro.. men nu har jag ledigt från skolan.. tills i höst.. vissa dagar har jag inte varit hemma på två dygn eftersom jag farit mellan jobbet och skolan ..tjo..sug på den! Annars har jag varit med killen och vänner.. då jag haft tid.. men nu när det lugnat sig ska jag vara duktig på uppdateringen..

RSS 2.0