Mysdagar.

Har mest tagit de lungt senaste tiden. Inte gjort många knop. Utom att jag var på thaiträningen och praktiken i veckan. Det vanliga. Annars har jag sett mycket film och OS. Annars het har blivit lite harry potter och LOST(!).
Andra filmer jag sett är The collector och till Vildingarnas land. Mys film. Sist nämda alltså.. Den är baserad på en barnbok.

Känner ni igen illustrationerna ur barnboken?


Härlig musik i filmen. Filmer var okej iaf.  Betyg? En: EEE

Trailen: Till vildingarnas land.The collector:Betyg:
= Sög rentav tråkig


Fettisdag och bröllops klänning köp

Idag har jag ätit semlor och köpt min brudklänning.  Jag var som vanligt i skolan idag och igår. Nu är jag på jobbet och eftersom jag börjar klockan 16.00 både måndag och tis (idag). Annars hade jag det mysigt på alla hjärtans dag men en promenad med Christian till Therese och fikade massa go fika. Av henne fick jag låna alla harry potter filmer så nu blir det potter-potter framöver. Jag har varit dålig på att skriva vad jag gjort men jag har faktiskt inte gjort så mycket annat än det och att gå i skolan, praktiken, tränat och jobbet.  Såhär ser iaf min bröllops klänning ut. Jag valde en klassisk modell som satt åt över höften just denna satt väldigt bra ppå mig med. Behöver knappt fållas. Bara korta av axelbanden.

Min bröllops klänning!
Addict & ugly truth.

Har hittat massor av roliga spel på facebook. Jaja tragiskt.Därför har bloggandet blivit lidande. Men inte träningen. Igår (6/2) var jag på spinning 30 , gymmade och badade och idag (7/2) var jag på spinning 70. Nu är jag iallafall frisk. Blev det i torsdan då jag ansåg efter att ha varit på vårdcentralen och kollat sänka osv.. Körde praktik på tors och fre åtminstonde. Såg The ugly truth nyss. Kanon!


Japp så är det. Känns igen.
Betyg: EEEE+

Så vad spelar jag nu på fejjan. Fatmville, Petville.. you name it.

Btw hur kan folk ha så mycket spec. pengar :S det funderar jag på. De kan väl inte vara så dum att de köper?

Nu ska jag sova natt!

Vinter näsa..

Japp hemma och sjuk idag med. Var på apoteket och köpte nozoil. Får se om det hjälper mot min söder torkade näsa. Har haft blod smak i munnen sedan i fredags som beror på att det har blivit en spricka i näsans hinna. Vilket kanske inte är så konstigt då det är supertorrt ute och jag har ansträngt mig mycket förra veckan så frisk blev jag aldrig. Får se om jag blir av med förkylningen nu :) Skulle vara skönt! Ska kurera mig på massor av nyttigt te, vatten och frukt nu! Kanske ska plocka fram min buff som jag brukar ha när jag är i fjällen med? :S Den är go mot näsan.

Vad är en buff undrar ni :)? Det är bara en tygbit av ett speciellt matrial som man kan variera. Jag hade tänkt mig 2dra rutan för att täcka näsan. Så jag slipper andas in den torra luften.
Land of the lost

Lite små kul film. Inte för alla. Ganska så sjuk. Men vad förväntar man sig av Will Ferrell?
Klart det är sjuk humor!

"Dr Rick Marshall (Will Ferrell)­, som är något slags paleontolog i botten, blir riksförnedrad i en känd amerikansk teveshow. Ingen vill ta hans tidsmaskin riktigt på allvar. Kanske för att ingen riktigt tror på tidsmaskiner, Dr Marshalls tidsmaskin rör sig dessutom inte bara fram eller bak i tiden ­– den rör sig i sidled.

Holly Cantrell (Anna Friel) har studerat Dr Marshalls partikel­accelerator, Tachyon, och tror på hans uppfinning. Snart är de på väg sidledes i historien, de hamnar på något slags apornas planet; dinosaurier möter avancerade kulturer och aliens. Det är mycket en lek med 70-talsserien med samma namn, men så särskilt ­effektiv blir ju inte den leken när så gott som ingen minns förlagan."

Betyg: EEE

Vilken speleman - jag är kärsåg denna söta grabb i foki's blogg. Jag blev kär!


Morgon!

Stannade hemma från skolan idag eftersom jag har ont i halsen och haft det ett tag. Kanske blir bättre om jag får ta det lungt nån dag :) Igår kväll såg jag A lot like love på 5an sedan låg jag och christian och hörde på ljudboken alldrig fucka upp innan vi skulle sova.

Ska försöka äta frukost och göra lite fint hemma nu :)

RSS 2.0