Krig i akvariet?

Såg nu på morgonen min mindre guldfisk äta (!) på min guldbarb! Jäkla kanibalfisk asså! Jag trodde de var fredliga fiskar! Nu har tre fiskar dött snabbt! För ett tag sedan var ju allt lung och ro och allt har bara flytit på!  Dessutom tror jagatt vi har en skadad krigare (en zebra fisk)  men jag är inte säker.  Gud vad jobbigt fiskarna borde ju bara bli sjuk av stressen.



Tackar vet jag hundar!

Bröllopsmässa och middag på Rex.

Igår var jag på bröllopsmässan. Vi kom en bit i planeringen och fick lite klarhet i allt. På stan åt vi luch på Rost och sedan provade dessutom tre klänningar på högtidskläder. Ska boka tid där och på lite flera ställen och fara runt och testa. De som låg i skellefteå vet jag inte om jag orkar fara till dock. Efter det så var det en tipsrunda på stora hotellet med lite utställare som vi gick på. Sedan fick vi skuts hem och vi bytte om för middag.

 9519F.jpg
1                                                                        2

(1)Favoriten av dem jag provade igår. Var dock för dyr (6900) och att jag skulle vara tvungen att sy om mycket = ännu dyrare)

(2)Denna ska jag testa den hänge på mässan så jag kunde inte testa den igår. Halternecken är avtagbar denna kostade endast 3600.

Vi åt middagen på Rex som hade rea på menyn. Resturanger brukar ha sånt när det är efter jul för att locka ut folk och äta eftersom många har lite tightare ekonomi. Men kvaliten på maten märks med att den håller sämre kvalité. Inte för det var dåligt men bättre brukar det vara. Jag åt en rödbets och gulbets terrin till förrätt och röding till varmrätt samt en "choklad" med hjortron.

Sedan hälsade vi på Moa en stund.


R.I.P Waldo

Min fisk som hette Waldo hittade jag död i akvariet igår (fredag) så jag är lite ledsen eftersom han och stora guldfisken Day var mina favoriter. Nu har jag bara Day kvar av de två. Waldo var iaf en mal som såg ut som malen nedan. Han fick heta waldo eftersom det fanns en figur på flingpaketet som man skulle hitta (se nedan) och malar är natt aktiva och kan ibland vara svåra att hitta. Waldo var dock väldigt social så då vi inte hittade han då det var dags för mat tyckte vi det var skummt. Tillslut hittade vi han intrasslade i en växt som hade skjutit ut ett skott och utväcklat rötter som han fastnat i med sina spröt. Som det såg ut. Men altså kan dessa fiskar drunkna? Det låter som konstigt. Tänkte höra på djurbutiken innan bröllopsmässan om jag hinner imorgon. Så det inte är nått som går i akvariet. Akvariet känns tomt nu. Han var ju sötast och knasigast. Han "simmar inte" heller utan han gled genom vattnet. Liksom kastade sig. Han var ball. Vila i fred. 

Vila i fred Waldo.

Kan ni hitta waldo?


Filmkväll.

Kom hem från skolan och däckade i soffan. Helt galet. Där låg jag och sove ett tag. Vaknade av att Christian varit och hyrt film och godis!

Vi såg på ;

Sommaren med Göran



EEE+
  Rätt ok svensk film. Kul.


Gamer

Betyg: EEEE
(ganska surreal så gillar ni inte sånt avråder jag er)

Jag ÄLSKAR Dexter skådisen som även spelar psykopat i denna!

Nu ska jag lägga mig och sova bröllopsmässa imorgon och kanske middag på resturang på kvällen.
 Om nu mamma styrde upp det! :)

är på skolan. Väntas på hämtning :

0-3ab81106b3430c777ba088f99e116946.png

Kolla varifrån!

är på skolan. Väntas på hämtning :) skönt att slippa gå i minus 20. Eller vad säger ni? Idag har vi gjort snittar till viva komvux invigning av de nya lokalerna. Annars har jag varit på praktik onsdag och torsdag. Och haft thaiträning båda dagarna. Blir ingen träning ikväll eftersom det känns som att jag börjat bli småsjuk. Då är man bannlyst från den fuktiga källaren där våran träning ägar rum.


ayer y este dia

0-49818671019ade501a1c662579452398.png

Kolla varifrån!

domingo, lunes y este dia. Eller söndag, måndag och denna dagen som det heter på svenska. Söndag hade jag mysdag med film; the road och god mat vilket var röding med ungsbakade rotfrukter och en paprika sås (igen) som var gjort på skaldjursfond. Jobbade natt. Har varit i skolan i måndags. Vi gjorde crepes vilket inte var på spännande. Efter skolan gick jag på stan fram till jag började jobba. Var bland annat på rea på monki och hittade massor av fynd. Lägger uppsedan. Nu är jag på jobbet där jag har jagat massor av mat. PersiljeJärpar, köttbullar, biffar, köttfärssås, pepparsås, ungspotatis och pasta. Storkok på drygt 2kg köttfärs :). Blev en del disk. Har hälften kvar. Trött i ryggen. Praktik imorgon iaf.


Igår

Så låg jag och sov ett bra tag, var trött, åt middag hos svärföräldrarna isamband med billån efter vi handlade mat. Vi fick Citrus lax och fänkkålspotatismos. Det var gott! Sedan började jag jobba kl22.00 igen. På jobbet så såg vi på film: Jag vet vad du gjorde förra sommaren. Haha nostagi eller vad :)! På tal om filmer:

Dessa filmer såg jag i torsdags:
 
Bronson : EE
Borta bra men hemma bäst EEEE


Intensiv vecka

måndag: skola - laga ragu-kolla på träning renyi (inte min grupp) -besök hos viktor och ida - kolla på träning renyi igen (inte min grupp, christians) - sova

Tisdag: skola - hem- äta- till iksu för att sparra - hemköp och handla frukost - hem - sova

Onsdag: Praktik på TC i nio timmar - hem - thaiträning på renyi - hem

Torsdag: Praktik på TC i nio timmar - hemköp för att köpa godis - mötte upp lisa och hampus på hemma kväll- hem till oss för att se film

Fredag: Praktik på TC i sex timmar - jobb - thaiträning på renyi (fick gå från jobbet ett tag) - jobb tills lördag (idag)

har inte haft tid att skriva så mycket blogg :) Tar lite i punktform.


Sparring på iksu med christian

Har nyss varit och sparras med Christian på Iksu. Jag värmde upp med hopprep följt av mittsträning. Sedan blev det mera mittsträning följt av sparring i en timme då vi turades om och va den drivande och den som blockar fast kontrar. Träffade även min gamla tränare där. Nu vet jag inte vem jag kommer ha. Blir att se imorgon då min Thaiträning börjar för terminen.

Sen tog vi bussen till stan och handlade på hemköp innan bussen hem till västerslätt gick. Nu är vi hemma och jag har fikat en ägg och räk macka! gott!


Önsketänkande

Är grymt sugen på att resa. Resa är min drug of choice det kommer som ett beoende en eller två gåner på år. Då är mitt bankkonto väldigt illa ute då sitter det en liten resedjävul på axeln som skriker efter sol och semester. Detta sker sällan på sommaren utan har ett samband med snö, kyla och få soltimmar.

Hade hittat en resa till thailand för nån dag sedan till khao lak i thailand (där har jag inte varit ännu) där jag är ganska säker att det har funnits ett gym man kan köra muaythai på som svennebanan.  Hur som haver så var denna resa borta nu och min börs (plånbok; jag är från norrland) hurrade. Eftersom inte bara resan är dyr utan jag tappar lön också om jag är borta 15dagar..

Funderar ändå på en tidig semester till kanske kroatien eller grekland? Meeen åååååh asså jag har abstinens efter sol och värme!


Skola igen

Idag så har jag naturligt vis varit på skolan igen! Idag gjorde vi fläsk schweizer schnitzlar (cordon bleu) och rösti. Vi fick smaka en bit av det vi hade gjort sedan åt jag Ragún jag gjort till middag som lunch, eftersom jag hade tagit med mig matlåda, kokade dock upp pastan (fördel med att gå matutbildning; det finns tillgång). Gissa om jag är mätt nu!? Efter skolan så gick jag hem och och nu sitter jag här.

I övrigt så är jag super taggad på Muay Thai ikväll! Christian och jag ska fara och sparra på iksu! yey!
Jag kände hur det kliade i fighting musklerna när jag satt och kollade på christian träning igår!

Igår - Skolstart och ragúdag

Igår var jag i skolan, vi började igår efter att ha varit jul lediga ett bra tag. Vi visste inte alls när vi skulle börja på dagen eftersom vi inte fått nån information. Jag var där vid nio, de andra hade varit där en halvtimme före och satt och drack kaffe så det var inte så farligt. Sedan gjorde vi minesone soppa och förberedde för det vi gjorde idag.

Efter det gick jag hem, men jag tog en omväg förbi Budo fitness och köpte ett nytt tandskydd eftersom mitt började kännas lite äckligt. Kanske ska prova att rengöra den på nått sätt. Undrar om man kan köra den i diskmaskinen på lägre temperatur? Väl hemma så han jag knappt sätta mig innan Christian kom hem och var hungrig så då började jag plocka fram för kvällens mat som blev al Ragú alla bolognese. som blev rent himmelsk! Typ den godaste köttfärsåsen ever! Tänkte bjussa på receptet.


al Ragú alla bolognese 4-6 ports

500g köttfärs
300g sidfläsk (små tärningar)
2 stora gula lökar (finhacka)

Bryn i smör var för sig i panna, lägg i gryta med

1 stjälkselleri (ta bort det trådiga & ansa)
300g tomatkross
3dl kalvbuljong (utblandad fond)
1dl tomatpure

Låt puttra under lock 15min och tillsätt
2dl matlagningsgrädde
salt
vit och svartpeppar
muskotnöt
mejram
basilika
2 klyftor vitlök

Låt puttra ihop en halvtimme (30minuter) har du tid så låt den puttra längre första omgången.
Jag gjorde detta min ragu utan mått så smaka av :) Jag tror dessa mänder stämmer bra :)
Servera med tagliatelle och parmesanost.


Efter vi ätit så gick vi till renyi för att kolla på Christians jobbarkompis träning eftersom han började Muay thai igår. Det var ganska skoj eftersom man mins till ens egna första dagar då de drillade så hårt för att sålla ut de som inte skulle orka. Hehe. Sedan hälsade vi på christians kompis som fått världens gulligaste unge. Det var jätte trevligt! Efter det drog vi tillbaka till Renyi för Christians träning började. Själv satt jag och nästan bastade i mina kläder. Värmen nere i de lokalerna ligger nog på 30grader sträcket. Sweet!


Snabba Cash

Har nyss varit och sett snabba cash på bio. Lite tidig bio. Men jag jobbar ikväll.

Helt ok. Jag är dock inget fan av svenska filmer så har det i åtanke innan ni tänker att "den inte är så bra, jag ser den när den kommer ut på video".

Mitt betyg: EEE

Christians betyg: CCCC+

(det kan nog skilja på vem som ser den)


Tomt i matplatsen!

Nu är min matgrupp såld för några dagar sedan!

Så Hela matplatsen står tom. Kommer att sörja min sköna kökssoffa. Den var mig kär. Tyvärr var den lite för stor för rummet. Och jag tror inte att jag kommer bo så stort i mitt nästa boende heller. Well det kommer att bli en ny grupp. Hittade denna på comfort möbler.

Blir nog den i vitt med 4 stolar.


Gårdagens träning

Igår så rörde jag på mig ordentligt!

- 20min promenad på morgonen efter jobbet
- ca 1h promenad till Iksu
- 55min spinningpass på Iksu
- 20min promenad till jobbet på kvällen


I love you man

Jag såg denna film för två dagar sedan. Jätte skojig! Träffsäker!

Och ja den funkar faktiskt för killar Christian gillade den.



Betyg: EEEE+


Tvätt och huvudvärk

Dagen har inte varit mkt att blogga om, jag har spungit upp och ned i tvättstugan, sutiit framför datorn och haft huvudvärk hela dagen.. Tråkigt!

Sitter nu på Taaz och leker med makeover grejerna där.

TAAZ.com : Virtual Makeover. Real Beauty.
http://www.taaz.com/makeover/180444515696848-96a1d57944d6bf6faaa6f837a5500099/98134446.html


Before
After



Before
After




 

Nyduschad efter träning!


2010 kommer jag ätt börja skriva om min träning direkt i bloggen, blir mer praktiskt så. Sedan kommer det att bli en sparat träningsdagbok som är kodad för mig och vänner.

Sitter nu och skiver nyduschad efter jag har varit och tränat, det blev spinning 55 och lite gym idag. På gymmmet blev det mage (utan vikter) och baksida rygg. Skönt att få svettas! 

träna

Snart kliver jag på mitt jobb pass. Börjar klockan 22.00. Slutar 08.00 imorgon och så är det hela veckan fram till fredag om jag nu inte har lång veckan..hmmm.. ja det måste jag nog höra om innan jag gör planer inför helgen.


Fortfarande i Pyamas :)

Christian började med sitt plugg idag jag börjar inte för än den 18! Haha! På onsdag har jag iaf registering. Jag blev dock upptvingad halv 8 på morgonen för att äta frukost med Christian. Vilket jag gjorde. Sedan gick jag och sov fram till 12... Jag vet..

Nu ska jag iaf ta tag i lite disk och sedan fara till Iksu kanske och träna!? Får se om min pepp musik hjälper.
Min pepp lista på spotify!
pepp

Kvällspromenad och jurassic park!

Har varit och gått med gubben till Ica kvantum (vilket är en bit) för att köpa massa gott! Vi ska se på Jurassic park 2 och 3 nu! Gammla godingar! Vi såg nyligen ettan! De är så gammla filmer at jag inte kommer ihåg dem :)

Vad skoj att så många diggade middagen! Kanske lägger upp recept på hur ni kan göra dert själva. kruxet är att jag alltid höftar och mäter aldrig :) Men det går nog bra ändå :)  Skulle ni vara intresserade?

Men nu är det dinosaurier som gäller!



Dagens middag!

Dagens middag:
Parmesan och vitlöks Kyckling med pasta i paprikasås och bechmelsås med sallad.
spagetti och kyckling
Gott!


Igår hos Lisa

Det var jatte trevligt igår hos Lisa och Hampus! (Lisa: tack för en trevlig kväll!)

Vi åt en god förätt med skagen i avocado eller på toast (valfritt) och till huvudrätt bleb det Entrecôte med Bea och unsbakad potatis och rotfrukter.  Där efter så spelade vi guitarrhero och lite sällskapsspel. Vi satt självklart och pratade och hade trevligt med!

Middag till Lisa

Ska på middag till lisa och hampus! Ska bli jätteskoj!
Det här blev kvällens outfit.

Vad gör ni ikväll? Få se om vi går ut! Syns kanske ute.

Jeans: Miss sixty
Väst: H&M
Topp: H&M
Armband : Bikbok
Ring: Topshop


Varför blogga?

Varför blogga?

Jag har funderat på varför jag bloggar och  varför andra bloggar. Hur bloggningen skiljer sig mellan olika åldrar och hur mycket tid folk lägger ner bara på att få sin blogg synlig för andra människor.

Det verkar ganska klart att majoriteten bloggar för att få någon sorts uppmärksamhet. Kanske dels för att bli bekräftade, dels kanske hoppas de på att själva bli lika kända i folks munnar som Kissie, Kenza och Blondinbella. Nu är blogg nästan lika vanligt som att folk har en facebook eller liknande, åtminstonde bland tjejerna. När min syster började blogga (hon brukar annars vara duktig på att gå mot strömmen) så insåg jag hur vanligt det har blivit. Syran förklarade varför hon skaffat en blogg med " Det är precis som att inte ha en mobil telefon om man inte har en blogg nu för tiden".

Det kanske är så. Men jag tror det finns en form av bloggare som bara gör det för mata ut tankar som det har i huvudet. Dessa kommer inte bli kända. Bara om du Provocerar! Där är väl Kisse ett exempel. En ren affärsidé på att tjäna pengar på att hela sverige tycker att du är ett ytligt pucko, en mediahora? När hela sverige inte fattat att de har blivit lurade. Själv tycker jag att det inte behöver kommenteras mer än så jag är inte direkt ett fan.

Sedan har vi självklart de som skriver om ett intresse. Det är bra tycker jag. Att hitta bara en bra blogg är som som att köpa en gratis tidning som passar dig. Med en personlig känsla och inte lika mainsteam. Du kan hitta bloggar om allt möjligt. Jag själv skriver om sånt som tar upp min dag.

Bloggen är kanske något av en självklarhet. MEN alla bloggar ju inte, många men inte alla. Dels kanske inte alla har det intresset, dels för att inte alla är lagd åt det hållet och kanske inte gillar att sitta vid datorer.
För visst är bloggare en form av datanördar?



Vi är nog nördar som söker uppmärksamhet eller disskusion/ argumentation. Vi gillar att ha åsikter och att uttrycka oss. Typiskt för våran generation ellerhur?

Inte kontigt att det är en lägre snittålder på bloggare tonåringar och 20-30åringar. De unga. De som är i störst behov att bli bekräftaste. De som inte har hittat sin plats än och de som inte är fast i en rutin med ungar och jobb. Inte så Konstigt va?

Jag själv? Varför bloggar jag?
Jag gillar att argumentera och utrycka mig. Jag har många olika sidor som helt enkelt är jag. Jag är både inåtvänd och utgående både nörd och bimbo. Jag skrattar som en nörd :) hehe. Åsikter har jag många, kanske för många. Skönt att kunna skriva ner sina tänkar någonstans och lämmna disskusionen där (i bloggen) istället för att plåga mina närmsta. Jag tänker mycket och ibland hamnar mina tänkar i bloggen. Jag gillar dessutom att skriva. Jag gillar kläder och då är det nästan ett måste att få visa alla vad jag köpt. Vet inte varför man har ett sånt konstigt behov som människa. Men vi var väl sammlare en bra tid tillbaka och gillar väl fortfarande det matriella? Min blogg är även min dagbok. Där mina vänner får snoka vad jag gör om de vill. Jag vet att Mamma och Pappa gillar att snoka för den delen med.

Behovet av att få läsare?
Men att folk försöker få mer läsare genom att fiska läsare genom att kommenter med samma inlägg till varje sida de besöker i stilen " hej! fin blogg besök gärna min med!" är ganska tydligt att de inte är intresserad av att läsa din blogg utan fiskar efter uppmärksamhet och komplimanger. Själv tycker jag det är tråkigt. Jag kommer troligtvis inte ens gå in på dessa sidor. Om man nu vill ha läsare varför inte skriva mågot intressant eller skapa en disskusion. Skriva om något som andra inte skriver, vara först eller bara vara intressant. Detta inlägg grundas på att jag senaste tiden har fått många inlägg där folk försöker promota sin egen blogg istället för att kommentera inlägget som de klickade på länken kommentera. Vilket betyder väl kommentera inlägget inte promte yourself.

Visst kan jag acceptera att en del hoppas på att bli blogg stjärnor men inse att foki kenza och blondinbella raggade inte runt i stil med hej läs min blogg är du gullig. De provocerade, var fab, Intressanta, skrev om sånt ni ville läsa om..Det ni ville ha. Så blev de stor. Har du inga läsare, så är du inte lika intressant helt enkelt.


Det borde bara vara love it or hate it.


Framtids-senario filmer?

Jag och Christian såg lite film igår innan jag gick och lade mig.

Carriers:



Betyg: EE

Jag tyckte att den här filmen var tråkig och inte minsta spännande.



Pandorum



Betyg: EEE+
Jag är en liten sucker för futuristiska senariofilmer, den var kanske inte ett mästervärk men helt ok .


Yester me yester you yesterday and this day..

Igår så slutade jag jobbet på morgonen, det blev inte mycket vila eftersom på kvällen skulle vi ha middag. Det var Sarah & Adam och Frida & Henrik som skulle komma. Det blev trerätters med en typ av ost & kallrökt laxbakelse till förätt.  Huvudrätten bestod av lammstek (med smak av vitlök och citrus) grillad paparika sås och rotfruktsgratäng med en babyspenat och ruccolasallad. Efterrätten var choklad fondue med smak av baileys med olika frukter. Sedan på kvällen såg jag på två filmer med Christian The Taking of Pelham 1 2 3 och Fighting.


The Taking of Pelham 1 2 3



Betyg: EEEE
Spännande, bra repliker!


Fighting

Betyg: EE+ (funkade men rätt fattig story)


Idag har jag bara legat och degat, sett TV medans jag spelat spel på mobilen. Och ätit. Just nu sitter jag i mjukisbyxor underställsöverdel (Christians) och rufsig hängig knut. THAT's GLAMOUR!


Muay Thai och en stackare med stukad fot (igen)

Jag har idag varit på Iksu och kört Muay Thai med Lisa. Christian fick även följa med. Lisa lyckades stuka sin fot igen stackaren! Den blev tydligen riktigt uppsvälld! Hur som haver så körde vi lite mittsträning och åt lite risifrutti. Skoj!

Efter det så tog vi oss hem jag åt mat och dushade för att sedan fara på jobbet som jag började klockan 16.00.
Är på jobbet nu med fast imorgon går jag av.

Godnatt på er!

A Tribute to all Shortys!


Jag är bara för att vara exakt 161, 7 cm lång! Därför tänkte jag att jag skulle göra en Tribute till alla KORTISAR!

Många har komplex för att de är kort (med kort snackar jag under 163cm) men det är faktiskt shyst! Dock kan jag tycka att klädes industrin inte är anpassad efter korta människor. Ett tips är då att kika in på asos petit avdelning som är för korta. Själv har jag XS eller S och är inte superkort så jag brukar kunna få endel saker att sitta bra! Dock har jag mkt kvinnlig höftbredd.. ehm.. och kort rygg vilket kan göra att saker ser ut som tält. Ja kort och kurvig är knepigt. Dock har jag bara mest kurvor nertill. Man blir iaf lätt smågrinig över alla 170-175 som man känner kan bära upp allt. Men alla har komplex sjukt nog. Alla borde bara acceptera sin längd och sina kurvor och göra det bästa av det de har. En Personlig favorit är Scarlet Johansen som är 160.
Mitt amerikanska mått ligger då på 5,3 då är jag lika lång som olsen tvillingarna och carmen electra bland annat!

5'4 = 164,59cm  5'3 är lika med 161,54cm  5'2-är det samma som 158,49cm 5'1 är det samma som 155.44cm

KORTA SNYGGON!

- Carmen Electra ca 5'3
- Paula Abdul ca 5'2
- Eva Longoria parker ca 5'2
- Mary-Kate and Ashley Olsen ca 5'3
- Hayden Panettiere ca 5'1(155 cm)
- Christina Ricci ca 5'1
- Kristen Bell ca 5'1
- America Ferrera ca 5'1
- Nicole Richie ca 5'1
- Nikki Blonsky ca 5,1
- Kylie Minouge (153 cm)
- Christian Aguelera (156 cm)
- Scarlett Johansen (160 com)


SCARLETT & CARMEN är båda korta...

... liksom Olsen twillingarna och Hayden

SÅ VAR STOLT!!!!

Dessutom har ni ju fler killar att välja på eller?

Handlat på BIKBOK under december

Lite nya kläder jag köpt under december månad från BIKBOK.


nya jeans! Bygger upp med mer nya jeans!


Min jacka är mörkt marinblå hittade dock inte någon bild.

 
myskofta!


Nya Vinterkläder

Klädd för vintern!

Det snöar ju mer än någonsin så det har blivit lite mera praktiska kläder nu! Endel opraktiska naturligtvis med!


Jackan fick jag av Christian i julklapp (lade till 500 sj för att få den) Han vågade inte köpa en jacka åt mig utan att jag testat.  Skorna köpte jag på annandagen och mössan köpte jag den 30onde.

Skor: Köpt på 59an i umeå MonGreen
Jacka :
stadium Harley Hansen
Mössa: PEAK Performance

jobb och gym

0-2a8a7371de9fd3909a1273d4bffb3d64.png

Kolla varifrån!









 

 

 

är på jobbet nu. Har varit och gymmat det blev överkropp igen. Men idag mer bakside övningar än igår. Hade tänkt att spinna idag. Missade bussen så det blir någon annan dag.


Morgon shopping på MQ!

MQ hade idag super rea för sina medlemmar! Det slutade med att jag köpte 3 saker varav 2 till mig. Christian beställde en kofta också.

Jag hittade ett par Miss Sixty jeans jeans och en snygg Siden klänning från Paris Kate and I.

Jeansen från Miss Sixty

Klänning från Paris Kate and I

Skorna på bilden är också ett rea fynd i riktigt skinn som jag hittade på mellandagsrean.

Ska sedan lägga upp bilder på Jackan jag fick i julklapp och mössan jag köpte till. Har dessutom hittat ett par vinterskor som jag använder för jämmnan nu. En ny marinblå kappa och ny kofta och byxor. Mycket jag inte har visat er! Nu är tyvärr mycket i tvätten. Har dessutom fått mina kläder från H&M för ett tag sedan. Usch nu är det slutshoppat med kläder på ett tag! SPARA SPARA!

Tröttis!

Idag har jag nästan bara sovit!Jag var dock vaken ett tag och åt frukost och kollade mailen, sedan somnade jag igen! Nu har jag vaknat igen och snart ska jag fara och handla. Sedan blir det IKSU (sportanläggning)= träna. Är inte så peppad på det faktiskt. Eller rättare sagt jag är sugen på att träna men kroppen vill mest sova vidare. Varför? Jo jag har vänt ut och in på dygnet!

Och på tal om att vända dygnet så såg jag en bekant utsikt som bloggaren kenza hade lagt ut i sin blogg phra nang beach tagen uppifrån en klippa. Gud vad det skulle vara skönt att fara till Thailand igen! Jag har ju redan rätt dygnsrytm!

Hittade inte det identiska kortet på datorn eftersom alla thailandsbilder är borta :( Tur nog har jag framkallat dem så jag har dem i photoalbum och på facebook, dessa är från min facebook.


 PHRA NANG BEACH

Nyårsfest hos Therese!

Igår var jag och Christian hos Therese och Per på nyår! Vi åt 3rätters middag som Per och Therese gjort. De ska ha applåder för en bra kväll och maria ska också ha applåder som gjorde et fint nyårshäfte med snapsvisor och hade även styrt lekar. Ska lägga upp lite bilder på Facebook nu. Tjao! 




Gott nytt år på er!

Nytt decenium!

Hemma nu efter att ha gått från Therese på böleäng vilket tar typ 50minuter. Imorgon lägger jag upp bilder från festen där ifrån. Men nu ska jag sova! Men kan inte rå för att fundera över;

Undrar vad dessa tio år framöver kommer representera för stil, musik, tänkande och typ av människor?
Vad tror ni!?


RSS 2.0