Träning och mer träning.

Igår var jag och tränade ben och rygg på gymmet.  Hade shoppat ett par nya träningsbyxor på Stadium. Dom ser ungefär ut som de här. Men de hade bara resår baktill och är helsläta fram och utan dragsko uppe med regular fit.
Hittade inte dem på Stadiums hemsida. Nu har jag dragit på mig dem igen och ska fara och köra bröst och mage :)


Har dessutom fått veta att jag ska få jobba lite nästa vecka. Ska bli skoj!

Intervjuer

Idag har jag varit på två intervjuer nu på förmiddagen. Det gick bra kändes det som. Få se nu om det blir något jobb.
Tar mer om det sedan. Har annars varit och tränat två grr igår. Först ett kortare löppass på morgonen sedan gick jag på box på kvällen. Man kände verkligen att det brände i axlarna i slutet.

Hej hopp!

Nu har jag varit med Christian på gymmet där jag körde ett arm/axel pass med mage också. Jag har kommit hem ätit ägg och kaviar mackor och nu ska jag och mannen min se på De kallar oss mods. Vilket är en dokumentärfilm från 1968 då man följer Stoffe och Kenta med sina vänner i stockholm. Dom tuggar rätt så skönt :)

Här har ni lite tankar från dem.

De kallar oss mods är en del av en triologi som är lite "kult förklarad".

Tvättid!

Sitter nu och dricker mitt te i lugn och ro. Har snart tvätttid och ska ner och slänga in en tvätt. Ska sedan fara till gymmet tror jag. Ska först höra med Christian om han vill gymma ikväll ist.

Är förövrigt sugen på baka :) Har funderat på att börja "odla" mina egna surdegar :) Vad tror ni?
Måste dock köpa rågmjöl.

hela helgen

Ihelgen har jag varit med gubben min. Igår har vi bland annat varit på visningar , sett på Beck och städat. Lördag kväll var vi och handlade på pris extra som ligger på Norrastationsgatan en bit bort. Faktiskt rätt bra butik för storhandling. Hittade också en "dramaten" där som vi köpte för att kunna gå hela vägen hem utan att bära ihjäl oss eller slippa åka buss. På lördag dag så var vi på gymmet och körde ett benpass. Fredag låg vi nog mest och latade oss förutom en liten promis till Ica Wasahallen. På dagen hade jag dock sprungit och sökt jobb :) Jag säger man får va tuff så man inte blir lurad på vissa ställen.

Bläblä

Ams hade inte skickart singnal till A-kassan senast jag var där. Måste ner och gnata på dem. Hatar sånt.
Igår var jag och sprang runt på bankerna, flyttade lite pengar runt osv. Senare på kvällen hade vi bokat möte med en jättetrevlig tjej på SEB. Var lite struligt att ta sig dit.

Gick först förbi det eftersom Christian sa att det låg på sveavägen 7 (nära odenplan, vilket 7 inte är, prova lite högre nummer). Sedan visade det sig att han sa fel och menade Odengatan. Så jag började vandra mot avtagande nummer. Halvvägs säger Christian hatt han tror det var 71. Jag får vända igen och borja ätt gå precis mot det håll jag kom. Hade han sagt rätt först hade jag fått gått ca 50m. Nu gick jag lätt 2km. Haha ja så kan det gå ;) Tur jag var ute i god tid :P

När vi kom hem hade vi en bit köttfärs vi tinat upp som vi var tvungen och göra nått av. Ingen av oss var speciellt sugen på att göra nått. Men vi gjorde en tex-mex köttfärssås på taco rester vi hade i kylen. Liksom kryddmix och tacosås medium. När använder man sånt? Äter ju taco 1ggr per år. Stekte bara på färsen och kryddade den med mixen. Hallde sedan över såsen. Pasta till. Gick och äta ;) Men jag ääälskar inte tex-mex direkt men kanske ett tips till den som gör det. Har man kvar lite grönsaker från tacokvällen innan kan man ju steka upp dem med. Sedan toppa med lite ost. För ni har väl ost också?

RSS 2.0