Call me mrs bob

Har nyss varit hos frisören och fixat mitt hår! Jätteskönt att klippa bort massa nött gamalt hår!

Resultat:

Har iaf lagt i lite slingor i min egen hårfärg och gjort lite flera blonda i utväxten. Sedan har jag klippt en bit i en bob!

Look mom I´m doing it!

Jag lyckades! Jag startade gasen heeelt själv! YES!


Bilder målat av mig...long time ago.

Målade ganska mycket förr, nått som jag är sugen på att börja lite med. Dessa bilder är ca 5år gamla (syns kanske?).
Ritade mycket med blyerts och färglade i photoshop, försökte mig även på bleck som ni kanske ser med ;)

Stor anledning varför detta lilla intresse eldades på just då är därför min syster fick bild och form just då i gymnasiet.
Så hon försökte väl lära upp mig lite. Hehe. Manga är liksom hennes grej, syns kanske att hon inspererade mig åt det hållet? Själv har jag alltid gillat att måla väldigt surrealisktiska målningar eller navistiskt.

Nu är jag dock sugen på att lära mig måla oljefärg på canvas! Det verkar ju så galet skoj!







Nu är de mina!

Lade undan skorna jag kollade på igår. Kände att de ville jag ha! Har nämligen inte unnat mig nya skor sedan i höstas.
Kände iaf att mitt i allt så var det okej.

Såg att bilden jag lade ut på dem igår var mörkblå, men de jag har köpt nu är svarta. De är iaf i skinn och i mocka och sitter stadigt på foten. Mina nya sommar favoriter kanske?

Märke: Clarks

Modell: Scenic Way 2

 

Köpte även en gaständare som jag nu ska använda för att tända min gasspis för first time ever!

Clarks Scenic Way

Mornings!

Sitter nu och har ätit en macka eller två. Ska snart åka ut och jobba i Kista. Kan nån skaka om mig! Känner hur jag bara är sugen på lägga mig i parken och sova. Jepp. Latmasken har hittat hit idag.


I mitten av färghandling och mera målning

...så fick jag ligga och se true blood! LOVES! Det hade kommit ut två nya avsnitt på nya säsongen. Så eftersom jag var less på solen efter min shopping (nr 1 den med färg) och kände att jag inte riktigt var iform för solning så blev det att lägga sig på sängen med laptopen på magen och kika!

Sedan tog jag mig en Daim-glass till lunch och promenerade ner med den längst drottninggatan. Då den var uppäten blv det att kika i lite butiker! Hittade sakerna jag skrev om nedan och ett par fina skor jag funderar på att köpa.


Modellen heter Scenic Way och är av märket Clarks.

Efter det så gick jag hem och beställde Pad-thai på thairestaurangen brevid till jag och Christian. Sedan efter att ha hämtat mat på restaurangen gick vi till möbelbutiken mittemot. Lite knasiga möbler blandat med mycke fint! Hittade precis en sån golv lampa som jag vill ha! Kanon! Den var bytt el i och restaurerad. 

Hon skulle skicka bilder på den sedan!
Det lät som jag kunde välja med vilka färger som jag önskade på skärmarna och dessutom ville hon ha lika mycket som de vill ha i antikbutikerna för en orepad lampa.

Sedan hem och käka. Detta var asså det jag gjorde i mitten av färghandling och mera målning!

Rösta ;)

Snubblade in på en tävling Nelly.com har nu! Detta var vad jag kastade ihop. Klicka för att rösta :)
Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Nödvändigheter

Dagens shopping blev ett stycke rakhyvel och ansiktsvatten. Ansiktsvattnet kommer som vanligt numera från Clinique och rakyveln är en venus breeze. Gillade att det löddrade från rakhyveln då jag rakade benen. Då slipper man ju köpa lödder! Hur som haver så var detta väldigt nödvändiga köp eftersom jag inte hittade rakhyveln och långbyxor är mindre skoj i stekandes sol.

Hyveln var iaf bra! Rekomenderas! Ansiktsvattnet är nog lika bra som vanligt!




Dagens renovering

Idag har Christian målat taket och jag har målat fönsterspeglarna (pillergöra asså!). Nu är vi typ halvvägs på måla delen och på tal om måla så gick jag och Lisa med dramaten och köpte lite (typ 10l igen) mera färg på en färgbutik uppe på karlbergsvägen. Sedan fick jag följe till gamla lägenheten där jag skulle hämta lite grejor men sedan fick jag släpa själv eftersom Lisa skulle åka och jobba.

Sa jag att det dessutom var galet varmt idag. Rena böljan.. Så efter att ha släpat vagnen från karlbergssvägen till kammakargatan i olika terräng med två påsar ihanden och tom i magen så var jag rätt matt....
Men fint kommer det bli!

Till vänster är ommålat fönster och till höger är orginal färgen. Ramen runt fönstret tar vi senare.
Nu är vi klara för idag!

Från svart till vitt på ett kick.

Nu har vi kört ett varv med färg (på svarta väggen hann vi två varv). Färgen är grym och täcker jättebra! Det är Alcros "cashmere" som vi brutit mot det gråa hållet (så lite som möjligt på 10l).

Rummet känns mycket luftigare nu!

Satan i gatan vad fint väder..

Det hade varit jätte kul med fint väder om jag hade varit ledig från jobbet idag. Men det är jag inte... utan jag ska vara och jobba på en av de värsta ställena du kan vara då det är fint väder alltså krejsy's på gröna lund. Jag menar det måste ju vara otroligt mycket med folk där en vacker dag som denna. Nu hoppas jag på ett stort regnmoln över djurgården..


Fint väder ute nu..

Kate Perry - Last friday night

Älskar denna video ;)

Söndag

Nu har vi varit på K-rauta i bromma och handlat allt på varan lista. Ny grovdammsugare, elementfärg, snickerispackel bl.a. Vi var dessutom på Bromma blocks (ett köpcenter) där åt vi lunch. Jag åt en bouillabaisse och Christian åt en Paella. Efter det gick vi på Åhlens och köpte dushstång och toalettpapperhållare.

Åhjaa nu är vi hemma! Bara att fortsätta med renoveringen!

Midsommar

Jag snodde denna bild av Lisa. Hoppas det går bra gumman -wink-.

Iallafall så är jag upptagen nästan hela tiden nu mera med lägenheten. Så därför är uppdateringen lite low nu.

Vi var iallafall hos Lisa och grillade eftersom ingen av oss orkade slå på stort. Det blev en liten buffé med grillkorv, entrecôte, hemmagjord potatis salld, köpt potatissallad, såser och en liten gubbröra macka.

 

Dagen efter tog jag och Christian och sov mest hela dagen . Vi var iaf duktiga och tog med oss all mat från gammla lägenheten till den nya. Idag ska vi åka till K-rauta i bromma och köpa en grovdammsugare och snickerispackel.


Glad midsommar!

Jag och Christian har hållit på hela morgonen med att slipa och spackla. Förhoppningsvis kan vi börja måla imorgon. Som vanligt är det dock lite saker som saknas, typ målartvätt och snickerispackel.. Så vi får springa och kika om nån vill ha öppet för oss imorgon..



Nu ska jag fixa i ordning mig och sedan ska vi äta något (troligt sill och potatis) och sedan ska vi handla lite till ikväll.

Helg!

Nu är det snart midsommar! Kommer faktiskt sakna mina myggiga stug-midsommrar uppe i Norrland. Men det kommer ändå bli trevligt här! Jag, Christian och Lisa kommer att äta en bit på kvällen. På dagen måste jag och gubben jobba på här i lägenheten så vi blir klara i tid. Det börjar dra ihop sig! Måste städa ur den andra lägenheten med! Dessutom sälja möblerna som vi vill bli av med!

Vädret verkar vara med mig för imorgon! Prognosen börjar med lite halv dåligt som ni ser (då jag ändå måste fixa och dona i lägenheten). Sedan mot kvällen (då jag ska grilla och ha det bra) så blir det fint!

 

Prognos för Vasastaden!




Regn, jobb, regn

Regnet bara öser ned nu! Tror det har regnat i nästan en veckas tid ju! Känns som det! Dt får verkligen inte bli såhär på midsommar!

Igår hängde jag med Lisa ett tag efter jobbet. Vi var först till söderhallarna för att hon skulle köpa te. Sedan var vi till Spiti nedanför mig. Hittade en fin kudde där med en allt för saftig prislapp. Då vill jag även ha 2st. Totalt skulle det bli 1600:- för båda! Vilket känns som att ta i. Eller?

På kvällen packade jag även upp en massa köksprylar så vi kan läga lite mat här. Christian började med spacklingen och jäklar vad det kommer gå burkar! 10liters burken är snart slut!

Idag är sista arbetsdagen i veckan. Älskar kort veckor! Nu ska jag till jobbet!



Måleri-shopping!

HAR SHOPPAT EN MASSA IDAG! (WIE!?) Det är bara tråkigt att kasta bort pengar på byggmatrial och tillbehör. De tar som inte slut vad man behöver när man ska fixa om hemma.

Vi har köpt följande:
- pensel
- maskeringstejp
- 2 stora roller set
- 1 liten rollerset
- sop
- ett skaft till rollersetet för att vi ska nå hela ända upp
- en multistege
- 10 liter spackel
- 3 liter lackfärg (halvblank)
- japanspackel
- 2 bredspacklar
- sandpapper x2
- 2 klossar till sandpapper
- nån form av färgskrapa
- handskar
- bygglampa

Tror det var allt...

Ny börjas det igen!


På väg!

Nu är jag på väg ned till tunnelbanan för att ta mig ut till Kista för att jobba! Ska lämna igen kläderna jag köpte till mamma där också eftersom det inte passade. Det får bli ett kort inlägg eftersom jag måste springa typ...NU!

Hemma!

Nu är jag hemma! DVS. i min nya lägenhet! Ligger dessutom i min nya carpe diem säng och känner mig sugen på att just fånga dagen! Ska gå till T centralen och möta Christian för att köpa en stege för att måla om i vardagsrummet och för att kunna byta lampor eftersom vi inte når själva med stol.


Besök.

Mommy och Poppy är här i Sthlm på besök, igår var vi på Ikea (ca 20 minuter) och köpte ett täcke.  Vi käkade även på ett ställe i älvsjö. Rätt ok mat men inga knorrar. Bara plain. Iförrgår hittade jag även en tavla som jag blev jätte kär i!  Ska visa den sedan!

Annars har jag bara jobbat på och imorgon jobbar jag på två ställen så jag börjar 9.30 och slutar 23.00. Hittade även kläder åt mamma på rean på Mango. Svårt med storlekar åt andra men vi ser väl!

Nycklarna!

Nu har vi fått nycklarna! Dvs nu är lägenheten vår! Vi har inte flyttat över något än eftersom det måste städas bättre. Killen som ägde den förrut städade typ som jag gör en snabbstädning. Så vi måste ha dit en firma som fixar det. Givetvis inte på våran bekostnad. Sedan blir det att måla!

Två-dagars i helgen.

Hej hopp! Har haft så lite tid att skriva! I helgen så var Christians kompisar på besök från Umeå! Vi började båda kvällarna hemma hos oss med ölspelet av nån anledning. Vart skojigt iallafall! Första kvällen gick vi till patricia efter ett snabbt stopp på stureplan. Andra kvällen påbörjades med en middag på Restaurangen Storstad och slutade med att alla hakat upp sig på ordet "FÅGEL!" med stark brytning. Vilket kommer från fågelturk videon. Jag älskar citatet "kom in kom ut". Var tänkt att vi skulle ut på Trädgården på lördagen men alla utom Hagfors bangade.



Eller varför inte en låt;)



Galna kvällar!

Slöp tur

Ja vad är en slöp tur? -Jo det är en slö löptur! En sådan har jag nyss varit ute på. det blev kanske 3km springande i kanske 16- 18min. Jag vet inte eftersom tidtagaruret försvann då min Ipod dog. Då dog träningslusten med. :P Så jag och Christian gick hem sista biten och var bara allmänt trött.

Nu sitter jag och kollar på epicfail.com och ser på Spartacus: gods of the arena.


Opeppad.

Japp det är jag nu. Är inte sugen på att åka till jobbet, men man måste ju :) Har varit så skönt att ha ledigt några dagar. Huvudet har liksom gått in i "semester-mode". Idag ska jag vara i Kista och jobba, innomhus då det kommer vara 23 grader varmt ute. Buhuu! Vill sola ;)


Dagens - sommrig siden


Klänning: Noa Noa
Skor: Dna
Väska: Åhlens

Solning på Karlbergs

Ligger nu och solar på Karlbergsparken med Lisa och Hampus.

Glad nationaldag!

Nu ska vi iväg och kika på lampan igen. Hoppas de har öppet denna dagen. Förra gången var de ju stängd. Det är ju lite frågetecken idag med eftersom det är flaggis, dvs. nationaldagen.

Christian ska dessutom få köpa nytt schampoo till mig eftersom han varit så gullig och snott mitt dyra som är anpassat efter min hårsort. Typiskt att man får höra gnäll attt man köper sånt, men sedan är de mystiskt nog slut. För nån vecka sedan upptäckte jag att han använt upp min nya hårspray. Den hade jag själv använt vid 2 tillfällen. Hehe knasbollen min.

Ungefär som denna ska vi kika på. Klicka för större bild.


Slumdog Millionaire

Hade inte lust att sitta framför datorn igår. Utan jag ville se film efter löprundan! Vi såg slumdog millionaire som gick på tv. Bra, men framförallt väldigt vacker film.

"Jamal Malik, en 18-årig föräldralös kille från Bombays slumområden, är bara en fråga ifrån att vinna 20 miljoner rupier i den indiska teveversionen av "Vem vill bli miljonär?". Men när programmet tar paus arresteras han, misstänkt för fusk. Ingen tror att han, en pojke från slummen, kan veta de rätta svaren. Desperat försöker Jamal bevisa sin oskuld och går igenom fråga för fråga föratt förklara hur han kunnat känna till alla svar. För varje fråga kommer det fram en fascinerande historia om hans liv på gatorna tillsammans med sin bror, om människorna som korsat hans väg och, inte minst, historien om Latika, flickan han älskat och förlorat. I varje del av hans berättelse finns nyckeln till svaret på frågan han besvarat."



Betyg: EEEE+

Gårdagens löpning.

Efter att vi kom hem från Sigtuna tog vi oss ut och sprang. Det blev ca 9km på en timme och en minut. Vi sprang våran vända runt kungsholmen. Tror snitthastigheten låg på 9km/h vilket vi kände när vii har framme att det skulle vi lätt ta nästa gång. Så söndag - söndag så hade vi sprungit totalt 3mil vilket jag tycker är bra.



Igår i Sigtuna

Som jag skrev var vi igår i sigtuna. Vi strosasade mest runt och kikade på husen och sedan fikade vi på det mysiga fiket Tant brun som ligger  i sigtunas äldsta trähus från 1600-talet. God fika var det med. Jag åt en räkmacka och Christian åt en ost och skinkmacka samt en chokladtårta. Nästa gång kommer jag dockk ta den istället eftersom den inte var att leka med. Då vill jag påpeka att jag varken är sötfika eller chokladmänniska. Men den var grym! Efteråt gick vi och kikade på ruinerna efter ett gammalt kloster.

Jag hade tagit med mig kameran men glömt minneskortet i datorn så det blev lite bilder på christians mobilkamera.

Ut och springa!

Lite trött efter våran utflykt till sigtuna. Trotts det ska vi ut och springa. Lägger ut Lite bilder från dagen senare.


Sigtuna

Jag och Christian funderar på att ta oss rill sigtuna idag. Det är inte så svårt att ta sig dit som jag trodde. Pendel till Mästa och sedan buss blir det. Ca en timmes resa. Jag tror att jag aldrig har varit i Sigtuna, inte vad jag vet. Christian har det däremot. Det finns ju så mycket fint att se där! Ska bli mysigt!


Morgonstund

Ligger med Christian i sängen och har sett på lyxfällan. Är verkligen en riktigt slömorgon idag!
Frukost har vi iallafall ätit. Men vi hamnade här igen.

"13"

Efter jag och Christian ätit vår sallad så  såg vi denna film. Helt ok. Lite spännande sådär.
Svenska gullgossen skarsgård var med förresten :) Andra var Jason Statham, 50 Cent och Michey Rourke.

"Vince stjäl en identitet i ett desperat försök att inbringa pengar till sin sjuke fars operation. De har redan bestämt sig att sälja familjens hus som de amorterat på i 18 år så det här kan vara den sista chansen till räddning. Men ibland när man stjäl någons identitet så kommer det inte bara med fördelarna av kontokortsbedrägerier eller att kunna köpa sprit på systemet med falskleg, ibland får man stå till svars för sitt handlande och ta ansvar för sitt nya jag. Vince blir i sitt lycksökande serverad en måltid nervskakande upplevelser som han sent ska glömma. I ett spel på liv och död."



Betyg: EEE+

Nya bikinin.

Skrev att jag köpt mig en ny bikini. Efter allt mitt letande hittade jag en jag gillade. På Lindex! Av alla ställen. Det var Christians förtjänst eftersom jag inte hade tänkt på det själv. Så hära ser den ut :) Bra pris med!


Himmelsk Ceasarsallad!

Nu ska jag visa er hur man gör min perfa ceasar-sallad med kyckling och bacon som jag lovat!

Skriver med kyckling och bacon därför en ceasar i grund och botten behöver inte ha det, fast det väldigt vanligt i sverige.


Dressingen är jätteviktig! A&O. Dålig dressing- dålig ceasar. Jag gör den från grunden i min Kitchen aid. Detta blir en ganska stor laddning men det är god till annat med till exempel att doppa krutonger i. Hehe!  Tyvärr har jag inte tagit bilder på hur jag gör den men jag ska försöka förklara så bra jag kan.

Börja med att plocka fram;
  • 2ägg
  • ca 4-6 dl matolja
  • 2-3 msk senap (vanlig svensk)
  • Riven parmesan ost (en riktigt stark o go ;))
  • 1-2 msk rödvinsvinäger
  • 1 Citron, varav du ska ha citron zestet av hela och saften av 1/4-1/2 beroende på storlek.
  • Sardeller (2-4st)
  • Kapris (1-2msk)
  • Vitlök (en hel vanlig, inte solo) mixad med olja (stavmixer är att föredra)
  • worcestershiresås (bara några skvättar, smaka av)
  • salt
  • Ny malen svartpeppar (fega inte, 1-2msk kanske)
Detta uppskattar jag det till att jag använde så måtten är inte helt hundra eftersom jag inte måttar sådant.

Börja med att separera den rumstempurerade äggulan från äggvitan och vispa upp dem ordentligt. Jag tycker att äggulan blir lite tjockare och luftig. Häll sedan i oljan SAKTA under omvispning under hög intensitet (därav föredrar jag kitchen aiden som vispar åt mig ;).Bättre att ta små pausar i hällandet (men inte i vispandet)så den tar ihop sig. 

Har du fått ihop en tjock smaklös majonäs nu? Bra! Då kan dutillsätta senap, citron zest, citronsaft och rödvinsvinäger under vispning. Då har du en citron majonäs! Men det är inte det vi ska göra nu eller hur?

Nu kan du mixa Vitlök i olja så oljan täcker vitlöken (typ med en stavmixer i bägare), spara ganska mycket (se bild).
Sedan lägger du i sardellerna och kaprisen och mixar dem med. Sedan tar du vitlök-sardell-kapris mixen och vispa ner i majonäsen.

Smaka av med worcestershiresås, parmesanosten, salt och nymalen peppar. (Ev. senap, vinäger eller citron.)

Vispa om!

Och nu till krutongerna ;)


  • Baguette
  • Olivolja
  • Italiensk salladskrydda
  • Flingsalt
Baguette. Jag hade en levain bakad Baguette på manitoba, mumma. Annat ljust bröd går bra med men blir bara inte lika fina! Sätt ugnen på 200grader. Skär en baugette i tunna fina skivor. Ringla olivolja över och strö flingsalt
och italiensk salladkrydda över. Pop em in! Dvs. lägg in dem i ugnen i tills de är lite gyllenbruna.

Kyckling och Bacon.

  • 1pkt bacon
  • 1 kycklingbröst
  • Vitlöksoljan du gjort tidigare för att pensla (får du över så funkar det som smaksättar givetvis)
Jag körde baconen i ugnen och kyckling i grillpannan men ni kan göra hur ni vill ;) Hur som helst så körde jag baconen på 200 grader med så om ni kan så kör det med krutongerna).  Sär kycklingen i bitar och pensla dem i pannan. Låt dem "grillas" till de är genomstekta.

Salladen då ;)

  • Parmesanost
  • 2 romansallad (jag hade 1 vanlig och en påse med mixad romanskottsallad.)
  • 2 tomater
Hacka ned salladen och tomaterna och hyvla parmesanost.

(detta gör du strax innan du ska äta den så inte salladen blir ledsen) Klicka i din goda dressing, och lite av den hyvlade parmesanen. Rör om!

Lägg upp salladen i botten på tallriken bygg på med kyckling,bacon och krutonger. Mal lite fin svartpeppar på toppen och VOILA! Klart!

Prommenix & Fika

Jag och Christian har vandrat idag från Vasastan till Söder, fikat och haft det mysigt.
Dagen gick ut på att titta på saker till lägenheten. Det gjorde vi! Hittade även en fin bikini (visar den sedan).

Vi hittade lite saker som vi ska mäta och se hur det skulle bli med dem i lägenheten. Denna fåtölj skulle bli jättefin till Vår nya soffa (om den rymms) och skrivbordet skulle vara jättefint framför fönstret (om det ryms). Dessa hittade vi i en butik på Odengatan. Sedan skulle vi gå till en butik på söder som ligger vid slussen.
Dagens
(ovan) Jag idag vid vasabron. (Nedan) Jag och Christian fikar på ett café på södra riddarholms hamnen.

(Ovan) Christian glassar i trappan, fatta hur varmt det var där!!!!!!! Tyvärr hade butiken stängt idag och vi hade gått dit i onödan så jag tänkte att vi kunde gå förbi en fiskbutik vid medis som har jättegod sill. Tyvärr var de stängda med. Så då tog vi tunnelbanan till östermalm och kikade där. Sedan bar det av hemmåt! Då påbörjades Ceasar-salladen  Gud vad jag har ätit gott idag! Äkta vaniljglass med svenska jordgubbar, morotskaka och ceasar sallad! MMm!

Ändrade planer.

Vi kommer inte åka ut till skärgården idag. Jag hittade igen bikini imorse. Varken på västermalsgallerian eller odenplan. Så idag ska jag och Christian kolla på lite lampor (typ en sådan som nedan och en kristallkrona) till lägenheten och på lite annat. Så jag får sola armarna och ben på prommenade ;).

På Odenplan mötte jag upp Lisa på Indiska för att kolla lite sedan gick jag till Kajsa varg och köpte vaniljglass (järnas) och Svenska jordgubbar! Det var galet gott! In handlade även en lanvin baugette som jag ska göra krutonger på. Ska visa sedan hur jag sätter ihop min ceasarsallad.





Till havs!

Idag ska det bli galet varmt! Det står redan att det är 25 grader! Jag och christian hade tänkt oss ut i Skärgården idag! Kanske till vaxholm. Är fortfarande röd bak på ryggen från igår så jag måste smörja in mig ordentligt! Känner dessutom hur jag vill ha en bikini! Kanske går  till västermalms gallerian och kikar!

Nu sitter jag iallafall och äter frukost! Visst känner man hur det är sommar!!!!!!!



Flygande Elin

Idag gick löpningen bättre! Löpte samma runda och tog revansch! Rundan är på 5,5km som sagt med stadsterräng med backar. Tiden blev 29minuter vilket jag tycker är rätt så bra. Nästa mål för rundan ska vara 27 minuter! Hastigheten blev 11.38km/h.

Nu ska jag halsa en massa vatten och äta nått med protein i sedan hoppa in i dushen!


Burn Baby Burn

Har brännt mig idag :O!
Fattar inte hur jag inte märker sånt när jag är ute! Iallafall så har jag smörjt in mig i elisabeth ardens 8h cream (för kroppen). Svider då man tar på sig bhn!

AJAJ!


Flygande fötter istället.

Det blir nog inte något flyg eller resa till Umeå. Vi får lösa det på annat sätt. Det blir helt enkelt sedan. Nu har jag nyss käkat lite köttbullar, pasta och stekt äggvita. Passade även på att göra Ceasar dressingen jag ska ha till ceasar salladen (imorgon kanske?). Nu gjorde jag en äkta dvs med sardeller och worshiresås utöver det vanliga. Kanske skriver upp receptet senare.

Nu ska mina fötter få flyga istället! De ska nog få ta sig ut på en löptur! Var tyvärr sugen på sitta på en uteservering och dricka en kall cider (sommersby päron) och dansa! Men det blir nästa helg!



Flyg mig norrut

Jag och gubben kom på att vi skulle behöva åka till umeå och packa ihop alla våra grejor som vi har kvar i Umeå. Det kräver dock flyg, tåg eller i värsta fall buss. tur och retur skulle sluta på ca 3500-4000 för oss vilket är galet! Normal har vi åkt för 1000-2000. Vi kanske tar oss ut till Arl ikväll för att kika om vi kommer med nån standby för bra pris så kan vi ju boka vägen hem ist. OM vi nu tar oss någonstans.


Solning

Har jag sagt att jag älskar att sola?

Man skulle tycka att jag skulle vara brunare då. Det tycker jag med! Men tillfällen ges inte så ofta. Även en balkong saknas. Jättemycket! Kommer inte ha det i den nya lägenheten heller. Men jag gillar inte att stekas i ett solarie utan det är under den riktiga solen som gäller ;)

Nu ligger jag i stekandes sol i vasaparken och hoppas på att bli brun som en pepparkaka! Uppmanar alla jag känner att palla sig hit och joina mig! Även alla jag inte känner!

Som ni ser så saknar jag fortfarande bikini (fortfarande i Umeå) och kör därför med axelbandslös-bh och shorts.


Dagens outfit - redo för parkhäng

Dagens blir:

Väst: Zara Linne: H&M  Shorts H&M (LOGG) Skor: Vagabond  Bälte: Monki

 

Nu ska jag bara äta upp och packa ihop för att spendera resten av dagen i parken! Det är superväder ute!!!!

 

 


Sommarsallad

sallad
Detta är min lunch idag!
En sommrig salld med:
  • 1/2 kallskuren kycklingbröstfilé
  • 3skivor buffelmozarella
  • 1 pocheratägg (låt dig inte skrämmas, länkar till en video)
  • 4-5 jordgubbar
  • 1/2 tomat i halverade skivor
  • 1/2 burk kikärter marinerade i italiensk salladskrydda och olivolja.
  • 1/2 avocado
  • Roman sallad (jag har mixad romanskottsallad)

Feeling fresh.

Nyss tränat och nyss dushat. Älskar det då känner jag mig fräsh. Iallafall blev det 5,5km på 33min, vilket är okej. Det blev även 15 minuter cirkelträning i parken med armhäbningar, situps, burpees och plankan. Av nån anledning så är jag inte alls i form. Mjölksyran kommer snabbt och jag har svårt att komma ned i andningen.

Det kan vara på grund av pollenallergin. Men jag tror också att jag varit för länge borta från gymmet. Men att det skulle bli så stor skillnad plötsligt? Det tror jag inte. Jag har ju sprungit minst en gång i veckan ändå. Dessutom kan jag minnas att det alltid varit lite år skogen denna period på sommaren för att sedan bli jätte bra.


Galet stor!

Tror ni jag blev överraskad då jag hittade denna i jordgubbsasken!


Den var galet god med!


Training time

Ska ut och springa nu, inte jogga, inte gå utan springa! Är så jäkla taggad nu!


Vitaminbomb.

++=



Nu har jag varit och handlat en massor med mat! Det blev 6st matkassar för 1600pix. När jag kom hem så gjorde jag en smoothie på färska bär och frukter + färk juice. Lunch åt vi på gallerian där. Inte så jätte gott men men. Godaste var iaf min smoothie.

Dagens outfit - Blekrosa bomull.


Klänning: Bruuns Bazaar
Skor: vagabond
Bälte: Zara

Load up.

Yepp. Nu ska jag ladda kylen med mat! Nu äntligen ska jag och Christian ta oss för att handla! Vi ska till Klippet på Fridhemsplan. Jättebra butik. Vi gav upp med tanken på beställa mat eftersom det är helg dag idag. En sån här dag som man inte riktigt bryr sig om innebörden men är kul då man plötsligt är ledig eller får bra betallt om man jobbar då. Win-Win liksom.



Efter att jag handlat blir det att trycka i sig nått att äta. Sedan blir det en löptur. Det blir nog 5,5km rundan idag. Annars har vi kollar på lägenheter i spanien på hemnet. Eftersom deras land är lite i en ekonomisk kris just nu så är boeendet naturligtvis billigt jämfört med svenska kronan.

Beställd.

Vi köpte även våran oxford soffa! Det blev samma tyg men med ek ben och mässing hjul. Vi vet inte än om den passar in, men eftersom priset var så otroligt bra så kan man nog sälja den på blocket för samma utan några problemos.

Bara att hålla tummarna!

Jumpsuite - ny älskling.

Har sneglat på denna på Indiska för nån vecka sedan. Då hade jag inte plånboken med mig.
Det hade jag nu!


399:- Jade Jagger för Indiska.

Köpte även ID foundation och en BH från Calvin Klein:



Hej på ett tag!

Ska ner till city nu för att kika på möblerna med Christian då han slutar. Ska köpa ny hårspray och ny mineral foundation. Foundatioen jag köpte (Estée Lauder) var värdelös och gab mig mer finnar än jag någonsin haft.

Lisa sa att det kan bero på att den har solskyddsmedel i sig (SPF 10) och det är en billigare produkt istället för en creame. Det stämmer säkert. Bra att köra på det som funkar iaf.

Ska försöka att käka nån mat med på vägen :) Måste verkligen handla!

 

Hej på ett tag!


Dagens - Virkat & Jeans


Idag har jag:
Tunika: Zoul (MQ)
Shorts: Logg (H&M)
Skor & halsband köpte jag förra året, under har jag vitt linne från H&M och bälte från monki.

Dubbel tur!

 

Soffa! Vet du hur tur jag och Christian har! Det är kampanj på Howard sofforna nu på MIO! Just när vi ska köpa en!
Halva prisert på vissa kombinationer! Den ovan tex. Precis som jag vill ha. Då Var det bara måtten... hmm måste kanske höra med mäklaren om det går bra för säljaren att vi kommer förbi och mäter? Kan man göra så?

 

Dessutom har Ikea garderobveckor!

Vilket passar oss utmärkt eftersom vi ska köpa denna. Dessa dörrar (birkeland) matchar dessutom snickerierna i lägenheten. Mått behövs här med. Hur tur får man ha!


Hemma idag igen.

Idag hade jag tänkt att gå på jobbet. Jag tyckte att det var konstigt att mina arbetsgivare inte hörde av sig och frågade hur jag mådde och om jag kan jobba eftersom de gjort så alltid förr. Det tyckte också en av chefterna. Jag Ringde hon nu på morgonen efter att ha loggat in och kikat på mina bokade pass.

Då såg jag att mitt pass var bortplockat. Wtf! Iallafall så hade de antagit att jag var sjuk. Vilket jag är. Lite. Men stor skillnad mot igår då jag frös och svettades om vartannat. Idag var jag nog arbetsduglig.

Det sura var att jag vaknade klockan 6 och då kunde jag inte somna om. Iallafall ska jag gå och käka frulle nu ;).


Nya VS. gammla


Igår kväll började jag fixa och dona lite på min layout. Var tänkt från början att bara byta bild. Det slutade med att jag gjorde en mindre upprustning. Den undre, det vill säga den gamla var ett tag sedan jag gjorde så bilderna kändes ganska oaktuella.

Kan inte du se den övre av dem två asså den nya så högerklicka och tryck på uppdatera ;). Då är min sida förmodligen sparad i cacheminnet.

Vad tycks? Bättre eller sämmre?

RSS 2.0