Snart så!

Nu är det bortstädat från golvet och sminket är i hyllan prydligt och fint. Känns bra att göra städning i sminkgrejorna eftersom. Nu har vi ätit varsin Ceasarsallad från café Balzac (en av mina favoriter). Jag gillar typ allt de har där och jag är ganska kräsen.

Vet ni en till sak? Nu är det bara 2 veckor tills vi får tillträde i våran nya lägenhet! Då ska det börjas med att måla och fixas lite smått. Sängen kommer om två dagar efter att vi flyttat in. Sedan ska vi väl ha lite nya saker också. Garderob och soffa måste måttas och beställas.


En röra av smink och produkter.

Drog fram alla min produkter för att börja städa dem igår. Jag han liksom bara börja.

Nu ska jag göra klart det. Nått vettigt måste jag väl åstadkomma trotts feber?


Looklet - Styling online

Hittade en sida där man kan styla virtuellt, asså på nätet. Här är två stycken stylingar jag gjort.

Vad tycks?

Due Date

Igår lågg jag och Christian och såg på Denna film efter middagen på restaurangen.
Den var faktiskt rätt rolig.


"Framgångsrika arkitekten Peter (Robert Downey Jr.) befinner sig på fel sida av landet när hans höggravida fru om några dagar ska föda. När han p.g.a. ett "missförstånd" får flygförbud och blir av med plånbok och legitimation tvingas han lifta med Ethan (Zach Galifianakis), en korkad, slarvig och småknäpp skådespelarwannabe med en problemfri attityd och flera egenskaper som sakta driver Peter till vansinne och utsätter dem för ett flertal bisarra situationer under resans gång."

Betyg: EEE+

Dagens - långt svart och jeansjacka.


Så! Idag gömmer jag min trötta nunna bakom ett par solisar. Har jag sagt att jag ÄLSKAR denna klänning!?
Den är så underbart skön och perfekt nu när man är förkyld och är bara hemma och gosar.

Nu ska jag dock gå till butiken så då får man vara lite smart att gömma sig bakom solisar och snabb styla (dvs: halsband + jacka och skor). Liksom kasta ihop något beprövat.
Filippa k - pocket dress.   Lindex - Jeansjacka   DNA - skor
Filippa k - pocket dress. -ääällsssskaaar
Lindex - Jeansjacka
DNA - skor

Sjukling

Idag ligger jag hemma i feber. Tror jag helt enkelt kört lite för hårt förra veckan med jobb mån-lör och med löptur på 1 mil i terräng. Nämde jag att det blåste en massa och regnade bitvis? Iallafall så frös jag hela gårdagen. Men igår så trodde jag att "nu jäklar är förbränningen igång". Men nope. Btw.. ursäkta "den osminkade sanningen".

sjukling


Nu ska jag ta och ta mig och köpa nån mat. Inte kul med tomt kylskåp när man är sjuk.. Kanske beställa mat på nätet? Vi brukar "storhandla" på coops matbutik. Funkar jätte bra. Hemkört också!

Mums!

Jag och Christian har varit och ätit massa gott på restaurang kvarnen. Jag åt "SOS" till förrätt ock oxkinden till huvudrätt! Gissa om jag är mätt! Christian åt råbiff som förrätt och lambringa som huvudrätt. Riktigt bra ställe faktiskt!
Rekomenderas!

Har i övrigt jobbat på solvalla idag igen och ska också vara där på onsdag. Imorgon ska jag vara på nått ställe ute i tjota (asså hag har ingen koll). Efter jobbet var jag med en sväng förbi banken.

Just ja! Varförför gick vi ut och firade mitt på veckan? -Jo därför Christian fick nya jobbet på din bil. Nu är han snart "big shot" på firman.

Nu har vi hyrt film och ska lägga oss med bärbara på nån av våra mätta magar. Själv lutar jag åt Christians mage.


Luften gick ur mig.

Har nyss varit och sprungit en bra bit med Christian och Hampus runt brunnsviken. Var jätte mycket terräng så efter 10km var jag helt död. Det läskiga var att jag inte fick nästan nån luft utan halsen drog ihop sig. Började typ "pipa". Var skitläskigt och jag fick panik så Christian fick lugna ner mig. Kan bero på pollen. Tror jag måste nästan kolla upp det där. Tänk om det skulle vara nån form av astma. Det hoppas jag iaf verkligen inte.

Annars är jag lite seg eftersom jag jobbade igår till 22.15 på solvalla då det var elitloppet där. Där fick jag lägga tallrikar och preppa. Tror vi lade ca 1200 tallrikar med mat. Fick beröm av jobbar kompisarna och tilltro av de som var där ordinarie att jag skulle hålla koll på mina jobbar kompisar att de lade rätt och att det såg bra ut. Vilket var ju skoj.
totalt i veckan har jag jobbat 45timmar. Så milen och de 45 timmarna på stående fot känns.

Blommor och pin är inte så jäkla underbara alltid..







Mätt.

Har varit och ätit brunch med Christian nyss. Är galet mätt. Eftersom jag inte fick så bra mat på jobbet jag var igår så passade jag på att äta så jag klarar mig ett tag nu framöver. Misstänker att jag kommer inte få äta förrän om ca 6 timmar igen.

Iallafall så har jag varit igår och ska idag jobba på solvalla. Idag är det elitloppet där så det kommer vara galet mycket personal och mycket gäster. Tyckte jag hörde nån siffra om ca 15000.

Nu ligger jag bara i soffan och tar det lungt och låter magen arbeta. I morgon är jag ledig! Ska bli skönt!


Ajaj!


Ligger nu och ser på nyheterna efter en rätt så okej arbetsdag. Det dryga var att jag skar av en fin bit nagel så det började blöda. Man inser då varför man har naglar och hur känsliga fingrarna är vid beröring. Bara då jag snuddar vid plåstret känns det.


Ännu en arbetsdag.

Precis. Har varit och jobbat. Lite omotiverande då man ser lönespecen. På tok för dåligt..
Inte under 10000 men ändå! Så tungt jobb och så lite för det. Hela tiden nya platser och med mycket tråkig-göra.

Nu sitter jag och ska äta. Christian har bräckt lite kassler och kokat quinoa. No fancy stuff men bra och mättande. Förresten jag äter annat än quinoa också. :)

Tupplur

Idag har jag varit och jobbat, såklart. Väl hemma hoppade jag in i duschen eftersom jag sommnat i hårinpackningen igår kväll. Alla dessa löpturer har gjort mig ganska trött.

Efter dushen käkade jag lax och quinoa. Sedan sommnade jag på sängen. Christian försökte väcka mig klockan 7 då vår tvättid började men han fick stoppa in de 2 första maskinerna själv. Andra rundan hade jag vaknat och hakade på. Nu sitter jag iallafall och väntar på tvätten. 


Spring i benen.

Jag och Lisa var ute och sprang nu ikväll. Det blev 5.4km på 32minuter (räknat från min dörr för mig). Nu har jag både sprungit fredag, lördag och söndag. 3 dagar irad! Dessutom har jag promenerat mycket.

Det känns jätte skönt. Dessutom massa med god mat i kylskåpet. Har mycket energi nu och känner mig pigg!
Tror pollen-medicinen hjälper, Faktiskt!

När jag kom hem gjorde jag en Smoothie på kesella, jordgubbar och lättyoghurt. Strödde lite nötter och frö mix på toppen och till det blev det en råg macka med gubbröra. mmmm.


Solning

Jag och Lisa fortsatte dagen med att lägga oss i Parken och sola. Avkopplande! 
Nu ska jag iallafall ta mig och handla! Lord knows I need that.

På väg ut

Sedan ska jag och Lisa ta på oss löparskorna och springa "Karlbergsrundan".


The kid got the rhythm

Glömde skriva att vi fastnade framför en dansuppvisning där i parken. Fasen vad man blev sugen på att dansa asså! Några av killarna som dansade i talag var där (en är med på bild i svart kostym och basker). Grymt bra!!



Promenad med Lisa


Idag har jag varit ute och promenerat ca 1mil med Lisa. Det blev Karlberg och kunsholmen runt. Här är lite bilder från Norrmälarstrand. Vi gick och snackade en massa och i rålambhovsparken försökte vi båda att göra en Chins i ställningen som står där men det gick intte så bra för någon av oss.

Vi Kände att vi blev hungriga så vi började kolla efter lite matställen. Tillslut gick vi till Vasaparken och åt på ett av fiken där. Jag åt en hyfsat god kycklingsallad.

Dagens outfit - summerish

Idag vart det en plain white linne med jeans shorts.

Skor: Bianco
Linne: H&M (Christians)
Shorts H&M (Logg)
Väska: Nelly

I wish.

Tycker att denna playsuite är jättefin modell. Zoomade in på tyget och tyckte att den tappade stilpoäng då. Hade köpt den rakt av om det var ett snyggare tyg. Tycker modellen på Playsuiten är grym! Jag tror att alla som känner mig och vet att jag älskar geishor är föga förvånad. Den kommer iallafall från Asos. Är fortfarande sugen, men vi får se. ÅH! Vad jag önskar att det var fint siden ;)


Söndag morgon!

Sitter och funderar vad jag ska äta. Det behövs verkligen handlas! Kommer nog att bli gröt eller fil och müsli. Lite vemodigt att det är söndag och jag vet att jag kommer inte vara ledig igen förrän nästa söndag. Ska jobba på Cabare måndag till torsdag och fredag och lördag ska jag vara på solvalla och jobba.


Så Nära!

Satt just och skulle beställa kläder på nelly. Hade matat in alla uppgifter och allt! Sen hittar jag inte min internet dosa!
10 minuter efter så inser jag att det var nog lika bra!

Jag har ju köpt en lägenhet nyss och behöver nog prioritera att köpa nya säng (gjort), soffa, tv och matbord innan jag ens tänker en tanke på kläder! Jag har dessutom nyss handlat massa fint så det är inte alls synd om mig! Nu är jag mest glad att jag inte hittade kortläsaren. Tänk vad nära det var!

Önskelista på nelly

Dessa vill jag ha från Nelly.

Valerie SEK 1595, Friis & Company - NELLY.COMMai Dress SEK 679, Estradeur - NELLY.COMFlash Jumpsuit SEK 399, Nelly Trend - NELLY.COM


Skor: 1595:- Friis & Company    Klänning: 679:- Estradeur   Jumpsuite: 399:- Nelly trend

Lite japanskt i min mun.

Jag och Christian har nu varit och käkat på Lilla japan (tror det heter så). Christian åt Nigiri och jag åt en bento-låda.
Vi var där tidigare en gång med Mina föräldrar och min syrra. Faktiskt jätte gott! Älskar speciellt Yakiniku och Miso-soppa.

I min bento-låda var det iaf. Yakiniku, 3 nigiri, tempura grönsaker och räkor samt ett yakitori kycklingspett och ris. Jag orkade inte allt så Christian fick hjälpa till.

Blev glass i efterrätt. Jag tog en vanlig kula vanlijglass (äkta bourbon vanilj) och Christian tog en Chokladdoppad mjukglass.

Bento

Såhär såg inte min bento ut som är ungefär en matlåda. Närmast man kommer smörgåsbord :)

Dagens outfit - navyblue


Kavaj: Bondelid
Halsduk: Bondelid
Byxor: Mango
T-shirt: H&M

Jogging-kompis

Nu ska jag och hjärtat ut och springa så fort Christian släpper mig ;)
Vi har suttit och sett lite tv på nätet. Tv3play och Tv6 play.





Kontraproduktivitet

Jag och Christian var ute och sprang igår. Det blev totalt 6,3km på 35 minuter. Efter det var vi så sugen på godis och gick till butiken och köpte godis. Så där var träningen borta.

Nu ligger jag i träningskläder och ska ut och springa igen. Idag har jag bara ätit nyttigt.

  • Frukost: ett ägg, thin crisp med philadelphia och bananoch havregryns gröt.
  • Mellis: kesella och banan smoothie
  • Lunch: Typ köttfärssås med röd quinoa


Utvilad

Igår kväll sommnade jag och Christian klockan 19.00 på kvällen så efter jobbet igår så åt jag bara mat och sedan sov. Jag vaknade 07.30 imorse så jag sov i 12,5 timmar i natt.

Idag var jag och jobbade i en av ericssons restauranger i kista. Lite virrig morgon med borttappad nyckel och tog bussen åt fel håll men annars har det varit bra.

Träffade lisa på Fridhemsplan och prommenderade tillsammmans till st. eriksplan. Där satt vi och pratade ett tag.
Väl hemma stekte christian kotletter och kokade quinoa och jag gjorde en hemmagjord bea-sås.

Nu är jag mätt, belåten och utvilad.

Stone

Glömde skriva att jag sett på en grymt bra film som heter Stone. Det är med en av mina favoritskådisar. Nämligen Edward Norton. Övriga casten är inte dålig heller med Robert De Niro och Milla Jovovich.

Filmen handlar om "en dömd pyroman försöker manipulera en övervakare att säkra hans villkorliga frigivning genom att presentera sin vackra fru för honom."




Betyg: EEEE

350 tartletter

Har varit på Jobbet fram till klockan 17.00. Där målade jag bland annat 350 tarletter med smält choklad ;).
Christian är på personalfest så jag sitter hemma helt solo och ser på tv. Måste försöka gå och köpa nån mat att äta. Börjar vara riktigt hungrig nu!


Morgon!

Sitter och äter frukost. Har bara finn crisp och banan så det blir ingen stor frukost. Tror dock att jag får äta frukost på jobbet. ag börjar klockan 8 och idag ska jag vara i köket på cabare. Imorgon med.

Igår kväll blev det ingen löptur men vi såg filmen Stone. Skriver mer om den ikväll.

Hemma

Efter en lång arbetsdag så är jag hemma. Blir serverad Christians hamburgare ;) Han är så duktig ibland (eller oftast).
Själv har jag träningsverk efter gårdagens 30minutare.. Ska ut och springa ikväll igen. Måste komma igen nu!

Hej på ett tag.

Morgon!

Sitter och äter frukost nu. Jag har varit grymmt segstartad idag. Det var liksom svårt att stiga upp..
Nu har jag iallafall köpt pollen-medicin och tagit en tablett som man ska tydligen bli trött av, inte vad jag behöver.

Idag ska jag vara och jobba på norra latin iallafall.  Så nu ska jag äta upp och önska er en bra dag ;)

Winters Bone

Har nyss sett en film ikväll. Ser ofta film ;).

Iallafall så har denna fått Oscars nominering och massa fina utmärkelser.

"Sjuttonåriga Ree Dollys far har försvunnit, efter att han tagit ett huslån för att betala borgen. Hon riskerar sitt liv genom att leta efter honom eftersom hon hon och familjen riskerar att bli hemlösa om hon misslyckas. Hon möts av släktens lögner, undanflykter och hot då hon försöker hitta sanningen om fadern och hans försvinnande"


Betyg: EEE

Bankmöte

Har varit på bankmöte ang. nya bostadsrätten. Gick jätte bra!
Vi kommer låsa till nästan samma som den rörliga räntan.

Väl hemma på st. eriksplan så åt vi varsin burgare på sibylla och nu är jag galet mätt!

En av nedgångarna till vårat kvarter.



Dagens outfit 16/5


Kofta: Boomerang
Linne: H&M
Shorts: H&M (LOGG)

Lamm och rödbetssallad med quinoa

Dagens lunch blev Lammstek med min hemmagjorda rödbetssallad och svartquinoa.


Nu ska jag bara äta upp och hoppa i dushen!

En 30 minutare

Det blev 30 minuter på mitt wii där jag körde Wii fit. Det blev 30 minuter eftersom min wii balance board lade av och efter att ha sökt batterier till den hela morgonen så visste jag att det var liksom kört på den fronten.

Han iaf bli svettig! Nu ska jag äta lunch ;)


Frukost!


Idag blir det kesella/youghurt och müsli, med finn crisp med philadelphia och ägg. Dryck till det är yogis choklad te.

Morgonstund har guld i mun!

Eller nått sådant..

Tjollahopp!

Ska sätta mig och äta frukost nu ;). Magen kurrar som få! Sedan ska jag damma av och starta mitt Wii. Det var jättelänge sedan jag spelade på det! Har iallafall tänkt att träna lite cirkelträning och yoga på det. Sedan ska jag städa klart det jag började med igår. Har dessutom packat fem flyttlådor med kläder och textil. Det är ett tag till vi flyttar (14 juni) men jag har kläder kvar så jag klarar mig. Efter det blir det att hoppa i dushen och sedan gå och köpa pollenmedicin och sedan ska jag på banken för att fixa klart med lägenhetsgrejorna. Dvs förhandla om lånet.


Thor

Jättebra faktiskt!
Faktiskt skriver jag för jag trodde den skulle vara sisådär men jag blev inne i filmen! Dessutom är det jättebra skådisar såsom Anthony Hopkins, Natalie Portman och våran Stellan Skarsgård.

Det var dessutom kul med lite "nordisk mytologi". Kunskaperna som satt låååångt inne kom upp till liv.

Iaf så handlar filmen om att Thor blir utvisad från asgård av sin pappa (Oden såklart), eftersom hans arrogans inte passar en framtida kung av asgård.


Betyg: EEEE+

Söndag kväll.

Efter att ha löpt 7km så gick jag på butiken och handlade mat. Nu ligger vi nu och ser på Thor. Det var ganska jobbigt att löpa för jag hade dålig syresättning. Efter ca två års tvivlande börjar jag vara säker på att jag är pollenallergisk. Det är som samma sak varje vår/sommar. Nu har jag och Christian börjat se ett mönster.

Ska köpa pollen medicin imorgon och hoppas att det blir bra.

Sleepy sunday

Har hjälpt Christian med ett nytt CV idag. Näh han är inte arbetslös utan han ska göra en formell ansökan för en annan tjänst inom samma företag.

Har dessutom sett reprisen av slagerfestivalen, kan inte fatta att vi kom 3a. Jag hade inte så hög tro till Sveriges låt. Men det är väl änså skoj! Undertiden vi kikade på det åt vi kötbullar med en hemmagjord (från grunden) rödbetssallad. Mumma!

Nu ska jag iallafall ut och springa. Solen kikar lite fram och den har saknats. Iof var det rätt bra väder igår också.


Mys

Nu ligger jag och gubben i soffan och ser pearl harbor och myser. Vi gick en sväng till butiken och hyrde två filmer. Men de sparar jag till sedan.
Väldigt fin film. Jag älskar främst stilen de har! Kläderna och miljöerna.

Betyg: EEEE

Shop 'til I drop.

Idag åkte jag och gubben till barkaby fämst för att beställa nya sängen till nya lägenheten på SOVA. Det blev en Carpe diem säng tillslut efter att vi spanat in alla butiker som tänkas kan. Den kommer levereras till nya lägenheten som vi flyttar in i 14onde juni.

Carpe diem säng! Längtar redan! (min kropp med)

Jag hittade även en färgstark kofta på Boomerang. Hittade även en vit sidenklänning på NOA NOA.


Vi Gick och kollade på nästan alla butiker och i mina heels så blev fötterna mycket ömma efter 6 timmars shopping.
Så jag tog och satte mig på ena plastpåsen på gräsmattan medans jag väntade på bussen. Asså eftersom det var proppat i kuren.

Paow vilka fransar!

Mascara max factor false lash effect fusion. Så heter min nya mascara. Jag tycker den funkar riktigt bra. Riktigt härliga tjocka fransar. Jag har själv ganska långa fransar men jag tycker att det blev stor skillnad. Vad tycker ni?

Vänster öga är med nya mascaran och höger öga är utan.

mascara max factor false lash effect fusion
Såhär ser den ut då ;) Betyg: EEEE+





Dagens outfit


Blus: Gina Tricot
Väst: Zara
Shorts: H&M
Skor: Duffy
Armband: Bikbok

Gårdagen nere på city

Som jag skrev igår så skulle jag köpa en skrivare. Väl nere på city var ddet jätte mycket människor och inte så jättekul väder. Men jag får väl skylla mig skälv som åker mitt i rusningstiden då alla slutar jobba. Vi åt middag på hötorgshallen. Jag åt en ceasar sallad som var sådär och Christian åt en dålig clubsadwich. Synd eftersom samma ställe har en riktigt god fisksoppa. Iallafall så köpte vi enn skrivare från Canon med scanner.

Hittade även ett par fina och sköna shorts på H&M (LOGG)




Ner till city!

Så!
Nu ska jag ta tunnelbanan ner till city! Ska springa lite själv innan Christian slutar jobba och möter upp mig för att köpa skrivare ;) Är sugen på en skrivare med scanner. Det skulle vara mycket praktiskt!

Är även sugen på skor.. och virkade shorts...och...och...



Dagens outfit 13/5-11


Sidenblus: Zara
Chinos: MQ (365 shunshine)
Bälte: Monki

Fredag Den Trettonde.


Här har ni lite läsning om denna dag. Jag funderar på att ta mig ner på stan för att köpa en skrivare. Jag måste helt enkelt kunna skriva ut en massa dokument.

Nu sitter jag iallafall och äter frukost. Lite väl sent men jag multitaskar med allt möjligt nu på morgonen.

Me & Honey


Från bröllopet i oktober förra året och en bild tagen på valborg i år (d.v.s. 5år och 1dag sedan vi räffades)


Har leget och kollat på bilder nu ikväll. Det är över 5år sedan vi träffades och i augusti är det 5år sedan vi slutade dejta och blev tillsammans på riktigt. Känner inte som att det var så länge sedan.

Här är lite mix pic.

Älskar dig!

Arbetshäst

Igår hade jag inte tid att blogga något.  Jag började jobba klockan 7.00 på morgonen och slutade på första stället 13.
Där hade jag en väldigt jäktig dag eftersom jag själv hade ansvar för både kassa och cafteterian. Eftersom alla sallader som jag förberett på morgonen gick som smör fick jag göra salladerna á la minute på beställning. He he samtidigt som jag fick sköta allt annat som skulle göras.

Efter jag slutade där skulle jag ta mig från solna tingsrätt till Frösundavik. Medans jag satt på busshållplatsen och väntade på bussen tog jag tillfälle att äta lunch. Där skulle jag vara framme 14.30. Väl på plats så kändes det betydligt lugnare. Där var det företagsfest och jag hade som uppgifft att fixa lite kaffe, snacks, bära ut tillbehör och sedan stå och grilla. Väldigt soft att stå och grilla iaf. Väldigt trevligt. Det var ju kanonväder och alla var trevliga. Där var jag till 20.40.  Så en lång arbetsdag asså (7.00-20.40).

Idag var jag också på samma ställe som första delen av gårdagen. Men idag var vi två så vi gjorde salladerna á la minute efter deras önskemål, hela dagen ;). Nu ligger jag bara och ser tv och vilar mina fötter

Spontangrillning

Efter jag och Lisa varit i parken idag gick vi hem till henne och pratade en stund. Lisas grannar grillade så då blev vi sugen på att grilla. Det blir man ju alltid då det är kanonväder ;) Iallafall så gick vi ner till Ica birkshallen och handlade lite mat  och grillade.



Nu börjar jag känna mig frisk! Hoppas att det håller i sig! Ska jobba först ett pass 07.00-13.00 och sedan ett 14.00-20.00. Nattis!

Kurering i parken.


Jag och Lisa ligger i Vasaparken nu och solar det har varit galet varmt.
Har ätit en räksallad från Balzac och lisa köpte sushi från ett ställe som hette Ginza nått. Sushin var inte "top notch" som sthlmarna säger.

Det här måste nog vara ett bra sätt att bli frisk!

Den perfekta starten.


En härlig och nyttig frukost och väder progrnos på 21grader ;).

Rekommenderar starkt mitt te från four o'clock som är fairtrade och eco certificerat. Det är med granatäpplesmak och har en naturlig sötma.

Namaste.

Nu börjar det med kurering! Bara nyttiga saker!

Den frasen känner nog yogisar igen ;)
Känner helt enkelt att jag nånstans mellan halvhjärtade löp perioder och thaiträning inte haft varken tid eller fokus på träningen och maten. Nu är jag taggad!

Men först bli frisk!

Jag och Christian var och åt på mitt favorit ställe här i Vasastan eftersom vi hade inte hunnit handla och maten var ganska slut (typ som jag är). Vi åt varsin sallad (jag en Chevré chaud med rödbeta och christian en ägg och bacon salld). Sedan gick vi och handlade massor med nyttig mat och lite nyttogodis (tamarin rostade mandlar och hallon remmar från Renee Voltaire ).



Gnöl om morgonen

Vilken lockande rubrik!.. Eller nej.

Har varit småsjuk hela helgen men imorse då jag vaknade var det inte bra. Jag var typ grinfärdig. Det är en kombo av nått i halsen (tappar rösten ibland), nått i öronen (ont i dem och hör sämre som efter flygtur) , lite febrig och snorig och ev. en släng av pollen. Hur som haver är det inte bra.

Så jag provade att ringa för att anmäla mig sjuk klockan 6.15. Men jag fick inte tag i nån annan än telefonsvararen. Problemet var att jag började 7.30.. Så trotts att jag var sjuk fick jag ta på mig och gå.

Restiden var ca 12-21 minuter på bussarna, men jaag gick i god tid (6.48 gick bussen) och kände hur jag inte ville stressa. Men gissa om jag inte glömt mitt SL kort i nån ficka sen helgen? Jopp! Så jag fick springa hem igen hämta kortet och kolla upp nästa bussen (06.55 från karlbergs eller 07.10 från karlbergs) 06.55 han jag inte till eftersom det är en bit att gå.

Lungt läge tänkte jag och gick in på pressbyrån för att köpa en dyr macka eftersom jag inte hunnit äta frukost.  Så jag gick där grymt förvirrad och sölade med min macka över mig. Men jag han inte med den andra bussen eftersom uppe på karlbergsvägen så hade de många busshållplatser som hette en massa annat men inte karlberg.

När jag inte hittade den innan 7.10 så började jag gå mot 3ans hållplats (mot karolinska) för jag såg när jag var hemma att jag kunde byta till 506an som passerade där. Efter ett tag kom bussen iaf och saker började rulla på.
Jag blev ca en kvart försenad trotts ca 20minuter innan jag behövde. Framme på jobbet så satte öronen kkäppar i hjulet. Jag hörde nästan inte vad nån sa! Dumma öron!

Inte så sweet.

Lampa

Ska ev. åka och kika på denna lampa på Söder. Hittade den på blocket. Har länge spanat på en sån här lampa.

Antik butikerna här i stockholm är tyvärr duktig på ta betalt för dem ;)

Vad tycks?


Vasaparken i mitt hjärta.

Jag och mina älsklingar (Christian och nya datorn) sitter nu i Vasaparken och solar. Vet inte nu hur bilderna blev eftersom det är så soligt så jag ser inte riktigt hur färgerna blev. Har nästan inget smink heller eftersom jag solar ifall ni blev rädd och undrar hur det är med hon...

Hur som helst så är livet underbar och idag är en av dessa dagar <3..

Funderar nu på var jag har alla mina bikinis? I flyttlådorna i Umeå Kanske?

Vasaparken

Fredagsgrillning hos Lisa

I fredags var vi och åt middag hos Lisa och Hampus. Blev värsta grill buffén på deras innergård. Vi spelade även ett sällskapsspel som heter fullkomligt överens. Det var jag och Lisa nästan iaf...som var i samma lag. Men inte mellan de två lagen så vi spelade bara halvvägs. Då vi tjejer vann då ;)

Black swan

Var och såg den absoluta awsomet bra filmen i veckan med Christiian och hans kompis! Vi åkte till medborgarplatsen och såg där.



Den handlar om en balletdansör som efter myycket jobb vinner "leaden" i den nya uppsättningen av svansjön. Hon är perfekt för rollen som Odette -den vita svanen men förvandlingen till Odile - den svarta svanen får hon kämpa med. Hon blir mer och mer lik Odile  och hittar sin svarta sida.

EEEEE



Lite vimmel från GK..


Denna bilden är ifrån helgen (30/4-11). Christians kompisar från Umeå var och hälsade på. Markus som också var med lyckades springa ur bild. Har på mig min nya klänning från filippa k och väst från Zara.

Och denna bild togs när jag och Christian var ute med hans bror (bild) och Hampus (lisas kille) som också lyckades springa ur bild då kameran kom.

Nya kläder :)

  1. - pocket tankdress  i svart från Filippa K (på bilden i grå)
  2. - en väst i virkad spets från Zara
  3. - ett par camelfärgade chinos från 365 SUNSHINE på MQ
  4. - en blå rutig skjorta från 365 SUNSHINE på MQ
  5. - en tunika i virkad spets från zoul på MQ
1. 5.

Resten hittade jag ingen bild på!


RSS 2.0