3 forsta dagarna i aonang

dag 1
forsta dagen var vi pa railey beach som vi har lyckas utforska ordentligt nu, vi har varit pa alla strander pa railey halvon.
Vi tog longtailbat tur och restur.

dag 2
Vi har varit pa poda island dar fiskarna simmade runt fotterna pa en och vattnet var sa klart sa man behovde ingen snorkel. Dessuto hittade vi apor. Tva apor kom och drog mig i benet och ville ha mat tror jag. Nar vi var pa vag hem borjade det regna lite, vilket bara var skont eftersom det ar snuskigt varmt. Pa kvalen for vi och tranade muay thai.

Idag (dag3)
Idag har vi borjat dagen med lite shopping som de andra dagarna. sedan har vi legat vid poolen pa hotellet. Nu har vi atit middag och ska ga en svang.

Tidsfördriv

Har strosat omkring på arlanda hela dagen, planet går 23.25 så det är ett tag till :) Men det är mysigt på arlanda då man inte behöver stressa faktiskt... Har köpt två pocketböcker; Under 1000 solar och de oskuldsfulla. Christian har köpt två böcker med, så nu har vi att läsa på stranden. Om 3 timmar ska man väl försöka att söka sig till incheckningen och de..  Får se om det blir nån middag förnärvarande är vi mätta åt en fika/middag klockan 16 eftersom vi tänkte att vi kanske blir hungriga mot kvällen. Är annars jätte peppade!!

resa

MMS

sky city. Sitter och äter på alfredos på arlanda.


ca 26 timmar kvar till avgång

Nu börjar jag bli paranoid! Min brukare på jobbet hittade en prognos som sa att det skulle bara regna!! Men jag hittade en som sa att det skulle regna imorgon och på söndag men inte restreande. Dessutom tänker man: har jag packat allt? Vad får jag inte glömma osv.. 11.30 går iaf plandet från umeå till arlanda, 23 nångång gick planet till thailand! Längtar!

2dagar till thailand

Har snart packat allt, växlat pengarna osv... nån som har tips på saker man inte ska glömma?

bara 5 dagar kvar

Nu blir jag stressad.. har ju massor att göra innan vi far jue! Har inte ens växlat!.. Ja imorgon blir det stress av rang!

9 dagar kvar

9 dagar kvar till thailand! Började packa lite av det första idag :)
pin up resväska

Mitt nya pass


Ser ganska likgiltlig ut va? Neutralt ansiktsutryck bad de om.. jag tycker de fick det.. dummt att ha håret halvtuppsatt.. ser tunnhårig ut..och blek. Men det är bättre än mitt gamla... men det får inte ni se! haha!

2 veckor kvar

det är exakt 14 dagar kvar till Thailand nu! super skoj! Har mkt jobb framöver till dess så det kommer vara skönt att fara!

Map of Krabi, Thailand


RSS 2.0