Nix

Ingen träning idag heller.. svårt på arlanda.. Längtar till att träna i thailand! har packat träningskläderna och träningsskor! Ipoden är med och min lilla ipod på armhållare..

Så här på förhand..

.. kan jag säga att jag kommer nog bara hinna träna 1ggr den hära veckan. Sitter ju på arlanda hela dagen i princip imorgon, sedan lär jag vara död väl framme i thailand. Men sen blir det löpning och Muay thai vill jag lova! Funderar lite på kanoting med.. Vi ska till ao nang (igen) och där brukar det synas folk som paddlar omkring, till railey beach osv.. där kring :)


träning

MMS

vilodag. Ingen träning idag. Ingen av egenvilja vilodag. Utan jag är på jobbet nu. Och har packat inför resan. Hinner inte! Får lov att springa fram och tillbaka på arlanda imorgon.


Gårdagens träning.

igår var jag på punch out + vilket var skoj som vanligt! Sen sprang jag 3km. Lite magträning som vanligt med.

No time för träning

slutade 9 i morse från jobbet och började 16.00 igen... han äta frukost, se Lost, äta lunch,se Lost, duscha och se lost innan det var dags att börja gå till jobbet igen. Hade nog blivit stressigt annars... imorgon jobbar jag likadant men då ska jag dra massa ärenden på stan och det är banken och växla pengar inför thailand, apoteket osv... Får se om jag hinner imorgon med.. snyft..

Jag trodde jag gillade Grandiosa...men inte längre

...men nu gör jag inte det.. Efter att inte ha ätit pizza sen i sommras så åt jag dumt nog en grandiosa. Dessutom en hel. Vilket var på tok för mkt...jag som brukar bara äta en halv.. mådde riktigt jäkla taskigt efteråt och fortfarande... tror kroppen har vant sig med fibrer och shit så blir det rent av livsfarligt med vitt bröd och ost.. Jag har varit så mätt på den så magen strechades innanfrån! Nej nej tillbaka till nyttigheterna.. det var ju inte ens kul att ha en syndig "sympatibakis dag" med killen ju! Har mått skit hela dagen av högt och alldeles för lågt blodsocker!!! Men det possetiva att jag plötsligt inte är less på kyckling längre. Ge mig mera nytto mat! Blir pizza-detox imorgon!!

14onde och 15onde

Den 14onde var jag och spang först 1,5km eftersom det var kvar ett tag till passet som jag skulle på sedan. Efter körde jag lite mage och innan passet började så körde jag lite sparkar och slag på säcken. Tills passets ledare kom.. då blev det pinsamt. Sedan körde jag Punch out + (60min). Super skoj!

Detta blev sista träningen för veckan, jag behövde en vilodag till. 4ggr träning på en vecka strax efter man har varit sjuk är jobbigt.

15onde Vilodagen. Har sovit 4h mitt på dagen.. har varit helt ***** död. sen har jag bara sett film och börjat se lost vilket är en mkt bra serie.LördagSöndag

Löpning

Idag har jag sprungit ute för första gången i år, tänkte att det skulle vara praktich när jag skulle till tandläkaren om 1 1/2h. Termometern visade 5grader varmt vilket är helt ok. Jag var ute och sprang 25 minuter men jag han bli dyngblöt ändå :)
20_icebugs.jpg

Lite magövningar

Hittade dessa på iforms hemsida. Finns mer där.
 


Vilodag

Idag har jag haft en vilodag från träningen..har sovit ut länge. Men jag har packat träningskläderna jag ska ha till thailand. Har dock tränat lite mage.. men bara lite :)

image253

Funky

Idag var jag och dansade funk. Det var skoj, ny koregrafi dock men det var okej eftersom jag skulle ta det lungt med benhinnorna (annars hade jag nog löpt lite efter). Men det var många steg jag kände igen så jag han lära mig hela koregrafin. Sen körde hon den gamla godigen Low- Flo-Rida  till passet vilket var skojIaf: 60 min funk idag och nu ska jag ta fram pilatesbollen och träna mage lite medans jag ser på lie to me.

Livskraft


Fick denna bok av mamma igår. Bra bok om allt som händer i kroppen och om välbefinnande. Hur man lever hälsosamt.


Ara Abrahamian

Brottning
Ara's avstängning kommer att hävas under förhandlingarna . Jag tycker att han verkar vara världens snällaste person efter att ha sett mästarnas mästare. Och jag skulle bli så glad om det hävdes för alltid.

Mage

Bensträckarna börjar synas lite men resten då? Jag är en sån tjej som har gott om underhudsfett.. Och måste träna hårt för att få bort det.. Äter väldigt strikt med ..är så less på kyckling.. tänk om man skulle kunna ha abs som han.. Fast jag vet inte om jag skulle vilja det.. men lite mer markerat... men det kommer nog


Min mage..
...............---------------och nån annans, observera att man kan tycka att det är ett ansikte över hans torso.. brösthåret blir hår, the nipples blir ögon naveln näsa och bensträckarna är en väldigt glad mun.

träning 10 mars och 9 mars

9mars:
Spang 3km (hade så grymt bra klipp i stegen höll mellan 10km/h och 11,6km/h, tränade core (situps,cruches raka och sneda, sneda magmusklerna med viktboll 8kg, rygglyft med vikt(10kg), sidocruches i samma ställning med vikt 10kg, plankan och sidoplankan) sedan gick jag ned till löpmaskinerna igen och löpte 1.5km (höll 9-10km/h) och gick 5.5 km undertiden jag såg spårlöst på tvmonitorn på maskinen. Strechade.

Sågrymt skönt det var att få löpa igen.


10mars:
Löpte 3km(snitthastighet 9,8km/h på 19min), körde core: situps,cruches raka och sneda, sneda magmusklerna med viktboll 9kg, plankan och sidoplankan. Armhävningar på balansboll, bröstpress på boll, dubbel biceps curls, triceps armhävningar på knä, triceps pullover, triceps hantel rodd på bänk, Hantellyft åt sidan med rotation uppåt. Benens innåtförare och utåtförare i maskin.

Armhävningar på Pilatesboll


same same..

Dagens träning blev bara en promenad på stan.. vardagsmotion asså.. Hinner inte, ska på middag kl 18. Sen börjar jag jobba kl 22. Fast jag är snorig fortfarande.. asså jag känner mig frisk men jag hostar slem och snorar.. äch jag gör några snabba situps ändå tror jag..

mina mått den 6mars

Tackvare dumma förkylningen har jag tappat lite muskler :(  Jag är en riktig blekfis som ni ser nu :) Men det är bara 15 dagar till thailand nu! Tror jag är frisk nog imorgon att börja löpa!Min längd 162 (161,7)
Min vikt: 57,3kg

Midja: 70 cm
höft: 87 cm
stuss: 99 cm
runt bredase delen på låret: 55cm

träning of the day

Har varit på iksu idag. Trotts att jag har hosta fortfarande.. men jag tog det lungt. gick en km och löpte en halv. Sen körde körde jag core träning. Sen slogs vi på säckarna lite i kamphallen. Är lite för matt fortfarande kändes då jag skulle köra kickar på säcken. Vill bli 100% frisk nu!!

träning

MMS

träning den 3 mars. Idag var jag på gymmet. Tränade hela kroppen eftersom jag inte får köra för pulshöjande konditionsträning. Jag saknar verkligen att löpa. Vet ni vad som är värre än att vara riktigt förkyld? Det är att bara snora och hosta äckligt slem utan att bli frisk man gång. Sen blir man sårig runt näsan. Sedan har jag spelat wii fit på kvällen. Nu ska jag sova mig frisk. Natti


Yoga, Core och lite hopprep

Värmde upp med lite hopprep snabbt ( jag är still förkyld jue)
Sedan körde jag yoga ett litet tag. Här nere har du lite olika poser. Träd,Kamelen, Utvidgad Triangelposition. Andra jag gjorde var bla "plankan""king of dance","cobra","sun salutation", "The Plough or Plow pose"

Lite yogis bilder. Hoppas jag inte får kritik från alla yogisar nu. Jag är ingen riktig yogis..

Sen har jag tränat lite core. Magträning asså.

Vasaloppet

Asså jag vill ha deras kondis om jag säger så. Fatta vad duktigt! Att inte ge upp! Att bara ha psyket! Hatten av till Daniel Tynell! Vinnaren! läs mer här. Och alla andra vasaloppsåkare! Bravo!

målgång2.jpg
Här är daniel vasaloppet 2006

På bättringsvägen nu.

Är inte frisk än men har tänkt att träna lite lätt core träning och köra lite lätt yoga. Inte så påfrestande. Men först ska jag hänga lite tvätt. Längtar till jag får löpa igen !


Frukost

MMS

frukost:
Äpple
fil och müsli
te
vatten
hårdbrömackor med; chevré mixar med keso, kalkon och äggvita


RSS 2.0