Gårdagensträning 25/09-09

Igår tränade jag Muay Thai gick bra rent tekniskt men jag var ganska trött ihuvudet. Jag hade inte det lilla extra igår som kan vara bra att plocka fram. Körde halva passet med munskyddet i för att träna att andas med det. Men det åkte ut just innan fysen. Rent tekniskt så går det bra med sparkarna. Tränarn tyckte jag var duktig på att komma upp på tå och bra rörelse i höften sa han igår. Ändå är att jag måste komma in med överkroppen (inte bocka fram men att komma in med tyngden). Jag vet precis vad jag gör fel och det brukar vara resutatet av då jag är trött i huvudet och inte fokuserar.


söndagens och måndagen träning 20 & 21-09-09 .

glömde skriva:

Bara muay thai senaste tiden:

Måndag:

Körde vi sparkar för första gången på Nybörjar passet (på tjejpasset har vi kört det flera gånger)  så det var mycket teknik och inte särskillt tung träning. Men svettig blir man ändå!

Söndag:

Hade vi träningen med Pavel och inte de vanliga tränarn, vilket var skoj eftersom vi fick köra mycket sparkar på mits och spark fys = hård träning, clinch och mycket fys!


Dagens träning 17 och 18 September

Båda dagarna har jag kört Muay thai. I torsdags så for jag även på Pilates efter med mamma. Tyckte att det kändes som nedvarvning (typ en liten strech) efter Muay thaien haha. I torsdags var det tjej träning vilket innabär oftast mycket mitssparring vilket är superskoj. Idag var det mest fokus på Boxnings-delen. Mycket skuggboxning, vi gick även igenom teknik på uppercuts (fick ingen rättelse av tränarn som tyckte att jag hade bra teknik) men en sak jag brukar göra är att då jag jabbar så glider guarden ned 5cm. Vilket jag verkligen måste tänka på! Jag ser mycket på bilder som har tagit så jag boxas att nu håller jag ihop armbågarna bättre. Det går frammåt.

Retro boxning ;)


Dagens träning 14/9-09

Idag har jag varit på muaythai-träning, körde mycket clinch idag, mycket teknik. Inte det jobbigaste träningen men mycket nytt. Fysen var jobbig som vanligt men inget h-vete.

Clinch


Dagens träning 13/9-09


Idag har jag varit på MuayThai träning med tjejgruppen.


Gick riktigt bra!
Bilden är tagen direkt efter då jag dricker min protein smootie.
(vatten, proteinpulver i chokladsmak, frysta jordgubar)


Glömde skiva om min träning den 10:onde

Tränade Muay thai den 10onde direkt efter praktiken! Det gick jätte bra! Jag trodde faktiskt inte det! Jag var egentligen väldigt trött och slut, men på preaktiken brukat köket få äta vid två-tiden och mitt Muay thaipass började 16.00. Det innebär att jag var väl på en energipeak. Körde stenhårt på fysen!

Egentligen skulle jag ha haft träning igår. Men igår var jag helt slut efter den hårda veckan som har bestått av förlite sömn och inte nån vila. På praktiken tjöt det i huvudet emellanåt i fredags. Det tryckte även över bröstet så jag stannade hemma för att vila.

Magen 090909

Min mage 090909.
Börjar bli rätt bra form på sen. Lite fett kvar på magen. Jag har ganska mycket underhudsfett, vet inte hur hård man ska vara? Jag vill ju inte direkt tappa mensen. Det är ju dummt att förstöra kroppen istället för att den ska må bra. Men om jag ligger mellan detta och lite mer deffad i perioder borde det funka fint. Man kan ju inte vara super deffad hela tiden. Deffa ska man göra i perioder annars lär sig kroppen och börjar spara istället för bränna.

Så här såg magen ut den 10-03-09


Dagens träning 7 september -09 Muaythai

Gick bra men jag var dö-trött!! Inte bara gnälligt trött utan jag hade inte många knop att ge idag. Fast jag gav 100% av de knop jag hade. I slutet av fysen ville jag kollapsa ihop på mattan men de tre som gav upp först fick städa omklädningsrummen! Så jag var tvungen att fortsätta och bita ihop även om det gick segt som sjuttsingen! Men det är ju det lilla extra som ger. Men nu ska jag ha två vilodagar! Det ska bli jätte skönt! Har inte haft en vilodag sedan torsdagen, igår gjorde jag ju dessutom ett dubbelpass ju! (se nedan)


muay thai förebild.

Gina Carano!
En förebild för Muay thai-tjejer!
Duktig är hon iallafall.Gina Carano   MMA  Fighter


Dagensträning 6 september

På träningen fick vi sparra med mits vilket är skoj!
Körde även fys, vilket bestod av Ketelbells, Burpees och en övnings som man sitter på sina vader och ska upp på fötterna och sedan till upphopp. 
Jag pratar mycket om Burpees men här nere har ni övningen. Efter min Muay thai träning cyklade jag och Christian till Iksu och gymmade.

På gymmet körde jag mage, armar och rygg.

Uppvärmning (igen haha): 10minuter i crosstrainer
Situps med 10kg 3x12
- Crunches i tre steg 3x12 (med pulsning)
- Russian twist med 3x12 åt vardera håll 10kg
- Sidorotation på boll med 10kg
- Armhävningar på boll 3x12
- Latsdrag: 3x12 35kg (ökning med 5kg)
- Biceps curls 3x12 vardera 6kg
- Bröstpress i maskin: 31kg
- Frammåtlutad axellyft 6kg vardera (ökning med 2kg)


Här har ni de omtalade burpeesarna:

Deff på G kanske?!

Jag hoppade hopprep idag efter att ha löpt som liten uppvärmining innan vi skulle sparra. Hade bara sporttop på överkroppen så jag såg på magen undertiden och upptäckte att Magen är tight men det ligger som ett lager mjukfett på som "hoppar" då jag hoppade :)

Nu är det så att jag äter rätt okej men det var ett tag (17 augusti) sedan jag löpte så jag måste komma igång med förbränning och gymmning. Kanske gå morgon prommis? Fast jag har ju mitt konstiga jobb,skola och praktik schema. Måste nog löpa ute för på gymmet lockar så mycket skojiga saker, dessutom är det lätt att trycka på stopp knappen på gymmet när viljan tryter medans en löptur ute så måste du ta dig hem!
jumprope

Kram!


Muaythai träning 5 Augusti på Iksu

Har sparrats med killen på Iksu med hela munderingen idag! Skoj! Det känns som jag har blivit rätt duktig på kort tid nu. Dessvärre är jag inte så bra på att blocka/guarda när nån slår mot mig i kombinationer snabbt. Men jag är duktig på slå igen! haha! Börjar få in själva rörelserna med så att säga. 

Just det! Sedan var det en fransman som vile sparra med oss! Kanske flummig typ men skoj! Han sysslade med Capoeira och något aikido liknande. Kan ni tänka hur en sån sparring session ser ut?
Lite skummt! Nästan som här:Imorgon har jag Muay Thaiträning med tjejgruppen!

Thawat Pink Martial Arts Girls Kick Ass Muay Thai Boxing Shorts


Muaythai-träning 4 september

Idag fick vi äntligen börja sparra lite! Bara frontkicks men still... Vi kör nu varje gång en hata/älska övning vid namn burpees som många känner till som sotaren. Det är kul! Lääängtar till vi får börja med roundhouse!

Iövrigt går det som en hård dans!

Dagsformen 4 september 2009Längd 162 vikt:  55,5kg (ökning med 0,5kg)
BMI: 21 (ökat)
midja: 70 (+2)
höft: 86  (-2)
studs: 96cm (-0,5cm)
omkrets (bredaste) lår:  53cm  (-1cm)
omkets över biceps spänd resp ospänd: 29(samma) /28cm (+1)

Jag skulle tro att jag ökat i muskler :) kanske litegranna i fett med? Känner i övrigt ganska hyfsat tight.


Dagens träning 31/8-09

skriver denna två dagar för sent, men jag har haft fullt upp.

-thaiträning på Renyi.

RSS 2.0