ca 26 timmar kvar till avgång

Nu börjar jag bli paranoid! Min brukare på jobbet hittade en prognos som sa att det skulle bara regna!! Men jag hittade en som sa att det skulle regna imorgon och på söndag men inte restreande. Dessutom tänker man: har jag packat allt? Vad får jag inte glömma osv.. 11.30 går iaf plandet från umeå till arlanda, 23 nångång gick planet till thailand! Längtar!

Kommentarer
Postat av: Annica

Hej

Vad kul att du hittat min blogg.

Lite tips inför Krabiresan.

Emerald pool, bassängen ligger i Klong Thom området, ca 40 minuter söder om Ko Lanta. Denna bassäng fick sitt namn efter sin kristall gröna färg och klara vatten. Det är en vacker syn att se Emerald pool i det varma solljuset. Denna bassäng täcker ett område på hundra kvadratmeter. Emerald pool härrör från en varm källa i mitten av Khao Nor Juji skogen. Turister är välkomna året runt.



Varma källan (The hot waterfall) ligger vid Klong Thom området nära Emerald pool, bara några minuters resa med bil. Denna källa som har en temperatur på 50-60 grader härrör från mitten av Khao Nor Juji skogen. En lång varm vatten kanal faller några meter till en annan kanal med kallt vatten. Vattnet sägs ha helande egenskaper.



Trevlig resa

Mvh

Annica

























2009-03-21 @ 03:20:03
URL: http://thaijannica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0