Marc Jacobs, Daisy Eau so Fresh

Är min nya doft! Älskar! Både blommig och fräsh!


so fresh! <3

Fint från BIKBOK

Jag tycker mkt om Bikboks höstkollektion :) Har kikat på den varanan dag påvägen hem från jobbet! Har än så länge hållt i plånboken. Men om svängrum fanns just nu och jag inte sparade lönen till en resa så skulle mkt få följa hem. Ett plagg varanan dag asså :). (Hoppas du blir glad nu Lisa)










Tv bänk?

Är sugen på ha en sådan motväggen under tv:n :) Vad tror ni?


Sandhamn

09.30 söndag morgon tog vi båten ut till Sandhamn. Vi åt lunch på värdshuset (jag räkfrossade) och kikade på det supermysiga omgivningarna. Mann skulle bara haft en egen båt, eller hur? :)










Lördag

Idag har vi investerat i två st paraplyer.. Det regnade..
Jag fick även se Stockholm Zombie Walk 2011 då jag var påväg och hämtade paket på posten! Kuligt! Zombies har en speciell plats i mitt monsterhjärta :)

Min favorit :)



I kväll har vi varit och ätit en bit mat och druckit gott vin med min mamma och pappa på restaurang kvarnen på söder. Jag åt S.O.S denna gång med, jag älskar deras sill-inläggningar som är från en fiskebutik i närheten + fäskpotatis och krydd ost och västerbottenost. Mumma!... Det var förrätten.. till middag åt jag laxen. Go den med!



Senare strosade vi runt lite på söder.


Folding Wayfarers

Har jag sagt att Christian är den sötaste som kan uppvakta en så man minst anar det? Han är det iaf :) Han ringde idag och sagt att han hade en present till mig! Så jag nästan i han då han kom hem eftersom jag hade hunnit blivit så otroligt nyfiken! Det var iaf de wayfarers som jag har velat ha ett tag nu! Vikbara wayfarers! Nu kan jag alltid ha med dem!


Soffa

En liten del av vardagsrummet som är möblerat dvs hälften. Ni kanske anar byggställningen? Vi har nämligen hängt upp lampan vi hade på västerslätt. :)


Mitt favorit rum

Sovrummet börjar ta sig nu :) Saknas bara ett fint skrivbord framför fönstret,nya lampor och lite lulllull.

Garderoben från Ikea är uppe trotts mycket strul från deras sida. Saknas bara två delar jag måste hämta ut eftersom de var trasiga från början. Men alla kläder är nu prydligt invikta och jag känner att det är så skönt att kunna ha ordning på kläderna!


Grinda

Igår var vi på Grinda och kikade med Christians kusin Anna :) Det var faktiskt super härligt att komma ut i skärgården! Det kommer jag vilja göra en massa nästa år! Sugen på att hyra stuga där! Blev också enormt sugen på en egen båt då man såg alla "båtmänniskor" som satt på gästbryggan och hade det mysigt med picknik.

Själva åt vi varsin fiskburgare på Framfickan som ligger just vid gästhamnen på norrsidan. Medans vi väntade på matplatserna tog jag och Anna varsit glas bubbligt Jordgubbsvin som heter Fresita. Faktiskt riktigt gott!

Efter maten tog vi oss en vandring runt ön genom skogen upp till utkiksplatsen och sedan vidare till södersidan där vi köpte en glass och väntade på båten :).

Här kommer ett litet bildregn!


Spartacus - Vengeance

Har ni sett spartacus serierna? Spartacus  - blood and sand & Spartacus  - goods of the arena är iaf jag ikapp så långt som går att se nu! Spartacus - Vengeance som är den nya delen i serien börjas visas på Starz i januari 2012.

Nu med en ny Spartacus! Vet inte vad jag tycker om nya Spartacus... Tråkigt nog har Andy Whitfield som spelat Spartacus hitills fått tillbaka sin cancer och har därför valt att vila upp sig. Till Andy: krya på dig! Till Liam: Bevisa mig fel om dig!

Nya till vänster och gamla till höger.

 

Trailer: Spartacus - Vengeance

 


The Fighter

OK! Jag har sett massor av filmer då jag kommit hem från jobbet! Massor av Tv serier med! Men denna var bäst!
Christian Bale var bäst! Grym skådis! Grym film!

Och nu tänker nog de flesta att jag gillar ju boxning och sånt.. men det spelar inte någon roll i denna film! För den är så jäkla bra! Så jäkla fin asså! SE DEN!



Betyg: EEEEE

The Mechanic

Om filmen nedan inte var För Christian så var iallafall denna det. Han satt typ klistrad. Jag misstänkte det då jag hyrde denna till han. Jason Statham är nog en favorit skådis för killar som gillar action. Jag själv gillar de mindre normala filmerna med han. Asså de med väldigt skum handling. Inte bara..
-"hej jag är kriminell och dödar människor" utan det får gärna vara ett:
-"hej jag är kriminell och dödar människor men jag har blivit förgiftad och dör om en timme om jag inte hittar botemedlet.." eller...
-"hej jag är kriminell och dödar människor, men jag är fast i finkan och måste köra ihjäl alla i ett death race för att komma härifrån".

Så summa sumarum: Inget för mig riktigt men inte dålig.



Betyg: EEE

Burlesque

Ganska så okej film/musikal. Lite småmys sådär, testade den på Christian men den fick dock bara 5minuters uppmärksamhet :) Vill inte avråda men ej hylla den heller. Bara hel ok. Diggar SvDs recension, kul läsning :D



Betyg: EEE

RSS 2.0