Nytta hemma ist

Orkade inte fara på Thai boxningen. Ska fixa mitt hem till svinstia ist. Har betalt räkningar också.. så nu är man en fattig-jon. Sista pengarna kommer nog gå till Julklappar! Har i övrigt hängt upp en julsocka! Julen tar sig sakta i hemmet. Jag har en avsaknad av JUL-FEELINGS eftersom det är bara regnrusk! Det känns som jag har länge kvar till julen på mig! Men icke!

Måste bara fixas julefint nu!


Public Enimies

Började se halva igår (sommnade) och såg klart resten idag.
Gillar du depp tror jag att du tycker den är okej.
Public Enimies ska få ett betyg nu:



Jag vet inte om det var en film för mig. Den var inte dålig. Bara inte en Elin-film.

Därför får den enligt mig ett rättvist betyg.
Betyg: EEE


Middag!

Till middag blir det torksgryta med kräftor och pasta!

Riktigt bra blev den! Ska äta nu sen bär det iväg till Renyi och det blir Muay Thaiträning!


Favorit hanskarna får tuff konkurrans.

Är jätte nöjd med sakerna som kom från H&M idag, men mest nöjd är jag med mina nya balla handskar! Resten var : en pajettväst, hårbamd, typ svart ros som man har i håret (cool) och en vit ribbad bas tröja.


Vilka gillar du mest?

Dagens Outfit 30/11


Kofta och topp: H&M Jeans med nitar bak: MQ


Paket!

Droppade nyss in ett avi från H&M!

Nu ska jag på Preem och hämta ut paketet! KUL KUL!



Btw: Har sett klart Public Enimies, den var ok :)


Regn.

Gud vad kasst väde det är ute!

Umeå ska inte ha regn nu! Det ska vara snö!
Jag har nyss varit i skolan nu på morgonen vi hade bara en kort lektion i lönsamhet i resturang osv. Missade bussen på Vasaplan eftersom en pratglad student från typ japan började snacka med mig så jag var lite sen till skolan och jag fick gå dit ist.

Nu sitter jag hemma med filten eftersom jag är lite frysen och ska se klart en film jag började se igår (men jag sommnade) som heter  Public Enimies med the one and only mr. Jonny Depp!


Flickan som lekte med elden & Inglorious Basterds

Flickan som lekte med elden:



Var jättebra! Längtar efter den sista filmen nu!

Betyg: EEEE


Inglorious Basterds




Grymt bra film! Jag älskar tarantino!

Betyg: EEEE+





Party igår!



Igår var jag ute och hade skoj för en gång skull!

Jag och Christian var på förfest hos Fredik pch Håvard. Där var också Christians brorsa André. Tidigare hade jag gjort mat hemma Entrecôte, aioli och mandelpotatis pommes. Så jag hade en bra grund för kvällen att stå på.
På förfesten lyssnade vi på gammla godingar och pratade. Sedan väl ute på allstar så satt vi och snackade bara, det är faktisk bra betyg på en utekväll om man har så trevligt att man bara sitter och snackar till klockan är stängningsdax. Idag mår jag faktiskt bra! Jag vet inte om det är för att jag drack ekologiskt vin? Kanske?..

Nu ska jag äta :)


Party-outfit 28/11

party
Topp: Paris, kate and I (Köpt på MQ igår) Jeans: Zoul (Köpt på MQ igår) Mössa: Köpt på Åhlens igår
Ring: Topshop Klocka: Jetset (nylagat glas! hämtade den igår!)


Long time a go..

...since a update!

Hej och hallå! Jag kan dra det kortfattat vad jag har gjort! Praktik Tisdag, Onsdag, Torsdag och Fredag. Jobbat tills på onsdag och tränat Muay thai på torsdagen och fredag (igår). Efter Thaiboxningen har jag föresten ont i nacken eftersom i båda träningarna körde jag clinch. Fösta gången bara som uppvärmning men tjejen som jag körde mot tog i för kung och fosterland vilket resulerade i att min nacke är öm.

Har dessutom sett Inglourious Basterds som jag tyckte var jätte bra!

Idag har jag shoppat på stan; jeans och party topp som jag ska ha ikväll (visar senare) gjutjärns panna, två läppglans och en mössa.

Ikväll blir det utgång!


Till praktiken igen!

Efter att ha varit sjuk sedan förra måndagen så är jag äntligen frisk nog att kunna fara på praktiken, vilket känns bra! Efter praktiken börjar jag jobba (kl16.00-09.00). Ganska så upptagen!


taskig update. Är på jobbet nu. Si

2213a191fba986aeb628dae48e137569.png

Kolla varifrån!

taskig update. Är på jobbet nu. Sitter och ser på tinas cookalong. Inte så jättespännande. Gillar mer moberg. Eller Ramseys orginal program. Föresten så har vi lagt klinkret i köket nu. Inte länge till det är klart. Idag och imorgon börjar jag jobba 16.00 också. Innan är det praktik på tc.


Presenter och tårta

Hade kalas för Familjen och Farmor och Farfar igår. Hade gjort tårta och smörgås tårta, tyvärr glömde jag ta kort på smörgås tårtan. Pappa ska skicka bilderna till mig från igår så det kanske kommer finnas bilder där. Syrran lyckades köpa en top som jag redan hade (hon kan min smak för bra) så jag måste byta.


-Top från syrran (har en sådan så den måste jag byta)

- Keramikkniv från Christian

- ID smink (light foundation och ögonskugga golden earth) och The-kanna+bidrag till tapeter till sovrummet och mammas stickade tjockstrumpor.
Från mamma och pappa

- Jul socka , Lyktor, och en blomma (julstärna) från farmor och farfar

Budget-snyggt hos Nelly!

Snygga budget billiga saker hos Nelly.com.

Blev fötjust i skorna :)


Gamla takter

Lyssnar på Owe törnqvist hela morgonen!

Många kanske inte känner igen namnet men titlarna tror jag ni känner igen!


Owe Thörnqvist - Rumba i Engelska Parken



Owe Thörnqvist -  Dagny


Owe Thörnqvist - Varm korv boogie


Owe Thörnqvist - Albin och Pia


Owe Thörnqvist - Titta Titta



Födelsedags morgon!

Idag fyller jag år!!



Så gammal är jag nu!

Jag slutade jobba 08.00 imorse på jobbet, lite lätt mörbultad eftersom jag hade svårt att sova. Lite spänd för sin födelsedag kanske. Tänkte mycket gjorde jag iallafall.

När jag kom hem låg en lapp vid dörren där det stod:
-"Det du letar efter ligger i något du stolt kan säga att du målat själv"
och eftersom jag bara kunde komma på köket som vi renoverar just nu och elementet i vardagsrummet så  hittade jag inget.
Så killen började med varmt och kallt leken. Så på det sättet körde jag uteslutnings metoden om vilket rum det rörde sig om. Tillslut kom jag fram till att det var sov rummet somden låg i och linneskåpet som jag faktiskt har målat helt själv.

Där i låg en avlång present från Christian (killen) som jag kände på mig att det skulle vara en kniv och det var det. Men lite chockad blev jag då jag öppnade eftersom eggen var inte i stål utan i keramik så eggen var helt vit.

Så idag ska jag prova att skära lite saker när jag ska dekorera smörgåstårtan. Då får jag se hur jag trivs med kniven. Annars så byter jag nog modell eller om jag inte alls gillar keramik feelingen så blir det en vanlig. Men jag hoppas verkligen att den känns skön att jobba med!

Efter jag har fixat tårterna ska jag ta kort på dem så ni får se sedan ska jag hoppa in i dushen och fixa till mig!




Dan före min da

Idag har jag gjort det som skulle göras. Jag har bakat tårta (från scratch) med eget anslag, egen hallonsylt osv.. Har Dessutom gjort smörgåstårta som gjordes b.la. på hemmagjord majonäs. Imorgon ska dom dekoreras eftersom imorgon fyller jag år! Hurray för mej!



Nu sitter jag på jobbet där jag har gjort pizza till middag. Är proppmätt på pizza nu! Helt galet!


Kniven mot strupen!

Såg nyss kniven mot strupen på tv3 play. Jäkligt bra program. Han är lite smått skum programledaren.
Lite väl peppad ibland :)




Sovgott!

Jag ska lägga mig och sova nu!



Imorgon ska jag göra massor!:

- Smörgåstårta
- Hallontårta
- Bli frisk (förhoppningsvis)
- Jobb

SOV GOTT ALLIHOPA!
(kanske vi höres imorgon om jaghar tid!)


Brüno och Hangover

Ikväll har jag sett Brüno och Hangover. Båda var bra men hangover var klart bättre.

Brüno

Betyg: EE+

The Hangover



Betyg: EEEE


NY H&M beställning!

H&M
Detta skickade jag efter istället nu för min gammla beställning (nedan).

Skit H&M system!


Hade köat för Jimmy Choo och beställt sakerna! Min beställning gick igenom helt och hållet och jag kunde bestämma hur jag skulle få det skickat osv.. Idag då jag skulle kolla vilken vecka jag skulle få de första sakerna var HELA min beställning borta! Och inte bara Jimmy Choo utan ALLT!

Jag ringde H&Ms kundtjänst. Hon som jag pratade med i telefonen hade ingen förklaring till att det blivit så, förutom att det hade varit dålig uppdatering på jimmy choo sakerna men det förklarar inte den vanliga kollektionen.

Näääh Gud vad besviken jag blev! Definitivt dagens USCH!



Får se om jag beställer det som fanns kvar.

Lååångt hår en gång i tiden

Titta vad lååångt fint hår jag hade sommaren 06.

Dessutom vad det INGE / ZERO / NOLL/ ZIPP extencions.

Bara mitt hår!


Transformers 2

Igår var jag fortfarande sjuk (och idag är jag det med). Det blev lite nyttigheter och tråkigheter som att sätta in kort i fotoalbum, koka rödvinbär-rabarbers kräm, sortera massa tråkpappaer (gammla betalda räkningar och sådna papper) och sätta i dem i pärmar.

Men jag såg transformers 2 igår.

"Slaget om vår planet fortsätter i denna actionfyllda filmsuccé från regissören Michael Bay och exekutive producenten Steven Spielberg. När Sam Witwicky (Shia LaBeouf) får reda på sanningen om Transformers uråldriga ursprung måste han acceptera sitt öde och lägga collegeplanerna på hyllan för att istället hjälpa Optimus Prime och Bumblebee i den episka kampen mot Decepticons, som har återvänt starkare än någonsin med planer om att ödelägga vår värld."

Jag tycker den var bättre än första filmen!


Betyg: EEEE+


Paranormal activity

Efter att många har snackat om denna film så har jag sett den. Många jämförde den med blair witch prodject ochlovade att jag skulle "skita ned mig" men precis som blair witch prodject  så var den inte så super häftig enligt mig. Men blev du vettskrämd av blair witch prodject så kommer du nog gilla denna.



"Paranormal Activity är en amerikansk skräckfilm från 2007 som hade premiär på Screamfest Film Festival i oktober, 2007. Pågrund av sitt rykte efter första visningen som mycket skrämmande och sitt unika sätt att filmas fick filmen även världspremiär den 16 oktober, 2009, detta också med hjälp av Steven Spielberg som efter att ha sett filmen själv upplevde paranormala händelser i sitt hem och föreslog att filmen skulle visas på bio för en större publik. Paranormal Activity spelades in på en budget av $15.000 dollar och har sedan premiären spelat in $97,430,000 dollar, filmen är inspelad med en vanlig kamera och är gjord för att likna en dokumentär. Filmen fick bra kritik för sitt unika sätt att skrämma folk, den fick också ryktet om sig att vara en av de läskigaste filmerna någonsin. En uppföljare är redan på gång efter succen med första filmen."
- wikipedia.se

Betyg: EE


Videophone - Beyoncé feat. Lady gaga

Här kan ni se den nya musikvideon

Går tyvärr inte att lägga upp en video från youtube än på grund av upphovrättslagen witch sucks. Gissar att den inte släppts än här?

Men vad tror ni om ett samarbete med Beyoncé och Lady gaga. Jag tyckte att det funkade ;)
Och båda såg fierce ut!


Rosemarys baby

Vad gör man när man är sjuk? Jo man ser gammla filmer! Har sett rosemarys baby nu! En gammal skräckis! Gud vad sköna och farsinerande de gammla filmerna är.

Rosemary och Guy flyttar in i en lägenhet i ett hus med dåligt rykte. De blir vänner med ett äldre par som är deras grannar. Efter ett tag börjar det hända underliga saker, en kvinna som Rosemary träffar på tvättstugan dör mystiskt, Rosemary har konstiga drömmar och hör underliga ljud, Guy blir avståndstagande. När Rosemary blir gravid börjar hon misstänka att grannarna har planer för hennes barn. Inte lik dagens skräckisar.





Betyg: EEEE


Sjuklingen

Hemma från praktiken idag. Har varit småsjuk hela veckan men jag har feber idag. Så jag skulle gärna vilja bli frisk!

Less på att behöva vara sjuk hit och dit hela tiden.

Hoppas ni får vara friska iaf!


16/11

Idag så har jag varit på praktiken mellan 11.00-17.00 (2h mindre än jag brukar) eftersom jag tänkte vara där imorgon mellan 11.00 och 21.00. Då hinner jag vara med vid a la carten också vilket är det som jag vill lära mig!
Har gjort brioché bland annat på praktiken idag. Annars har jag köpt Klinker idag till köket.
Brioché

Snart den stora dagen!

Vad då stora dagen tänker ni?
-jo det är min födelsedag på lördag då jag fyller 23!
Vet inte om det är så kul längre att bli äldre, kanske ska sluta med det på lördag ;)
23 är väl en bra ålder? Fast jag tycker att 65 = pension verkar vara det bästa!
Gud vad jag ska njuta av mitt liv då jag är gammal gumma!

Så här kommer en önskelista:
-
Kitchen aid
- Nya knivar (braa sådana)
- Plattång med keramiska plattor och som är lite rundad (en som går att både locka och platta med)
- ID smink
- Rese checkar (haha) or plain money for travel
- Digital termometer för ungnen (som tål lite stryk då min förra gick sönder)
- Kokböcker (typ melker andersson, Per Morberg, Martin Johansson, Plura Jonson, Jan Hedh, Gordon Ramsay etc
- Nya Mystofflor
- Pyamas eller nattlinne
- Orikideér (går inte att få för mycket av) ev fuskorkide stänger (för de tider som mina inte blommar)

.....snart LÖRDAG DÅ SMÄLLER DET!

2012 - Vi blev varnade



Filmen börjar i 2009, är forskare upptäcker den starka solen och sol stormar som kan få katastrofala konsekvenser för jorden. Ett år senare, är det G8-möte som sammankallats i Spanien för att diskutera hur man kan motverka effekterna av den annalkande katastrofen, vilket resulterade i byggandet av stora fartyg, som vid tiden för katastrofen, kan den enskilde finna en fristad, att återuppbygga befolkning människor efter en katastrof. Samtidigt, regionen Tibet, dammbyggen och skydd omedelbart. Här kommer 2012, och med den tsunamin, orkaner, fortsatte jordbävningar, vilket gör att skorpan börjar lida destabilisering.

 

Betyg: EEEE+ (fuck alla kritiker jag gillade den skarpt!)


Besöksrekord den 14/11!

Hade besöksrekord den 14/11 såg jag!! vilket är skoj eftersom jag knappt satt vid bloggen den dagen!
Hoppas att det är en massa nya läsare med!
Välkommna!


Iväg till bion!

Ska till bion nu!

Har ny sminkat mig! Märkte att jag behöver lite nya smink grejjor men vad är julen till om inte önska sig saker :P




Toodels!


2012

Ikväll ska jag fara och se på 2012! Äntligen! Jag har längtat efter filmen sedan jag såg trailern i sommras för första gången!

2012 
Bio:n börjar kl 21.00 längtar!


My Syle icons

Iallafall mina stilikoner som lever.  Favoriten av de följande tror jag är Sienna.

Sienna Miller & Keira Knightley
Olsen Twins: Cute Long Blonde and Long Brown Curly Hairstyles
Olsen tvillingarna - båda representerar nog två olika smaker jag har :)

Vilka är era stilikoner?


Matos

Igår så gjorde jag inte så mycket mer än att jag hade praktik hela dagen på TC. Det var skoj att vara där på en helg på kvällen eftersom det är fullrulle i luckan då ;) Jag hade den simpla uppgiften att lägga sås och olika sallader, vilket var lätt men bra träning. Jag fick även hjälpa till på andra håll runtom. Jag passade även på att försöka lära mig lite om hur det funkar på de andra stationenerna medans. Men det är mycket och en viss rytm man måste kunna. Det kan du nog bara få av att vara med på A la carten.

När jag kom hem så tyckte Christian att jag stank mat-os men han fick lov att sitta och se Twilight med mig på tv1000 ändå. Det är väl då ens kille älskar en eller vad säger ni?

Idag har jag lagat Karl Johan Crepês till lunch. I dem hade jag Scarlottenlök, karl johan, championer som en stuvning på mjölk och kycklingfond kryddad med timjan, vitpeppar och salt. Gratinerades av med 1878 ost (vilket är en sorts prästost). Enkelt och gott.

Nu håller Christian på att sätta upp sista handtaget i köket, jag håller på att plocka in lite grejor i skåpen fortfarande.


Dagens outfit 15/11


Lackleggings: ASOS Mockaskor: Zara (gammla) Tunika: Fått av blivande svärmor Bälte: ASOS Kofta: H&M Sjal: Indiska

Jimmy Choo Shopping

Detta köpte jag på H&M i morse. Lite ur den vanliga kollektionen och lite ur Jimmy Choo Kollektionen!
Nu hoppas jag bara att allt kommer passa!

Snyggt va?


Space Chimps

"Våghalsen Ham III, med rymdblod i ådrorna, är barnbarn till Ham I, den första apan som vågade sig ut i rymden långt före människan. Tillsammans med den vrålsnygga och intelligenta Luna och den självupptagna Titan blir Ham utvald att delta i ett rymdäventyr som kommer att föra dem tvärs genom kosmos för att utreda om det finns intelligent liv därute.

Målet är en planet på andra sidan universum. Efter en mindre lyckad landning, som kan betecknas som en krasch, blir de strandsatta på en planet som styrs av en grym tyrann, Lord Zartog. Bortom all mänsklig hjälp tvingas de tre nu hålla samman och rädda planetens invånare från Zartogs ondska samt att hitta ett smart sätt att ta sig tillbaka till jorden."




Betyg: EEE+


Lord of war

"Det finns 550 miljoner skjutvapen runt om i världen. Det blir ett vapen för var tolfte person. Nu är frågan bara: hur beväpnar vi de övriga elva?” Yuri Ozlov är vapenhandlare, och inte vilken som helst. Hans ukrainska familj äger en restaurang med typiska nationalrätter, men efter att han som ung sålt sin första Uzi till två skumma typer på ett hotellrum, inser han sitt livs kall – han och brorsan Vitoly byter snabbt borsjtjen mot granater och AK47:or. Affärerna går strålande, och snart levererar han varor i ofattbara mängder till regeringar världen över. Vart det än förs krig, är Yuri på plats och förser arméerna med sina vapen. Med åren blir han allt duktigare på att kringgå lagen och få verksamheten att på ytan se fläckfri ut. Båtnamn målas över och stridshelikoptrar modifieras något så fort Interpol är i närheten. Även lögnerna mot familjen blir fler och fler. Det råder ingen tvekan om att Yuri är en man utan moral, han ser inget fel i det han gör – han uppfyller en efterfrågan, och i slutändan är det ju inte han som trycker på avtryckaren – och är mycket övertygande när han förklarar denna teori för oss."



Betyg: EEEE+


Fredag den 13onde

Idag har jag varit på praktiken mellan 11.00 tills 19.00. Kul att vara med på kvällen ju :) Efter praktiken så gick jag och Christian hem. Vi hade tänkt fara på bio och se på 2012 men alla biljetter var tyvärr slut. Man kan väl säga att det är den otur jag har haft idag. Istället såg vi Space chimps och Lord of war på Voddler. Imorgon har jag praktik mellan 13-21.00. Nu ska jag sova! Natti!



Har du haft någon otur idag dagen till ära?


Matgrupp och kökssoffa till salu på blocket

Har lagt ut matgruppenoch köksoffan nu på blocket, får se om den blir såld för det priset. Jag vet inte hur mycket matgruppen är värd eftersom det är från ett ganska känt möbelsnickeri. Hittade inte ens en bild på samma matgrupp så det är svårt att avgöra. Liknande kökssoffor brukar ligga mellan 1000-4000 vad jag har sett.
Man kan ju hoppas att nån vill köpa det för 5500:-


Bad Romance

Denna låt är jag övertygad om att ni kommer höra mycket framöver!

Bad Romance - Lady Gaga



Stenskön låt som kommer från det nya albumet som också heter Bad romance.
Albumet släpptes 27 okt 2009. Rykandes färskt!

Mi likey! U?


Melody Gardot

Förutom en underbar röst så har denna sångfågel en beundrandsvärd historia att berätta.

Lite kort:


Melody Gardot
, född 1985 i New Jersey, är en amerikansk jazzsångerska och singer/songwriter.

Gardot blev vid 19 års ålder påkörd av en bil när hon var ute och cyklade. Hon fick bland annat skador i huvudet och svåra frakturer i höftpartiet. Under den långa sjukhusvistelsen anammade hon musikterapi och kom att skriva en lång rad låtar. Debutalbumet Worrisome Heart släpptes 2006 på ett independentbolag och återutgavs 2008 på Verve Records. Gardot går med käpp, och på scen använder hon en specialkonstruerad stol.

Gardots andra fullängdsabum, My One and Only Thrill, släpptes den 28 april 2009 och innehåller bland annat hennes egen tolkning av "Over the Rainbow" av Harold Arlen och Yip Harburg. Två singlar har hittills släppts från albumet, "Who Will Comfort Me" och "Baby I'm a Fool".

Melody Gardot - Baby I'm a Fool (LIVE)



Intervju hos skavlan:
(om du vill veta om hennes olycka och historia)

 


Dagens outfit 12/11


Kofta: H&M, Byxor: indiska, linne: MQ (inget av de är särskilt nytt, koftan kan finnas att köpa.)

Jobba äta sova leva dö..

Så känns det nu.. Känner mig sliten.

Skulle vara skönt att slappa hemma i kväll. Ska på jobbet nu iaf, är inte peppad på cykla för jag klev ut ur duschen för en halvtimme sedan och får lätt ont i öronen. Blir ofta deppad då det blir vinter, varför stanna här i sverige egentligen?
Got to go..

... Darling i will miss you sooo!!



Uppdrag granskning

Idag handlar det om kampsport!

Det tycker jag är super intressant!

Jag tränar ju Muay Thai och de var och filmade på Min klubb! Jag hade just slutat min träning då det filmades. Han som intervjuas från klubben heter Tor Toreng.

Vad tycker du? Är det bara våld eller fördommar? Vilken är din syn på kampsport och tävla i det?


Halva grisar och höstgryta

Idag har jag fått stycka gris i skolan, som jag misstänkte..
Jag fick stycka bakdelen på en halvgris där bland annat fläskfilén, julskinkan och kotletterna sitter. Var inte tvärlätt men med lite övning så ska jag nog kunna lära mig!

Efter skolan så cyklade jag förbi TC (min praktikplats) och sa att jag inte kunde komma eftersom jag har skola imorgon. Så jag kommer ha praktik fredag och lördag i veckan istället.

Nu sitter jag och väntar på att min Mysiga gryta ska bli klar! Det är massor med godis i den! Kalvkött, scharlottenlök, gullök, purjolök, rödvin, svamp, morötter, rotselleri och en massa annat! Till det ska ska jag äta vanlig hederlig mandelpotatis!

Ska kika om den är klar snart!

Såhär så det ut innan den började puttra och blev smaksatt!




-----------------
Uppdaterat lite senare:

Såhär blev grytan:


Morgon!

Igår så var det en lugn dag :) Skitskönt!

Jag satt och nörda mig på förmiddagen genom att spela Dragonica som är ett onlinespel. Sedan kom Christian och Pappa med de nylackade luckorna som nu sitter på plats. Vi har dessutom satt dit ett par hantag, sååå snart får ni se hur det blir. Annars är det lite ändringar i planen för köket, istället för trägolv så ska det sättas in klinker. I matrummet kommer det dock läggas trägolv som sagt.

Just det jag hade besöksrekord igår med 38 (det vill säga en mer än det gammla).

Nu ska jag snart till skolan. Börjar 12.00 idag så nu sitter jag och äter pytt i panna & ägg. funderar starkt på att ta bussen eftersom det är iskallt ute! Idag börjar vi dessutom med styckning. Ska bli intressant. Var väldigt känslig för kött och sånt när jag var liten men nu är jag nästan helt okänslig.

Detta ska jag lära mig?  


Sonia Rykiel för H&M: Lite bilder

Som jag skrev tidigare så kommer H&M och Sonia Rykiel samarbeta i vinter och vår.
Här är några av de första bilderna.


BILDER VIA nitrolicious.com
BILDER VIA nitrolicious.com



Jag gillar bustiern på fösta bilden mest annars var det varken yey eller nej. Vad tycker ni? Snyggt?


Farsdag & Måndag

På farsdag var jag först och åt tårta hos Christians mamma och pappa. Sedan skulle vi till Min morbrors fru som fyllde 50. Så där var vi hela kvällen.

Sedan är helgen slut? Frågan är var min egentid TOG VÄGEN?

Igår så var jag på praktiken, efter praktiken så var det Muay thaiträning. När jag kom hem så han jag dusha och fika sedan bar det iväg till jobbet.


Känner som fisken nedan.


Dagensoutfit 8/11


Klänning: Vila Sockar: Indiska Kofta: H&M Ring & halsband: Topshop

Igår

Var jag på praktik mellan 10-18.00. Fick b.la. köra vegetariska bångar som tidigare.  För er som inte har läs allra senaste inläggen så har jag praktik på TC nu.

Vi fick även våran nya kyl/frys levererad igår. Den står inte på plats än eftersom golvet skall bytas men snart ska ni få se! Tyvärr är mina före bilder dåliga men efter bilderna kommer bli bra det lovar jag!

Hursomhaver så drog jag till Thaiträningen efter praktiken. Dock hade jag blandat ihop tiderna. Jag var en timme sen.. så går det om man har varit borta länge. Dock fick jag vara med på nybörjare grupp 2  träning (jag är grupp 1). Det gick bra det med! Jag frågade om det var okej om jag kunde vara med dem på fredagar då jag oftast har praktik ett tag in på kvällen så jag brukar missa min egen träning och tränaren tyckte det var okej.

Kom hem på kvällen sedan och hoppade in i dushen. Sedan kom Christians lillebror och hälsade på. Vi 3 satt och såg på The death on Ian Stone på tv1000 igår, vilket var en annorlunda film.


Snart klar!

Köket börjar vara klart snart! Imorgon ska nya kylen levereras! Luckorna är äntligen på målning och alla saker som låg i flyttlådor är uppackade igen!


ERN29651
Något sådant ser nya kylskåpet ut på insidan, hittade ingen bild på utsidan. Men kan fota när den är på plats. Nu ska vi bara se till att lägga golv, fixa strömmen för lamporna, montera upp ljusrampen under skåpen då den kommit, skruva dit hantagen på luckorna och sedan är köket i stort sätt klart! (sedan ska det ju inredas..)

Måndags och tisdags så jobbade jag dubbelpass på jobbet dvs. 16-22 och 22-08.

Annars har jag passat upp Christian som var sjuk i veckan. Jag tror han är rätt frisk nu. Bilden nedan är tagit i Onsdags då jag gjorde riktig mat i det nya köket för första gången, det blev Entrecotê med Mandelklyftpotatis, rödvinsås och ungsbakad rotselleri. Det som fick mig att slå på lite vardagslyx var nämligen att Entrecotên var sjukt billig bara 99:- kilot på närbutiken ;) Det blev gomaten då nötfärsen gick på 79:- kilot. Den 20lappen var det lungt värt. Hade lite rödvin hemma i kylen och allt annat som kunde tänkas behövas.

När man är sjuk får man ligga och äta!

Christian piggnade till efter Och hade fixat en massa hemma och gjort fika åt mig då jag kom från praktiken.

Idag har jag varit på praktik med! Nu ska jag käka nå gott!


Middag och annat skoj på alla helgona.

Igår så skulle vi på 5knop för att äta men de hade stängt igår.
Så vi for på Aschanska villan och åt. Rätt ok. Inge fel på det men inge wow direkt. För er som inte känner mig så har jag hög krav på maten då jag äter ute. Jag åt hängmörad ryggbiff, bbq-sås med potatisgratäng och med ungsbakade äppelklyftor med glass till efterrätt.

Vi hade också jätte trevligt sällskap! Therese och pär var med. Och med vi så menar jag Jag och Christian förstås. Vi satt och pratade ett bra tag tills vi var proppmätta.

Efter Aschanska villan besöket så åkte Therese och Per hem och skulle se en skräckis och jag och Christian hälsade på Moa som hade fest innan jag skulle jobba.

RSS 2.0