NY layout!

Jag har gjort en ny layout!


Här är den gammla layouten! En kompis lagade på positioneringen av den gammla sidan, så jag hoppas att det ser bättre ut nu när hon öppnar den!



Vad tycks?

Har inte gjort nått på min to-do-list idag.

To do list för imorgon /det jag skulle gjort idag:
- Skicka iväg paket till några tradera såfort jag ser pengarna på kontot
- Betala räkningarna
- Träning 17.30 Muay thai  Hann ej
- Sista slipningen på spacklet och börja damma av väggarna

 Jag var på skolan till klockan 16.00 idag, sedan for jag på sjukhuset och hälsade på Christians pappa. Jag tror vi var där till 18.30. Sedan prommenerade jag och Christian från Sjukan till nattöppet för att lämna igen filmerna vi hyrde i lördags. Efter det gick vi och hämtade Christian cykel på hans skola. Det tog ett tag så när jag kom hem så hade jag inte mycket ork att grejja med spackel. Får se om jag hinner söka rätt och betala räkningarna innan jag far till jobbet.


Nej du har sovmorgon.

SHIT
Jag missade att jag hade sovmorgon till klockan 13 idag.  Jag kom till skolan i tid klockan 08.00 ist. När jag kommer upp så träffar jag läraren som säger "Men oj! Jag glömde ringa till dig"  eftrsom jag var sjuk på tisdagen hade jag inte fått veta detta. Så det var bara att cykla hem igen. Nu har jag varit hemma en stund. Ska lägga mig och läsa! Lite hårda dagar framöver med lite sömn förmodligen. Ska vila alla stunder jag får chansen.



To do list för idag:
- Skicka iväg paket till några tradera såfort jag ser pengarna på kontot
- Betala räkningarna
- Träning 17.30 Muay thai
- Sista slipningen på spacklet och börja damma av väggarna


Sonia Rykiel för H&M = Heta underkläder

Idag släpptes pressreleasen om vem som blir H&M's nya gästdesigner!

Sonia Rykiel blir H&M:s nya gästdesigner för vintern 2009 och våren 2010.

Det franska modehuset som grundades av "the Queen of Knits" representerar en
distinkt, modern och kaxig Paris-anda.



Det är första gången H&M gör ett designersamarbete med damunderkläder , exklusiva underklädesplagg och accessoarer som kommer till H&M:s butiker den 5 december 2009. Kollektionen lanseras på alla H&M:s marknader i cirka 1.500 butiker och släpps samtidigt i några av Sonia Rykiels boutiquer världen över.


H&M och Sonia Rykiel ska sedan lansera en till kollektion, våren 2010. Den innehåller ikoniska stickade plagg och lekfulla accessoarer för kvinnor och flickor i åldern 1,5 till 8 år. Kollektionen lanseras i cirka 250 H&M-butiker på samtliga marknader den 20 februari 2010.


Längtar!



Igår på Allstars

Igår hade vi jättetrevligt på Allstars! Jag åt något som kallas "surf and turf" vilket bestod av 200g oxfilé och en halv hummer och bakpotatis med Chipotle bearniesås. Var rätt ok. Bättre än Oleary's iallafall! Vi satt där och surrade om himmel och jord. Efter middagen cyklade jag och Christian och hyrde film. Det blev Milk och The end of the word på nattöppet. Vi började se båda igår kväll, sistnämnda såg vi halvvägs men Christian tyckte den var värdelös (vilket den var) så vi började se andra filmen (Milk) i typ 10 minuter. Sedan höll vi båda på sommna så vi gick och lade oss i sängen och sov. Imorse såg vi klart Milk. Nu håller vi på med renoveringen.

Gårdagens outfit lördagkväll

Igår var jag på middag på Allstars: Detta hade jag på mig. Skriver mer om själva middagen sedan.

Svart 3/4 ärmat fodral med dragkjedja från Monki (köptes hösten 07)
Stumpbyxor från Åhlens (höst 07)
Skor från Skopunkten (köptes för kanske 1-2månader sedan)
Halsduk från veromoda (Köpt i sommras)
Brun skinnjacka köpt på tradera (märke zoul)

Ayer (fredag 25 september)

Igår var jag på praktiken frisk och kry! Jag fick blandannat göra Vaniljglass och Chokladglass. Efter träningen for jag hem och fjantade mig med Christian, jag hade så mycket energi efter att ha legat sjuk så jag hörde på lite MJ och dansade lite :) Åt sedan lite müsli och en äggmacka innan jag for på Thaiboxningen. Gick ganska bra på Muay Thaien vi körde sparkar idag igen. Jag var dock lite energilös och började bli trött vid detta lag. Märktes att jag hade varit sjuk 3dagar man blir som matt i kroppen. När jag kom hem så hoppad jag in i duschen och fixade till mig. Sedan cyklade jag och Christian och hälsade på hans morbror, vi skulle kolla vilket kakel de tänkte sätta upp. Vi fick dock massa go fika där och vi satt och såg på doobidoo och skavlan där Jay-z och Anna Anka var med.

Dagens outfit 24-09-09 i Chanel anda


Topp och kjol: (höst09) H&M
Strumpbyxor: H&M
Skor: gammla ca - 07 (tror de är från skopunkten)
Jacka: Asos förra vintern

About to be better.

Börjar bli friskare, inte nog frisk for att vara i ett kök i morse men hyfsat ändå. Cyklade till apoteket nyss, det kändes i kroppen blev svettig och snuvan började rinna. Jag hoppas verkligen jag kan fara till praktiken imorgon! Har ju missat 2dagar nu! Passade på att ducha peela huden fixa till mig lite eftersom jag kände mig superäcklig innan då jag badade i febersvett!  Har annars nyss ätit lunch. Blev kycklingkötbullar, en klick mos, apelsin, 3kaviar mackor. Det är vad köket hade att erbjuda under renoveringen.



Toodels!


Dags att sova

Jag har varit med Christian på Ica och handlat ikväll. Köpte en baguette och lite nötter så nu är jag lite proppmätt! Vi har annars bara legat och pratat, vilket är jättemysigt eftersom vi knappt fått träffas! Har verkligen saknat han! Har jobbat & pluggat så mkt ju! Han själv går i skola med på heltid och jobbar helger på K-rauta.


FINASTE!
Har saknat dig älskade!


Ska lägga mig i sängen nu och läsa ett tag. Sedan ska jag sova. Godnatt sötnosar!


Nu är det ordning i min klädkammare!

Iallafall på min sida!!
Christian lovade att bjuda mig på en Thailandsresa om han inte har fixat det innan årets slut!
Hoppas han glömmer!


MINA UTLOVADE "FASHION VICTIM" grejjor.

Byxorna hade jag då jag var 14 och skorna då jag var 13.
Bra jobbat iaf att jag kan ha byxorna fortfarande.
Fattar inte varför det har legat kvar! HAHAHA



Snart har jag inga kläder kvar!

-om jag fortsätter i denna takt! Har suuuper rensat nu igen, hade missat en ikea kasse med grejjor. Så nu är det ca 5st IKEA kassar med gammla kläder och skor som jag ska sälja/ge bort. Det jag tycker är fint nog läggs ut i min bloppis där jag har saker som jag säljer på tradera. Har 1kr som utrop på det mesta.

Snart har jag en ren och ordningsam garderob!



Kanske lägger upp några riktiga fashion-victim kläder sedan.


New Moon - Längtar!

Längtar till New Moon har premiär! Den 20 november 2009 kommer det att ske! Ganska snart asså!
Dagen före min födelsedag!

Movie Trailers - Movies Blog

Funderar på att beställa böckerna, kanske?

Sjuk idag med..

Har fortfarande onte i halsen och lite feber. Men inte så hemsk feber iallafall. Så jag for inte på praktiken idag. Att jag är så ofta förkyld är nog ett tecken på att jag kanske kör förhårt, kroppen hinner nog inte återhämta sig. Ahja i mars så slutar jag utbildningen. Är inte så långt kvar.

Dessutom har jag typ kronisk spännings huvudvärk. Jätte jobbigt! Vad beror det på??


Min Chanel inspirerade jacka och lite mer om stilen



Köpte denna "chanel look a like" jacka på h&m i måndags.
Kostade 299:- lika snygg till fin kjol som till jeans!

Chanel stilen står sig hårt på modesenen i höst och är tidlös så sattsa på den ;)

Fixa stilen:
-svart
-beige & offwhite
-puderrosa i ljusare och mörkare toner
-unisex (dräkt osv) men feminit
-pärlor (gärna mycket)
-stilrent
-navy
-quiltade väskan





såhär bär stjärnorna Chanel. Get the pic?
Inte?

Coco Chanel
one of my favorite things

2st Chanel klassiker

Visning 14 maj i år. kollektion för 09/10.  Och lite av årets accessoarer.

Now you get the pic?



Hemma från skolan!

Tjo! Är hemma från skolan idag! Jag har inte fått sova särkillt mycket inatt på jobbet eftersom en andningsapparat strulade. Nu har jag nyss klivit upp efter en lång sömn och nu sitter jag och äter. Var dessutom lite sjuk i morse; lite febrig och ont i halsen. Febern gick bort nu när jag fick sova tror jag. Känns iaf bättre nu. Men lite ont har jag i halsen.

Shit nu kommer jag på att jag har mina kock-kläder på skolan och om jag är frisk imorgon har jag ju praktik. fasen asså!

Blir iallafall och vila lite mera, kanske ta fram en bok och läsa?

Hektisk dag

Idag har jag varit i skolan på för-middagen, jag var lite trött eftersom jag hade bara sovit 5 timmar i natt. Vid lunch fick jag sluta så jag träffade Christian på en liten Lunch Dejt eftersom han hade varit i skolan på morgonen med. Under tiden jag väntade på Christian gick jag en tur på stan. Hittade en Chanel inspererad kortare kavaj. Jätte snygg! Kommer lägga upp bild sedan!  Vi åt lunch på Starz, där vi ät en skaldjursoppa och eftersom det var dagens så ingick efterrätt och te. Jag blev så mätt så jag fick ont i magen.

Jag var sååå sugen på att åka hem men vi var tvungen att fara och köpa Vigselringen som var 30% rabatt på till och med idag så vi cyklade till strömpilen med magvärk. Sedan Cyklade vi hem och jag powernappade i 40minuter innan jag skulle börja jobba.  Jag är på jobbet nu och började jobba 16.00, 17.30 började min Muay Thaiträning som jag fick springa iväg på. Idag körde vi sparkar för första gången på Nybörjar passet (på tjejpasset har vi kört det flera gånger)  så det var mycket teknik och inte särskillt tung träning. Men svettig blir man ändå! När jag kom till jobbet åt jag lite gröt och mackor. Något mer var jag inte sugen på efter dagens lunch!

Imorgon är det samma sak asså: jobb (går av jobbet 08.00) skola (fast hel-dag) - jobb (börjar 16)
I övermorgon är det: jobb (går av jobbet 08.00) Praktik (08.00-16.00) - ledig under kvällen!

Spotify



Jag gillar verkligen spotify. Gillar inte  Rammstein och Metalllica som inte vill ha sin musik där. Kasst! 
Vet nån hur man lägger till sina vänner där eller kan man inte det?

Jag ska på Muay Thai träningen nu, Har påbörjat en pepplista som är lite boxningsinspererad. Ännu är bara 3 låtar där :)

Ska träna nu! Tjo!


Trist dag

Idag har jag suttit hemma hela dagen och jäklas med datorn. Nu funkar den men jag har mycket att installera om, dock har jag varit duktig och skaffat spotify nu. Mitt användarnamn är: _e__ (samma som jag har på last.fm) 

Annars har jag sett på tv undertiden jag har suttit vid datorn, jag har sett hälsoresan, fucking åmål och high school musical 3. Tragiskt?

När Christian kommit hem så fick vi veta något trist, men det vill jag inte ta här i respekt mot de drabbade. Så jag har varit lite nedstämmd nu på kvällen. Vi skjutsade Christians bror till en middag som han skulle på kring middagstid, efter stannade jag och Christian på Ica berghem där vi köpte en sallad var. Där träffade vi min Muay Thai tränare i full färd att köpa lite Ben & Jerrys. Busted!

Nu grejjar jag med datorn igen, sedan ska jag till jobbet om ca 1h.

Kram


trojanska hästar, diskmaskin och vita prick.

Jag har missat några dagar av skäl som du kommer finna nedan, därför skriver jag en kort sammanfattning av dagarna nu;

Tisdag:

-Jag var i skolan och preppade inför bjudningen vi skulle ha.
- När jag kom hem skulle jag starta datorn. Efter ett tag kom ett varnings medelande upp från mitt virusskydd som varnade för Trojansk häst. Jag klickade på att datorn skulle ta bort det och inget mer med det. Trodde jag. Efter ett tag så började Utforskarn starta om sig själv och datorn blev helt krupp. I ren panik ringde jag och pratade med min Kompis Arvid i telen ett tag. Han trodde att det var bara att formatera om allt, samma svar fick jag av pappa senare.
- Sen så fortsatte renoveringen, jag fortsatte och spackla medans killen och pappa fixade diskmaskinen! NU har jag diskmaskin jippie!



Onsdag:

-en blackmolly (akvariefisk) dog. Jag har fixat medicin för att behandla de andra fiskarna så det inte smittar (han dog efter att ha haft vitaprick) antar att det blev för mycket för han.

- I skolan hade vi en servering för Viva Vux ledningen och en flyttfirma som hjälpt Viva Vux att flytta Viva Vux till östras lokaler.

- Sedan på eftermiddagen köpte jag en extern hårddisk till datorn så jag starta upp datorn i felsäkert läge och tanka över alla bilder och annat viktigt som jag är rädd om.

- Efter var jag och kollade på Christians thai-träning ett tag.

- Sedan på kvällen kom Christians mamma och hälsade på

Torsdag:

-
Praktik på angelini på morgonen

-Muay Thaiträning direkt efter

- Efter det ringde mamma och ville att jag skulle följa henne på Pilates (vilket var en barnalek btw) och sedan gymma. Så då blev det så!

-Sen hämtade jag ut min skinnjacka som kommit med posten! Lägger ut lite bilder såfort jag fixat datorn.

-Efter det låg jag och såg på Comedy fight club och åt mackor.

- Jag började ladda över lite filer från datorn till externa hårddisken medans jag såg på TV.



Fredag: (idag)

- På morgonen (08.00) skulle jag på återkoll på sjukan för att kolla så att jag inte hade fått nån skit i käken igen. Vilket jag inte hade! Det är bra det!  

- Klockan 10.00 var jag på Angelini på praktiken. Jag har blandannat fått göra pannacotta och bakat ut pizzabottnar. Där var jag till 16.00 idag.

- Sedan började jag jobba 16.00 (är på jobbet nu)

- Och eftersom jag har en sån shyst brukare fick jag fara 1 1/2h på Muaythai träningen med Lisa klockan 17.30-19.00.

Nu sitter jag bara på jobbet, ska gå och diska klart nu.

Todeloo!




Buenos noche!

Jag har nu på eftermiddagen/kvällen hunnit:
- Plasta in golv och för dörröppningarna
- Slipat klart
- Varit på Muay Thai träning
- Påbörjat spackla men vi måste hitta reda på vår andra bredspackel eftersom det funkar inte bara med en.
- Stoppat in en tvätt.
- Dushat

Nu funderar jag på gå på Ica kanske, lille jävulen på axeln vill ha nått! Jag vet inte vad hon vill ha?? Ska kolla om hon tycker det är okej med nått vi har hemma först :) Med närmare efter tanke nääh, det har jag inte! ;)
Evil prevails!

ShoulderDevil.jpg Shoulder Devil image by tune_in_drop_out


"Male shopping"

Har varit och shoppat idag!

-bredspackel 25mm
-spackel
-maskeringstejp
-elutagstimer

Inte nått jag brukar köpa men jag tyckte jag klarade det fint! Har ganska bra koll.


Gissa vad jag ska göra ;) ?


Gónatt!

Träningen gick bra! Lika skoj som vanligt! Annars har jag snackat med Therese i telefonen ett bra tag. Vi konstaterade att det kommer vara ett spännande år frammöver! :) Hon ska utomlands imorgon det lyllot! Har sett på tv med Christian och diskat. Annars har jag lagt ut ännu mer kläder i bloppisen! Imorgon har jag skola på dagen så jag måste sova nu (är kvälls-människa så jag kan vara vaken lääänge).


Nu ska jag sova så jag önskar alla läsare en god natt!


klantarsle! Klockan är ju bara 15.

0-53f6b96bdaddcc480565c06ead67968f.png

Kolla varifrån!

klantarsle! Klockan är ju bara 15.00 träningen börjar klockan 16.00. Se på har det om nån stressar. Har stått här 10min nu. Tro jag ska ringa moa magi höra mm hon är hemma.


Iväg till muay thai träningen nu!


Lite skuggboxningsbilder ;)
Ska på träning nu. Annars har jag laggt ut lite mer grejor på min Bloppis idag! Kolla in! Riktiga fynd!

The Reader

En superbra film! Från början av filmen tänkte jag det kanske är en 3/3+ men den är asså en 4! Super asså. Jag tyckte den var sorglig, gullig och framkallar många sorters känslor. Kate är så otroligt bra, inte konstigt hon vann en oscar och en golden globe för sina insatser. Filmen har dessutom fått 5 ocarnomineringar (iklusive kates).
"

Kate Winslet och David Kross storspelar i den här flerfaldigt Oscarnominerade historien om kärlek och skuld i andra världskrigets skugga.

"Stephen Daldrys "The Reader" är en ambitiös filmatisering av romanen med samma namn av Bernard Schlink, den är också något av en gåta. Det är vackert producerad film, med ett par fantastiska skådespelare, historiskt korrekta miljöer och en gripande berättelse i botten.

The Reader" berättar historien om Michael Berg genom nedslag i olika faser ur hans liv. Först som framgångsrik men emotionellt dränerad åklagare på nittiotalet, sedan en tillbakablick till hans ungdom i femtiotalets Berlin och till sist hans brutala uppvaknande under sextiotalet. Kontrasten mellan den olycklige och bittre äldre Berg (spelad av Ralph Fiennes) och den sprallige levnadsglade unga pojken (David Kross) är slående.

Det står ganska snabbt klart att något hänt som förändrat hans liv i grunden. Detta något är mötet i slutet av femtiotalet med spårvagnskonduktörskan Hanna Schmitz (Kate Winslet) och den spirande kärleksaffär som tar vid mellan dem båda. Hon är en egensinnig kvinna som lever ensam och tar sig den unge Berg som älskare av ett annorlunda motiv. Hon vill nämligen att han ska läsa högt ur böcker för henne, något han gladeligen går med på mellan varven i sänghalmen.

Men som alla affärer tar den slut och när Berg ett tiotal år senare, som en del av sin juridikutbildning, bevittnar en rättegång mot nazistiska krigsförbrytare får han sitt livs chock när han upptäcker sin ungdoms stora kärlek i de åtalades led. Chocken blir total och han vänder sig inåt för att försöka förstå hur hans älskade Hanna kunde vara en fruktad lägervakt med oräkneliga liv på sitt samvete."


Ralph Fiennes ... Michael Berg

Jeanette Hain ... Brigitte
David Kross ... Young Michael Berg

Kate Winslet ... Hanna Schmitz
Susanne Lothar ... Carla Berg

Betyg: EEEE


Utrensning av garderob!

Idag har jag tvättat massor av kläder och rensat ut i min garderob. Så här mycket kommer ryka!! Jag kommer nog lägga ut mycket på tradera! Har även sett the reader idag bra film! Ska skriva lite mer sedan om den!

Dessa åker upp på Tradera nu!


New undies!

Har beställt nya underkläder från H&M efter att ha sökt runt på stan har jag inte hittat något, men idag hade jag tur och hittade lite BH ar jag gillade i min storlek! Blir alltid lite nya trosor till också ;) Kommer nog att levereras v42.
underkläder

Fint va??

Carolina Gynning VS Morticia Adams


Ja är det inte likt så säg?
 De får nog fråga Carolina om de ska casta en ny remake av adams filmen.

Hon har ju blivit för smal! Hur?:
Haha ja för smart är hon inte. Bevis


Thank God Its Friday!

Imorse gick jag av passet för att vara lång ledig från jobbet i en hel vecka!! Visseligen kommer jag att plugga och ha praktik, men jag får sova ordentligt undertiden jag har det! Jag hade även praktik idag som jag brukar ha Onsdagar, Torsdagar & Fredagar. Egentligen skulle jag ha Muay Thaiträning idag men jag orkade inte, kände mig helt j*kla upp i varv, super stressad och som gummi i kroppen. Det har typ tjutit i huvudet på praktiken idag till och från. Då tror jag det är kroppen som säger ifrån och vill vila. Näh jag tror jag far på Iksu imorgon kanske, annars har jag Muay Thai träning även på söndag. Christian har legat och läst lite för mig även idag. Det var skönt! Bästa sättet att koppla av! Bara ligga och höra på en bok! Värsta sötnosen! Nu är mamma och pappa här, vi försöker fundera ut hur fasen vi ska få in diskmaskinen! Renovering på g!


Vardag

Dagen började med att jag vaknade på jobbet, åt en frukost och hejade på Evelina som skulle byta av mig. Sedan for jag på praktiken på Angelini. Skojigt ställe det där! Alla är så trevliga och aningen kanskig = otråkigt. Efter praktiken så for jag direkt till Muay thai träningen som började sammtidigt som jag slutade så jag matade dit på cykeln och kastade in mig i uppvärmningen. Det är ju superskoj att tjejerna har en egen grupp. Man får mer hjälp och tips eftersom gruppen är mindre.

Efter en hård träning så kom jag hem och Christian hade fixat Lax och ris åt mig (jag har fått han rätt så duktig på mat nu..) Sedan låg jag i sängen och hjälpte Christian med hans mattematik. Kände mig så äcklig så jag kastade mig i dushen och gjorde en riktig grovtvätt! En dag full av matos + svett senare är inte så nice och då man inte hunnit ducha på två dagar blir det värre. Så det var riktigt skönt att få frächa till sig. Efter duschen så låg jag i sängen och lyssnade på när Christian hade högläsning för mig ur en bok som heter "Baklänges livet", det är ganska sååå mysigt! Tyvärr var jag tvungen att lämna Christian och sängen för nu är jag på Jobbet igen och ska jobba inatt. Imorgon är det samma visa jobb - praktik- träning på dagen till eftermiddagen.



1 år 1 månad och 1 dag

..kvar till bröllopet. Visst blir det så? Idag är det ju 090909 och  vi ska gifta oss 101010.

Idag har jag iövrigt haft praktik där jag bland annat gjort Biff Lindström på 18kg färs till morgondagens lunch, bleckat fisk osv. Nu är jag bara hemma, mamma har varit förbi med några papper och pratat. Christian är på träning. Skönt att bara ta det lungt!!!!! Ska softa tills jag börjar jobba ikväll 22.00.

Kram


Nu är datum satt!


Nu har vi fått boknings bekräftelsen på bröllopsdagen! Om allt blir som det ska blir det 2010-10-10!

Då jag och Christian var på strömpilen i Söndags såg jag denna ring som jag skulle vilja ha som vigselring! Om man blev medlem så var det 30% allt i butiken och det skulle bli lite avdrag på ringen så att säga. Ringen var tydlingen på 0,5 carat. Kanske tidigt att köpa vigselring men blev jag kär i ringen på en gång och det kan ju vara bra att få det bortgjort! Får se om det blir denna eller nån annan, men fin var den!


Kram!


Stadstur på stan - dag.

Jag har varit på skolan idag igen, idag gjorde vi viltfärsbiffar och planerade inför en trerätters meny vi ska servera om några veckor. Jag fick sluta skolan tidigt idag så jag träffade Moa på stan och lunchade med hon på rost. Sedan skulle vi vara barnvakt åt Fatima och Aya (Bahijas döttrar). Jag följde även Moa och frågade om en tattuering hon ska göra. Sedan när Bahija kom tillbaka gick vi alla på stan ett tag. Jag har kikat på underkläder idag, hittar inget i min storlek asså! Det skickas så lite 70c till H&M i Umeå tydlingen. Kikade på alla andra butiker men det fanns inget fint i min storlek. På twilfit så hon att det var en av de vanligaste storlekarna. Kanske därför allt är bortplockat?

Bahija och Fatima vid lekparkern på renmarkstorget.

Efter stan så cyklade jag hem jag har bara legat och latat mig, typ sett på Kungen av queens. Ska på jobbet 22.00 och imorgon är det praktik.

Kram kram!


Har kommit hem från muay thaiträni

0b534d3f4c0f9e8fc4844e31a56f886a.png

Kolla varifrån!

Har kommit hem från muay thaiträningen. Är helt slut. Jag tror det var torsdag senast jag hade en vilodag från träning. Har inte tänkt träna nu förän tidigast torsdags. Tror jag behöver 2 vilo dagar. Nu ska jag snabb sova igen innan jag börjar jobba kl 22.00. På dagens träning dog mina ben! Jag längtar inte till cykelturen till jobbet. Just ja! Det är dexter ikväll! En at mina favorit serier. Två till är lost och house. Nu ska jag sova som sagt! Kram!


Träning!

Ska på träning nu! Har legat och sovit en halvtimme nu innan! Var trött! Fick massage av Christian med eftersom jag hade lite knutar i ryggen. Är lite trött fortfarande och skulle helst vilja sova fram tills jag ska fara på jobbet. Men jag tror man skulle kunna beställa shorts och sånt idag via Renyi så jag måste fara. Vaderna känns iövrigt som att de har blivit lite korta, men asså man står ju på tå hela tiden så det är ju inte konstigt!

kram!

Dagens outfit 07/9-09

Detta hade jag på mig i skolan idag, dock inte särskillt länge eftersom det var bara att byta till köks- outfiten.


mockajacka: Vila (gammal)
Väska: från Indiska
Skor: skopunkten
Halsduk: Indiska
Jeans: MQ (gammla)
Farfarströja: Asos (gammal)


Oj vilken dag!

Som jag skrev tidigare skulle jag till strömpilen för att köpa nya underkläder. Det blev strömpilen men inga nya underkläder. De säljer inte min BH-storlek på H&M! Nere istan fanns det tydligen på Bas-underkläderna men sådana tänkte jag inte köpa! Nu låter det som jag har västa tuttarna men det är en 70C. Trodde att jag skulle kunna kompromissa med att ta en 75B eller kanske en 70B men den förstnämda var lite för stor och den sistnämda gav mig dubbla bröst. Måste nog kolla på något annat ställe i västa fall på Ingrids (butik i umeå som är duktig på BHar som finns i de flesta storlekar, men det är i regel dyrt). Det blev ett par svarta strumpbyxor i 50 den.

Christian hittade (eller kanske det var jag..) en ny jacka och ett par skinnhanskar på H&M. Sedan var jag tvungen att äta eftersom jag började Thai-träningen (muay thai) klockan 16.00. Så vi åt på Donken, vilket jag kanske inte föredrar. Där hejade jag på en gammal klasskompis jag inte sett sen den dagen vi tog studenten. Sedan cyklade vi tillbaka hem och jag bytte om till träningskläderna.

Jag var lite tidig till träningen och fick vänta utanför innan tränarna kom dit och öppnade. På träningen fick vi sparra med mits vilket är skoj! Körde även fys, vilket bestod av Ketelbells, Burpees och en övnings som man sitter på sina vader och ska upp på fötterna och sedan till upphopp. Var lagomt slut efter. Jag pratar mycket om Burpees men här har ni övningen. När jag var klar så stod min älskling och väntade lite längre bort. Jag berättade för Lisa att han hade varit på Iksu, men fel hade jag! Han var på väg! Mig skulle han ha med. Så efter min Muay thai träning cyklade vi till Iksu och gymmade. Nu på kvällen har jag ätit lite kvällsfika och nu sitter jag och bloggar :) Fast jag ska sova nu när jag är klar! Ska bli såååå skönt!

Natt-kram!




Cyckeltur

Nu ska jag och Christian cykla ner till stömpilen. Jag tänkte att jag skulle kolla om jag hittar lite nya underkläder. Dessutom har jag dåligt sammvete över nötterna så cykelturen dit förbränner mycket! Har träning ikväll med tjejgruppen också! Ska bli skoj!



Hörs på ett tag!!!

Puss


Dagens outfit 06/9-09


Idag:
Jacka och stövlar: i mocka från Vila repektive Zara. (gammla)
Klänning: stickade ovan: H&M höstkatalog
               Vit tight klänning under från Gina tricot
Diadem: h&m


Rostade mandlar

Rostade Mandlar
Jättegoda! Smakar lite sour-cream (men bara lite) det beror nog på att kryddblandningen innehåller lökpulver.
Christian tyckte att de smakade som nötterna smakade när man flög med SAS för gammalt.

Innehåll:
Mandlar, olivolja, kryddblandning (salt, druvsocker (majs), jästextrakt, maltodextrin (majs), smakförstärkare (E 621, E 635), lökpulver, potatisfiber, surhetsreglerande medel (E 330), vegetabilisk olja, antioxidant (E 320)).

Näringsvärde per 100 g:
Energi: 2648kJ/632kcal
Protein: 23g
Kolhydrat: 7g
Fett: 58g




Forest Gump!

Nu börjar forest gump på 4an! Jag har inte sett den på ett tag. Blir kvällens film!



Trots sin avsevärt begränsade intelligens lyckas Forrest Gump (Tom Hanks) bli elit-idrottsman, krigshjälte och framgångsrik affärsman. Men det enda Forrest egentligen vill är att hans stora kärlek Jenny (Robin Wright) ska ha det bra.

  • Tom Hanks - Forrest Gump
  • Robin Wright Penn - Jenny Curran (eg. Robin Wright)
  • Gary Sinise - Löjtnant Dan Taylor
  • Mykelti Williamson - Fanjunkare Benjamin Buford 'Bubba' Blue
  • Sally Field - Fru Gump
  • Michael Conner Humphreys - Forrest Gump (som ung)


  • Betyg: EEEE


    "Rubrik"

    Kom inte på nån fin rubrik till idag ;) Snygga rubriker är inte min starka sida! Nått jag kanske ska börja öva på?

    Idag har jag iallafall städat, sedan har jag varit på Iksu med killen och Sparrat. Har skrivit mer om det i träningsdagboken. Annars är jag nog ganska så tråkig idag (enligt killen iallafall) men jag ooorkar inte göra nått skoj! Film är väl kanske på tapeten..

    Kram!

    "Say hello to my little friend"

    Är Scarface på tv nu! Kult!



    Är det nån oallmänbildad (ursäkta utrycket) jäkel som inte sett den så har du trailern här.


    "Redan i uppsamlingslägret i Miami lär sig den unge kubanen Tony Montana den brutala sanningen. Det är bara brott som lönar sig för en fattig flykting. Den blomstrande kokainsmugglingen blir hans språngbräda till framgång. Och Tony Montana är smartare, hänsynslösare och hungrigare än sina konkurrenter. Scarface är en två timmar och fyrtio minuter lång gastkramande skildring av ett modernt gangsterimperiums uppgång och fall.....Nyinspelning av gansterfilmen från 1932. Vållade stor uppmärksamhet för det myckna våldet och missuppfattades av många. Men det är en odiskutabelt välgjord gangsterhistoria, iscensatt med kylig finess, Slutuppgörelsen är troligen den största skottlossningsorgie som dittills gjorts på film!"


    Al Pacino ... Tony Montana

    Steven Bauer ... Manny Ribera

    Michelle Pfeiffer ... Elvira Hancock

    Mary Elizabeth Mastrantonio ... Gina Montana

    Robert Loggia ... Frank Lopez

    Betyg: EEEE(+)


    Gokväll!

    Nu har jag och gubben rengjort akariet och möblerat om, såg att en fisk hade vitaprick. Har medicinerat så jag hoppas han blir bättre. Såg dessutom 1 nematoder (en jätte liten mask) som är ofarlig men det betyder att de fåt tlite för mycket mat så imorgon ska de få fasta. Men nu är akvariet rent igen!

    Jag såg dessutom att jag vunnit budet på skinnjackan. Slutpriset landade på 421kr + frakt 55kr. Vilket några kanske tycker är dyrt för en begangnad skinnjacka men jag har letat så mycket och den såg fräch ut!

    Har också varit med Lisa på Muay Thaien ikväll. Det gick bra och då fick jag mitt kvitto på att jag är frisk. Det skulle vara omöjligt att klara träningen om jag var sjuk! Dessa shorts kanske skulle vara nått till träningen?



    Toodeloo


    In the Electric Mist

    Dålig tycker jag, jag sommnade :P Orkar inte se klart sista 20 minuterna.



    Dave Robicheaux försöker lösa mordet på unga flickor i en liten sydstatsort nära New Orleans när han stöter på en fyrtio år gammalt lik. Finns det några samband mellan morden? Kan mördaren finnas bland filminspelningsteamet som är i samhället för att spela in en film om amerikanska inbördeskriget?


    Tommy Lee Jones ... Dave Robicheaux

    John Goodman ... Julie 'Baby Feet' Balboni

    Peter Sarsgaard ... Elrod Sykes

    Kelly Macdonald ... Kelly Drummond

    Mary Steenburgen ... Bootsie Robicheaux

    Justina Machado ... Rosie Gomez

    Ned Beatty ... Twinky LeMoyne

    James Gammon ... Ben Hebert
    Pruitt Taylor Vince ... Lou Girard
    Levon Helm ... General John Bell Hood
    Buddy Guy ... Sam 'Hogman' Patin

    Julio Cedillo ... Cholo Manelli

    Alana Locke ... Alafair Robicheaux


    Betyg: EE


    Outlander

    Inte den mest lysande filmen, men den funkar. Typ en ny beowulf..



    "kainan, en man från en annan värld kraschlandar på jorden med sin märkliga farkost, mitt under vikingatiden. Men han kommer inte ensam. En fruktansvärd varelse vid namn Moorwen kommer honom tätt i spåren och förintar allt i sin väg i jakt på rymdfararen. Kainan lyckas till slut liera sig med vikingarna och avancerad teknologi möter nu järnålderns primitiva teknik i kampen mot monstret."


    James Caviezel ... Kainan

    Sophia Myles ... Freya

    Jack Huston ... Wulfric

    John Hurt ... Rothgar
    Cliff Saunders ... Boromir

    Patrick Stevenson ... Unferth

    Aidan Devine ... Einar

    Ron Perlman ... Gunnar
    Bailey Maughan ... Erick


    Betyg:EE+


    Godmorgon!

    Idag mår jag bättre! Vad tur det inte är nått långdraget!! Vet inte om jag ska på Muay thaien? Jag känner mig frisk men reglerna är stenhårda! Man får inte komma om man är sjuk eftersom tävlingsgruppen tränar direkt efter. Men är jag sjuk? Jag ville inte chansa genom att fara på praktiken på Angelini iallafall. Jag tror jag ska ta en riktig renskrubbnings-dusch så jag får bort bakterier, vädra och byta påslakarn osv. Igår köpte jag Massor av vitaminrik juice och mat som jag åt och det var väl det i combo av god (framförallt) mycket sömn som gjorde att jag friskna till. Tur man har bra immunförsvar!


    Igårkväll såg jag och gubben på film: Outlander & Electric mist ingen var speciellt bra tycker jag. Haha!
    Ska ändå betygsätta dem!


    Sicko

    Idag har jag varit hemma från Praktiken. Vaknade med ont i halsen. Eftersom jag har en sjuk pojkvänn och en praktikplats som är en resturang så tror jag det var bäst att stanna hemma. Förhoppningsvis blir jag inte lika sjuk som killen men jag känner att det inte är riktigt som det ska. Ska försöka vila och äta mycket vitaminrik mat! Skulle gissa att detta är ett resultat av höst+stressigt schema.


    puss! (eller kanske inte då jag kanske smittas..)


    Dagensoutfit 03/9-09


    Kläder idag:
    bara h&m
    -kofta (höstkatalogen)
    -jeans (gammla)
    -topp (gammal)


    Skinnjacka!

    Jag har länge försökt hitta den perfekta bruna skinnjackan. Nu har jag hittat en (förhoppningsvis!)
    Skinnjacka från MQ stl S/36******
    Har hittat en på tradera som jag budar på nu!

    Får inte glömma att kolla mailen regelbundet nu ifall nån bjuder över! Nu ligger den på 311kr men det är 1 dag 3 timmar kvar innan den avslutas och på den tiden kan mycket ske.


    The haunting in conneticut.

    Jäkligt läskig film. Blir inte bättre av att den baserad på en verklig händelse. Frågn är bara vad som hände i verkligheten?

    "En familj är tvungna att flytta närmare den klinik där deras son behandlas mot cancer. I deras nya hem börjar familjen uppleva våldsamma, övernaturliga händelser som föräldrarna först skyller på deras stress för sonens sjukdom. Senare upptäcker de dock att deras nya hem är ett före detta bårhus med ett mörkt förlutet."



    Skådespelare: Elias Koteas, Virginia Madsen, Amanda Crew, Kyle Gallner, Martin Donovan, Ty Wood, DW Brown, John B Lowe
     
    Manus: Adam Simon, Tim Metcalfe
     
    Genre: Thriller, Skräck
     
     
    Betyg: EEE




    Män som hatar kvinnor

    Bra film! Mycket spännande!

    Michael Nyqvist och Noomi Rapace spelar huvudrollerna i filmatiseringen av Stieg Larssons deckare "Män som hatar kvinnor". 

    Första kriminalromanen av tre med journalisten Mikael Blomkvist och hackertjejen Lisbeth Salander. Mikael får i uppdrag att skriva släkten Vangers historia, vilket visar sig vara en täckmantel för att utreda den unga Harriets försvinnande fyrtio år tidigare.

    I rollerna syns även Lena Endre, Sven-Bertil Taube, Peter Haber och Marika Lagercrantz.


    Betyg:EEEE


    Tisdag och Onsdag

    Tisdag har jag varit i skolan igen, jag fick göra laxsoppa på en fond som jag gjort dagen innan. Vi lyckades göra 45 matlådor som skulle säljas den dagen. Men då hade vi preppat mycket innan. Sedan började jag jobba kl 16.00. Onsdag så började jag praktiken klockan 08.00 och gick till 16.00. igår kväll såg vi två filmer
    Män som hatar kvinnor och The haunting in conneticut.



    RSS 2.0