Lite go korvgrillnings bilder.

Måste ju visa mina mina korvar jag gjorde!

Hemmagjorda korvar med min Kitchen aid!

Gubben grillar!

Hembakat korvbröd med hemgjord korv samt en vårlökrisotto


morgon!

Är lika mör som en wagyu-biff. Har tränat tredagar i rad nu. Annars så har Therese varit och fikat med mig i veckan och jag har bakat och gjort egen korv.  Som jag var tvungen att grilla! Nu har Therese fått mig peppad på bröllops tankar så nu sitter jag mest och lyssnar på fina visor.Cecilia Vennersten - Det vackrasteHelena Sjöblom - Gabriellas sång (En favorit, men vet inte om texten passar vad tycker ni?)

Änglagård - introÅsa Jinder - av langtan till dig (En Favorit)Jonas Gardell - aldrig ska jag sluta älska digEdit Piaf - Non, Je ne regrette rien (som utgångslåt på orgel) Kanske (?)

Har ni flera förslag så säg till! Hm det finns mycket :)


Nya kläder

Vårkänslorna börjar bubbla fram det har resuterat i 4 nya plagg sista tiden
Lindex Shop Online - Jeansjacka

Denna jeansjacka från Lindex

denna tröja från Gina Tricot


Skjorta från H&M

Och en grön/vit randig trikåtopp från Indiska. Hittar inte bild på den eftersom jag inte kan komma in på deras hemsida :/


Slutet nära

Nej inte så dyster som det lät. Men utbildningen slutar imorgon. Skolan spelar ingen roll men det var lite tråkigt i fredags då jag hade sista dagen på praktiken.  Imorgon ska vi laga en 3 rätter lunch och bjuda på i skolan. 

Annars har jag varit och sett Alice i underlandet i 3D igår och spelat lite på mega zone. Det blev DDR, flipper, motorcykelspel, airhockey och en grej då man ska slå så hårt som möjligt :P Jag och killen är lite småbarnslig kanske :)


Trailer:

Betyg: EEE+ Mysig :)


Annars har jag varit i holmsund i lördags och skulle egentligen till Sofia på fredagen, men jag var utan batteri i mobilen och porten var låst så jag tog mig inte in.  Blev så less och var så super trött och less så jag åkte hem och sov.


Fredag, Lördag samt Söndag.

Samt, jag gillar ordet samt. Och är såååå tråkigt :P  Det kommer nog från att jag läst lite för mycket menyer i studie syfte..

I fredags så började dagen att jag och Christian bar upp björkmatgruppen vi hade i förådet. Det fick ersätta gruppen som jag sålde. Är faktiskt nöjd med den. Anledningen till att jag inte hade nån matgrupp tidigare var att vi har bytt gol från ask laminat till ek parkett. Efter det började jag praktiken. Efter praktiken kom Christian ner på stan och vi fikade på Café station och for på bio och såg Shutter island.


Betyg:EEEE (smart film)


På lördagen promenerade vi ner på stan och shoppade i det fina vädret. Jag köpte en duk och 4 bordstabletter. Hittede även en tröja. På kvällen hade jag tjej kväll med maria och therese som innehöll schlager och kladdkaka bakad i kitchen aiden. Naturligtvis.

Idag har jag malt kycklingfärs i kitchen aiden och gjort kycklingburgare. Har även hjäpt Christian med en skoluppgift. Annars har jag degat framför datorn.

Tjenis! Nu är jag glad!

Är lite dålig på uppdatera numera. Jag känner att jag inte har så mycket tid till att sitta och blogga. Men just nu har jag det! Igår var jag iaf och grattade Christians mamma som fyllde år. Hon hade btw köpt en jättegod combo På Delikatessbutiken DUÅ beståendes av kryddigare små hårdbröd/kex  en mild vitmögelost (hon viste ej vad den hette) och en blåbär och vitchoklad marmelad. Det var piruetter i munnhålan!

När jag kom hem passade jag på att köpa något jag länge önskat mig (bildena får tala):


En Kitchen Aid (röd som bilden) och en Kai Shun Classic 20,5. Annat som föjde beställningen var stora tillbehörspaketet till Kitchen aiden, Korvhorn till kitchen aiden, skalkniv och ett stänkskydd som på bilden!
Är så jäkla lycklig!


En annan sak jag har äntligen köpt är Björn axéns straight and curl!


Nu ska jag spara till bröllopet!


RSS 2.0